Speltips tillsammans med 

november 26, 2021

Avd 1: 2 Miracle Tile vann över 5 Mellby Free I augusti från rygg ledaren i hårt tempo. Det ser verkligen ut att det blir samma löpningsförlopp denna gång och båda hästarna är såklart givna på lappen. Den som kommer att dra i hårt tempo är 6 Kali Smart. Stallet tror stenhårt på hästen och det lär gasas. Har haft ett uppehåll på 2 månader men hästen känns fin och de tror på toppchans. Det är ett litet fält men många som är speediga nog för att vinna detta lopp vid tempo. Om det löser sig för 1 Digital Class så spurtar hon alltid vasst. 8 Barbro Kronos har imponerat på mig på sistone och senast spurtade man snabbast av alla och va så när att slå 9 Hevin Boko. Sist men inte minst, så är spurtkanonen 7 Dear Friend extremt speedig och måste med vid vidare gardering.

Avd 2: 10 Prosecco är favorit i dagsläget, och ska vara det oxå. Om man ska gå fullt ut på honom vet jag inte riktigt än, det beror lite på hur stor favorit han blir. Jag tycker det är väldigt märkligt att 12 Ture L.A är så lite spelad nu! I senaste loppet så va man favorit och nästan 5ggr mer spelad i vinnarspel än favoriten här, och i detta lopp förvandlats till skräll. Galloperade då, och nu barfota bak som näst senast, hmm har jag missat nåt!? Totalt bortglömd. 5 Calmass har chans på ledningen igen, och därifrån såg vi senast att hästen är grym. Även om det är tråkigt spår för 7 B.Sacamano så blir det spännande med första jänkarvagn. 11 La Verite är stark och rejäl men svårt att vinna denna final med tuff löpning, och senast åkte man dit på speed av 6 Räser Helge, som skulle kunna vara ett rysarbud med klaff.

Avd 3: 1 Milliondollarrhyme är startsnabb och tror att man initialt tar hand om ledningen. Men det känns som att det skulle kunna bli släpp till värsta konkurrenten 5 Brother Bill, då man är lite blöt från spets över medeldistans. Milliondollarrhyme har faktiskt bara vunnit från spets över korta häcken. Blir så fallet så känns loppet ganska låst där. Men jag vill ändå varna för 4 Gareth Boko, som känns på hugget igen. Sköt till riktigt bra senast efter sen lucka. 9 Esprit Sisu sitter direkt i ett andraspår och skulle det bli tempo på loppet så avslutar man vasst. Om man verkligen tror på tempo i detta lopp så finns det fler bra hästar i loppet, men det känns verkligen att det måste klaffa för de.

Avd 4: Min förstahäst här är 6 Ottilia Fri. Jag har alltid gillat hästen och tjänat fina pengar på henne. Första tanken va att gå rakt ut på henne och spika, men det jag är lite rädd för är att 4 Minucci Zon bekvämt blir släppt till ledningen och fuska bort lite och rinna undan. De två sticker ut för mig. 1 Golden Oportunity kan bli farlig från rygg ledaren, för det låter på stallet som att de är nöjda med det löpningsförloppet. Ska man ta med en till så är det 7 Zante Grif, som man hela tiden tycker ska få vinna men aldrig gör det. Man sitter direkt I ett andraspår och har en bra kusk i sulkyn, så det skulle faktiskt kunna smälla till nu. Jag tror att övriga får det svårt helt enkelt och väljer att gå kort här.

Avd 5: 3 Admiral As blir mångas spik på lördag, och det kan man väl inte säga nåt emot. Konkurrenterna har stor respekt för hästen och lär släppas till spets från vem som helst och därifrån ska det vara en bra chans. Men jag säger heller inte emot de som garderar. Det är lite vinna eller försvinna för denna häst som har galloperat emellanåt och visst kan göra det igen. 1 Algot Zonett fick ett tråkigt spår 1, vilket gör att man måste försöka ta sig ut i andraspår för att sedan sända framåt. Hästen är bra nog att kunna slå favoriten men med läget och det troliga löpningsförloppet så känns det jobbigt. 4 Emoji ska oxå med vid gardering. Han har gjort det bra mot tufft motstånd och mot favoriten, och skulle favoriten ha en sämre dag så ser det bra ut.

Avd 6: Nu har 2 Gooner fått ett kanonläge. Är startsnabb och i ledningen blir man inte lätt att tas med. Är det nån som skulle kunna lugga honom på ledningen så är det 6 Red Mile Brodde som oxå kan lägga iväg bra. Formen är på topp och från ledningen har man gjort riktigt bra lopp innan. 9 Hands Down D.E är likaså given. Här har man rygg på favoriten och kommer sitta riktigt bra på det. Barfota igen då man går som bäst på den balansen. 5 One Kind Of Art är en tuffing som kan vara hur bra som helst då man har en bra dag, och lär vara vässad till detta. 10 Moses har sett mäktig ut på sistone i sin nya regi.

Avd 7: Ett rätt så öppet lopp här tycker jag. 7 Parker skulle jag nog spikat om det var lång distans, men nu är man lite mer sårbar i en final över medeldistans. Spännande med barfota runt om på 4 G.K.Justus. Spurtar alltid fint med ryggresa och här har man dessutom fått ett bra spår. Jag blir inte förvånad om 8 Hipster Am tar ledningen härifrån. Man är ruggigt startsnabb och från spets kan man absolut vinna. Synd på spåret för 12 Gaylord Am. Blir bara bättre och bättre och rejäl av sig. Kan bli ett tidigt initiativ. Det skulle verkligen kunna gå undan i loppet med ett par hästar som vill ha tempo på tillställningen. Öppet.

Lycka till på liren och haka gärna på mina andelspel Tozzes Tornado och Skräll75 mot jackpotvinsten!💥 Länkarna till systemen finner du nedan👇 Varmt välkomna!

Mvh ThomasVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED