V4-tips

- Ta del av allt här!

V4-tips från MinAndels bästa travtippare presenteras på här  hos MinAndel.se. Noggranna analyser och genomarbetade travtips är vårt motto och ligger till grund för tipsen till V4. Läs fler travtips här!

V4-tips med kvalitet

Här kan du läsa om travtips för V4 från bland annat Joakim Sjöholm, som är vår utlandsexpert med fokus på V4-tips från Frankrike, Tyskland, Australien och andra länder. Tommy Jakobsson brukar också köra V4 andelsspel innan V75 på lördagar. Håll koll på vår hemsida.

V4 trav

V4-tips som ger vinst

Våra V4-tips har gett ett flertal fina vinster där de flesta kommer från Joakim Sjöholm och Johan Ulvestål. Vår största travvinst på V4 ligger på mer än 100 000 kr och gladde många andelsköpare. Här gäller det att plocka fram travtips som verkligen är byggd för att vinna stort då det endast är fyra travlopp på kupongen.

Andra travtips förutom V4

På MinAndel.se kan ni också hitta tips till V75, V86, Dagens Dubbel, Stryktipset och andra travtips. Våra tippare gräver djupt i lopparkivet hos ATG eller Svenska Spel för att ta fram de bästa travtipsen till våra besökare. Vill man rygga våra tippare kan man köpa in sig i deras andelsspel och äga andelar i deras system till de olika streckspelen.

Våra tippare gillar även andra sporter som går att spela på som t.ex hockey, basket och tennis. Så fort de får nos på ett bra spel så lägger de upp sina tankar och tips på vår blogg där du kan ta del av dem.

Vinna på trav

Vår största enskilda vinst är på över miljonen och kom på V86 när Victor Thelander prickade in 8 rätt. Det gladde en hel del andelsköpare som hörde av sig med hejarop. Johan Ulveståls andelar har också dragit in flera miljoner total under åren på både V75 och V86 hos ATG.

För att vinna på trav behöver man tänka på spelvärde i största möjligaste mån och det gäller även för de V4-tips som vi har hos oss. Hitta dom underspelade ekipage och antingen hitta dem som en spelvärd spik eller lyfta fram den där skrällen som kan ge den stora vinsten.