Speltips tillsammans med 

Trolig

Onsdagen den 3 mars bjuds på en smått spännande omgång av europatipset. Min bästa spik i omgången hittar jag match 8 där Barcelona möter Sevilla i en retur där Sevilla vann första mötet med 2-0. Barcelona kommer lägga i full växel från början och gå hårt för en tidig ledning.

Rolig

Omgångens roliga och en mycket fin skräll finner jag i match 6 Fiorentina-Roma där hemmalaget kan knipa en poäng. Fiorentina skulle mycket väl kunna kamma hem full pott med då Roma inte alls trivs på bortaplan. Fiorentina åkte på en mycket snöplig förlust senast mot Udinese där man inte var tillräckligt effektiva och missade en hel del chanser. Roma i sin tur släppte till en del mot Milan. 15% i nuläget på 1an lockar väldigt mycket.

Andelsspel

Vill du haka på mina andelsspel så hittar du dem längre ner på den här sidan.Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED