Ulvestål ifrån Alla Håll, V75-Analys: ”Felfri – En Stormvarning”

2018-07-12 7:24

Det är min programpunkt där jag sammanfattar min tidiga V75-analys. Ni får ta del av mina tankar och idéer – ger Er mina spikförslag, lås och bjuder på mina stora drag i omgången. Som sagt är detta mina tidigare tankar och det kommer att skilja sig en hel del från hur jag kommer konstruera mina system då analysen pågår kontinuerligt ända fram till att tävlingarna inleds. Jag utgår alltid ifrån ekipaget segerchans vilket sätts i relation till spelvärdet – finner jag en möjlighet att det går att fälla de stora favoriterna så gör jag alltid det. Jag ger Er även ett systemförslag på ett spelvärt system runt 1000 rader d.v.s 500:- som satsar mot de stora slantarna..

FÖRRA VECKAN: Det var en strålande eftermiddag som väntade på Halmstadtravet där det rådde helt perfekta förutsättningar och en bana som återigen var i världsklass. ART ON LINE (0%) blev kupongrensaren som inte fanns med på många kuponger runt om i Sverige. Däremot hoppas jag Ni ryggade min idé och stora drag och chansspik i omgången ADIAGO TROT (10%). Som verkligen hade tagit ytterligare kliv mot toppformen med loppet i kroppen. Det passade samtidigt på att rycka samtliga skor för andra gången i karriären när det var dags för favoritdistansen. Han utnyttjade sin startsnabbhet till fullo och rusade till spets – satt sedan här och kontrollerade tillställning ändå in i mål. Spets och Slut!!

Värd: Årjängtravet erbjuder en 1000 meter oval där upploppet är 205 meter långt.

Info kring omgången: Första anblicken var att det var lite knivigt att hitta bra spikar att hålla i handen. Omgången innehåller massa roliga drag och ser ser ett stort spelvärde i omgången.

Vill Ni Rygga Mina System så konstruerar jag fyra stycken:
1. ”Streckat och Spikat”, 500:-/andel: Mitt Kraftfullaste System som jag främst under jackpotomgångar konstruerar ett system som satsar stort.
2. ”Streckat Såklart”, 350:-/andel: Skrällsystemet som spikar där spelvärdet är högt och garderar samtliga storfavoriter.
3. ”Streckat Solklart”, 200:-/andel: Det Spiklösa Systemet som försöker fälla samtliga favoriter.
4. ”Streckat och Klart”, 165:-/andel: Det billigaste systemet som konstrueras med en spik – är systemet som hittills hittat de högsta vinsterna.

Ni köper in Er i mina system via denna länk:
https://minandel.se/experter/johan/

BÄSTA SPIKEN (V75-5): ”Ny Spets och Slut Seger för Klasshästen??”

Klass I loppet erbjuder många kapabla travare men väljer att ta ställning för klasshästen WELLINO AVENUE (42%) som har fyra raka segrar där han senast i årsdebuten visade form direkt. Lär ta flera kliv mot formen med det loppet i kroppen. Är dessutom snabb ut och laddas mot spets, vilket är en position han stortrivs i och har faktiskt aldrig förlorat därifrån. Men utifrån hotar startkanonerna ERWIN (8%) och framför allt EELIS (15%) men kanske ”räddas” favoriten av den berömda solfjädereffekten. I så fall talar allt för favoriten som dessutom rycker bakskorna och satsar på lätta aluminium skor fram. Skall även påpekas att han inte är helt beroende av ledningen – hittar bara Magnus Jakobsson ut i andraspår så kan han plocka ner samtliga på speed eller till och med ifrån dödens. Ni som vill gardera skall plocka med de startsnabba, men även BEAUTIFUL BACARDI (15%) som skall räknas felfri  (har två raka galopper) – blir nu barfota runt om. OUTPUT PRESSURE (11%) skall också räknas ifrån sitt perfekta utgångsläge, är inte med i startrusningen och kan sitta och götta sig i en bra rygg direkt – visade enorma fartresurser efter galopp för tre starter sedan och avslutade 10,2 sista tusen.

SPELVÄRDA SPIKEN (V75-4): ”Är inte Favorit – Spikar med en Härlig Känsla”!

BICC’S LAMBORGHINI (17%) var senast ute över den aktuella distansen och kunde då överta ledningen efter dryga halvvarvet och satte sedan ett jämt och hårt tempo på tillställning. Klockades 12,5 sista varvet och segertiden skrivs till 1.14,4 – vilket är en tid som flera av konkurrenterna presterar över kortare distanser. Kan lösa sig perfekt från detta utgångsläge där Ulf Ohlsson tidigt kan styra fram om tempot är lågt och försöka överta från THE NOBLE ONE (2%) som till största sannolikhet tar hand om ledningen. Badkarskänslan säger att det handlar om Ulf Ohlsson hinner före Björn Goop tillsammans med favoriten BEAR HOPE  (34%) – i så fall är det absolut toppchans. Jag tror de tidigt övertar ledningen och då har jag svårt att se dem förlora detta. Ledningen är visserligen inget måste då de kan vinna från de flesta upplägg och att han inte är favorit är bara mumma och spikar med en härlig känsla. Går Ni i garderingstankar blir detta ett dyrare lopp och Ni får inte glömma de totalt bortglömda. TINDRA STAR (4%) som visserligen har varit ute i enklare omgivningar fast gjort det riktigt bra med tre raka segrar och stortrivs i sin jänkarvagn. När det är dags för V75 då passar de dessutom på att rycka samtliga skor – är kanske ett långskott med tanke på utgångsläget men kan bjudas in i matchen om det skulle bli lite tempo där framme. Den tidigare ledaren THE NOBLE ONE (2%) alternativt HERAKLES (2%) skall inte räknas bort oavsett om de kör i spets eller inte – är garanterad en fin resa och med max klaff kan de lägga sig i segerstriden. MAGNOLIA BOY (1%) är en härlig individ och besitter styrkan – skall verkligen räknas över den långa distansen. ON STAGE INDIKA (4%) kan från bricka fyra hitta ett intressant utgångsläge – gick senast riktigt bra efter galopp så formen skall vara i zenit.

LÅSET (V75-2): ”Jag tar ställningen för ledaren – men vem sitter egentligen i spets??”

Den andra avdelningen bjuder på ett fint stolopp där fler blivande stjärnor kommer att visa upp sig. Tycker det är smart rent spelteknisk att ta ställning i ett sådant här typ av lopp och satsar mina slantar på det ekipage som till största sannolikhet sitter i spets. HAPPY STEEL (19%) som numera finns hos Peter Untersteiner har verkligen gått från klarhet till klarhet och i comebacken senast gjorde hon en imponerande insats. Avväpnade samtliga över upploppet och hade en del sparat i mål – klockades på 09,9 sista 800, vilket är riktigt bra för klassen. Fyraåringen har möjligheter att svara ut samtliga och har då toppchans – värsta hotet kommer ifrån springspår där Jorma lär göra ett allvarligt försök för att hitta först ner till plankan tillsammans med MELLBY EUPHORIA (23%). Jag tror Peter Untersteiner är på tårna och sitter tidigt i spets och väl ifrån denna positionen är det hästen att slå – av den anledningen är detta mitt första streck. Får sedan Peter bestämma tempo en bit så har jag riktigt svårt att se att de förlora denna tillställning – då måste konkurrenterna vara otroligt bra. Även om det inte skulle bli någon ledning är inget förlorat då de istället får en fin resa i rygg på ledaren och med lucka till slut kan hon ta ner samtliga på speed. Plockar även med Nurmos spetshot MELLBY EUPHORIA där det låter påställt och rycker dessutom samtliga skor – får de bestämma tempo i spets kan mycket väl Jorma Kontio spåra hem detta.  Ni som vill måla på ytterligare skall absolut inte glömma FAME BOKO (16%) som är en komplett travare som både är starkt och rejäl, fast kan samtidigt avsluta riktigt vasst. Utgångsläget är visserligen lite knivigt men är snabb ut och kan hitta en fin rygg direkt ifrån start – räknas tidigt och ser ut att bli lite bortglömd. Slutligen vill jag även varna lite för VALENTINO WIND (12%) som har tre fina insatser i raden och som senast avslutade imponerande efter galopp. Utgångsläget är förstås svårt men ett offensivt upplägg från Kim Erikssons sida lär vara tanken och skall då absolut inte nonchaleras

(HEL)GARDERINGEN (V75-6): ”Streckar på i Getingboet”!

Den sjätte avdelning är ett riktigt getingbo och var länge inne på att ta ställning för att slippa strecka på, men det finns många intressanta som jag inte vill gå miste om – så plockar med ett gäng. Favorit blir toppformade MAGIC GWIN (30%) som har fyra segrar på de fem senaste starterna. Kan verkligen röra på sig till slut och avslutade näst senast 08,3 sista 600. Denna gång är det bakspår som gäller, men det kan lösa sig bra ifrån bricka nio och har stora möjligheter att smyga med utvändigt. Frågetecknen är att han är ny i klassen och möter denna gång tuffare konkurrenter än vanligt samt att han allra helst trivs i spets. På en garderingskupong räknas M.T JOINVILLE (23%) väldigt tidig, som med lopp i kroppen kommer vara ännu bättre till denna start- finns även här rejäla fartresurser och avslutade näst senast 10,6 sista tusen. Spåret är helt perfekt och mycket talar för att Jorma Kontio kan få loppet härifrån och dessutom snålas det inte med utrustningen där det blir barfota runt om med helstängt huvudlag – ett måstestreck! Nils Norelius stolthet BARKEVIOUS MINGO (5%) har haft stora problem med travet på senaste tiden där han radat upp galopperna (tre galopper på de fyra senaste starterna). Råder inget tvivel om att han är snabbast till spets om han håller ordning på benen och ifrån denna position är han ruskigt starkt och minst en klass bättre – de fortsätter med stängt huvudlag och jänkarvagnen. BARON GIFT (13%) kunde inte fått en bättre spårlottning och är den naturliga ledaren ifall det skulle bli galopp för min spetsfavorit. Fast Rickard Svanstedt gråter nog knappast över om det blir en ryggresa då Baronen efter smygresa spurtar ursinnigt, vilket han verkligen visade näst senast och klockades för 8,5-tempo sista 800 – räknas oavsett position! DON´T MIND ME (11%) jublade antagligen inte över ett bakspår då han gör sig allra bäst framme i spets. Vilket han visade i Silverfinalen som han spårade hem i kontrollerad stil. Har under året enbart toppinsatser på kontot och har visat förut att han kan spurta riktigt vasst – självskriven på en garderingslapp. Totalt bortglömd är VÄSTERBO EXACT (1%) som är en travare som kanske inte vinner ihjäl sig men som ofta gör det bra och brukar förgylla mina kuponger. Behöver såklart en stor portion tur ifrån det här utgångsläget och skulle det lösa sig är det inte helt uteslutet att de spurtar förbi de flesta till slut. Rankas ner gör kapabla MACK DRAGAN som återigen drog Svarte Petter i spårlottningen där lotten visade spår tolv – har under de senast fem starterna haft spår 11 två gånger och i övriga starter har det blivit spår 7, 8 och 12. Stallet har nu annonserat att det blir ett mer passivt upplägg då de för en gång skull vill ge han ett snällare upplägg – så de kommer att köra han i ryggar på chans. Det blir dessutom både skor och vanlig vagn, så det låter långtifrån påställt.

DRAGET: ”En Stormvarning Utfärdad”

EXTRA FUDGE (7%) i V75 inledningen är hopplöst osäker i travet där han har hela tre stycken galopper på de senaste fyra starterna – den kritiska delen av loppet är ingången till sista kurvan där han radat upp galopper. Fast de tre senaste felfri insatserna har inneburit tre raka segrar, där två av dessa kommit inom V75 – så är härdad i dessa sammanhang. Felfri är det toppchans och en stormvarning är utfärdad.

MOFAKSAN (9%) i kallblodsloppet vill jag varna för en travare från bakspår som har två imponerande segrar på kontot och klockades senast för en låg 24 tid. Utgångsläget grusar förstås en hel del, men skulle det lösa sig med ryggar längst vägen så har hon visat förut att hon kan avsluta sylvasst – strecka om Du går i garderingstankar!

V75-7: Lördagens stora höjdpunkt är Årjängs dragplåster ”Årjängs Stora Sprinterlopp” där härliga PROPULSION blir en megafavorit. Fast motståndet är bra och skulle det bli positionsstrul från start så bjuds samtliga in i matchen. Bakom är samtliga motståndare intressanta drag och syftar främst på:

ARAZI BOKO (11%): Hästen att slå i från spets som för tre starter tarter sedan avslutade 08,8 sista 800.

NADAL BROLINE (8%): Som utvecklats ännu mer till i år och gjorde ett magnifikt elitlopp som trea där han klockades på fantastiska 1.09,4. Med en ryggresa så har han en första klassens spurt, som kan fälla de bästa – gör visserligen ett visst frågetecken kring formen efter den bleka insatsen senast.

DONATOMITE (4%): Snabb ut men tar ingen längd på ARAZI BOKO men allt talar för att han kommer få en perfekt ryggresa i andra alternativt tredje par utvändigt – kan få loppet om det blir stenhårt tempo framme i spets.

KORSDRAGET:: ”Lopp i kroppen – Susar förbi samtliga??”

 • Det kanske är så att PROPULSION (69%) bara är storleken större än övriga, fast från bricka 7 är inget självskrivet och då vill jag varna för stallkamraten IN VAIN SUND (1%) som i comebacken senast spurtade riktigt vasst. Lär tagit flera kliv med det loppet i kroppen och detta i kombination med hård körning framme i spets så kan han denna gång susa förbi samtliga över upploppet.
 • Kallbloden gör äntligen comeback på lappen (V75-3) och i dessa loppen vet Vi alla att det kan skrälla riktigt rejält. Länge var jag personligen inne på att ta ställning för favoriten NORBY FRÖY (38%) som verkligen besitter toppform och avslutade sylvasst efter galopp senast, 22-blankt sista 1900 metrarna är otroligt imponerande. Går han felfritt denna gång och gör om en liknande insats då kan det vara mycket möjligt att Jan Roar Mjölneröd leker hem denna avdelningen. Men bakom finns det ett högt spelvärde och vill främst varna för (som alltid) VOLLANFAKS (3%) som på nytt blir bortglömd. Har galopperat bort alldeles för mycket pengar och är hopplöst osäker, men har nu tre felfria insatser på kontot. Har väl kanske inte glänst på banan den sista tiden, fast har nu tilldelats ett perfekt utgångsläge – har 25-farter i kroppen och det kan då bli tufft för tilläggshästarna att utmana! Det pratas dessutom om barfota runt om, vilket i så fall sker för andra gången i karriären!!
 • Vill man ha en riktigt långboll till kantboll så är VÄSTERBO EXACT (1%) i sjätte verkligen streckvärd, spåret grusar en del och frågan är vart de hamnar ifrån start – skulle det lösa sig spurtar de ner många till slut.

UTRUSTNINGSÄNDRINGEN: ”Barfota runt om – ger en enorm effekt?” 

VOLLANFAKS (V75-3): Här pratar stallet om att rycka samtliga skor, vilket är en balans som han endast gått med en gång i sin karriär – kan ge en enorm effekt om han travar felfritt.

M.T JOINVILLE (V75-6): utvecklas hela tiden och till denna start blir det helstängt huvudlag och barfota runt om, vilket inte hör till vanligheterna – intressant är ordet..

SPETSKOLLEN med ”MUMMA eller GLÖMMA”:

Spetsstriden blir allt viktigare i dagens travsport och därför har jag valt att bedöma chanserna för ekipagen som i första fas sitter i ledningen och värderar deras möjligheter. MUMMA får de streckvänliga ekipagen som bör finnas med på en kupong och som har en god segerchans, medan travarna som får GLÖMMA rankas ner där segerchanserna inte är så stora.

 • V75-1: MUMMA!

En felfri JAQUES NOIR räknas alltid från spets där han minst är en klass bättre, kommer dessutom från seger där han avslutade vasst – självklar på kupongen! Utmanaren: UPPOHOPPA.

 • V75-2: MUMMA!

HAPPY STEEL tror jag har möjlighet att svara ut samtliga och blir i så fall svårslagen ifrån spets. Utmanaren: Utesluter inte att MELLBY EUPHORIA från sitt springspår istället hittar till ledningen och har då toppchans – bägge ekipagen streckas på min lapp och har toppchans från ledarpositionen.

 • V75-3: MUMMA!

VERTIGO KNEKTEN besitter absolut toppform med fyra stycken segrar och två andra pris på de senaste sex starterna. Denna gång är det förstås tuffare emot, men samtidigt hoppar Björn Goop upp för första gången och har möjlighet att svara ut samtliga från sitt innerspår – får han sedan sätta ett hårt och jämt tempo så kan det räcka hela vägen runt. Utmanaren: STUMNE LUNAR som verkligen inte skall underskattas om de tar en längd på spetsfavoriten.

 • V75-4: GLÖMMA!

Inte många startsnabba så allt känns upplagt för THE NOBLE ONE från sitt springspår som är en travare som nog gynnas att gå i ledningen och kan spåra länge – fast är kanske mest intresserad av ett rygglopp om de mer betrodda kommer och ställer en allvarlig fråga. Oavsett är de garanterad en riktigt fin resa och skall inte sågas helt – är riktigt stark så distansen är ett stort plus, men det är ett riktigt långskott vilket gör att jag inte håller spetsfavoriten i handen fullt ut. Utmanaren: HERAKLES.

 • V75-5: MUMMA!

WELLINO AVENUE spikas på min tidiga lapp och tror att de löser innerspåret trots att det finns många snabba utvändigt. Från ledningen är han obesegrad så Magnus Jakobsson är nog väldigt angelägen att hitta till denna position. Utmanaren: Främst EELIS, men även ERWIN.

 • V75-6: MUMMA!

BARKEVIOUS MINGO är min självklara spetsfavorit och lär ta hand om ledningen om han travar felfritt – från spets är han rysligt starkt och kan spåra länge. Utmanaren: BARON GIFT.

 • V75-7: MUMMA!

ARAZI BOKO lär inte missa spets ifrån bricka 1 och ifrån denna positionen är det hästen att slå och blir en svår nöt för PROPULSION att knäcka. Utmanaren: DONATOMITE och DANTE BOKO.

Spelförslag – 500-Lappen:

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

Inlämnat Glasklart Torsviks Tobak V86 15 500 Visa andel
 • Smeknamn Glenn
 • Högsta vinst 2 207 539,00 SEK
 • FavorithästMack Lobell + Copiad
 • FavoritkuskJohnny Takter
 • FavoritbanaÅby

Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Läs mer
Inlämnat och Klart Torsviks Tobak V86 25 165 Visa andel
 • Smeknamn Glenn
 • Högsta vinst 2 207 539,00 SEK
 • FavorithästMack Lobell + Copiad
 • FavoritkuskJohnny Takter
 • FavoritbanaÅby

Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Läs mer
Inlämnat Såklart Torsviks Tobak V86 15 350 Visa andel
 • Smeknamn Glenn
 • Högsta vinst 2 207 539,00 SEK
 • FavorithästMack Lobell + Copiad
 • FavoritkuskJohnny Takter
 • FavoritbanaÅby

Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Läs mer
Inlämnat Solklart Torsviks Tobak V86 25 200 Visa andel
 • Smeknamn Glenn
 • Högsta vinst 2 207 539,00 SEK
 • FavorithästMack Lobell + Copiad
 • FavoritkuskJohnny Takter
 • FavoritbanaÅby

Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Läs mer
Streckat Glasklart Torsviks Tobak V75 15 500 Visa andel
 • Smeknamn Glenn
 • Högsta vinst 2 207 539,00 SEK
 • FavorithästMack Lobell + Copiad
 • FavoritkuskJohnny Takter
 • FavoritbanaÅby

Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Läs mer
Streckat och Klart Torsviks Tobak V75 25 165 Visa andel
 • Smeknamn Glenn
 • Högsta vinst 2 207 539,00 SEK
 • FavorithästMack Lobell + Copiad
 • FavoritkuskJohnny Takter
 • FavoritbanaÅby

Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Läs mer
Streckat och Spikat Torsviks Tobak V75 10 3000 Visa andel
 • Smeknamn Glenn
 • Högsta vinst 2 207 539,00 SEK
 • FavorithästMack Lobell + Copiad
 • FavoritkuskJohnny Takter
 • FavoritbanaÅby

Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Läs mer
Streckat Såklart Torsviks Tobak V75 10 350 Visa andel
 • Smeknamn Glenn
 • Högsta vinst 2 207 539,00 SEK
 • FavorithästMack Lobell + Copiad
 • FavoritkuskJohnny Takter
 • FavoritbanaÅby

Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Läs mer
Streckat Solklart Torsviks Tobak V75 25 200 Visa andel
 • Smeknamn Glenn
 • Högsta vinst 2 207 539,00 SEK
 • FavorithästMack Lobell + Copiad
 • FavoritkuskJohnny Takter
 • FavoritbanaÅby

Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Läs mer
Johan Ulvestål

Om Johan Ulvestål:

Vem är Johan Ulvestål då? Jo, jag är en  kille som närmar sig 40 år och är en passionerade travälskare med lång erfarenhet av sporten där jag lägger ner mycket tid varje vecka på V75, V86, GS75 och mycket mer. Av mig får Du ett system som grundar sig i min analys som pågår löpande från och med att startlistorna publiceras. Jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet, sedan ”målar jag upp en bild” hur loppet kommer att köras rent taktisk. Slutligen jämför jag statistik, går igenom samtliga hästars utrustning samt kontrollerar dagsformen (både hos häst, kusk och stall). Du kan även följa mig och ta del av alla mina tankar och funderingar då jag publicerar mina V75 tips och V86 tips i min podcast Stall V75.

Andelar till V75 och V86 köper du på ATG-tillsammans via lagen nedan och mina resultat hoppas jag talar för sig själv.

Mer från Johan Ulvestål