Speltips tillsammans med 

Välkommen!

Ja vad ska man säga om omgången igår? Första spiken sitter som ett smäck och vi är helt med. Vi missar i mitt tycke 7 rätt igår på att Claes Sjörström kör bort sig. Vad ska du ut där och göra? Hade du bara haft lite mer kyla hade du svept alla med den speeden på upploppet. Aja stolpe ut igen! men vi känner att dragen sitter fint och snart så smäller det.

Nu är det fin travsport i Norge och Oslo som står för dörren. Det ser ju tyvärr ut som det kan bli en del stora favoriter som kommer vinna sina avd. Men vi ska göra vårat bästa med att måla på med många i vissa lopp för att hitta lite värde i omgången. Här kommer en mindre analys om omgången.

Bra att tänka på inför: Norge är Norge

Avd1: 2100 m Auto Ja antingen så går man fullt ut på 3.Brenne Odin här. Bra läge, startsnabb och har inte förlorat. Den har vunnit mot dessa tidigare i trygg stil. Men Hästarna är bara 3 år och kallblod på det. Dom utvecklas väldigt snabbt i denna åldern. Får någon av dom andra bara en fin resa så kan det mycket väl bli hårt i mål? 1.Mjölner Malvin med lucka? 2.Tangen Minto hittar andra ytter? 9.Holter Odin? 10.Baias med sin speed till slut om den får resan och slipper dödens? Ja Spik eller vill man prova att fälla? Vi får se.

Avd2: 1609 Auto.Här är det nog ett lopp man får försöka hitta lite värde i. Ta med så många man kan. Vi tar nog med alla.

Avd3 2100 m Auto: Här spikar man omgångens bästa chans i I.D. Exceptional.

Avd4: 3100 m Volt. Här hittar vi omgångens andra spik i 15.Ble Du Gers. Det ser ut att motståndet helt uteblir här och den ska kunna runda dessa ganska lätt på denna distansen.

Avd5: 2600m Auto. Detta ser ut att vara ett extremt skiktat fält. Jag ser bara 3 max 4 som skulle kunna vinna detta. Det är 1.Langlands Hövding , 2.Tangen Bork och 9.Oppgårdsdrängen. Kanske kanske 7.Eld Tekno skulle kunna hitta en extra växel och skrälla här. Den som vill ha lite utdelning tar med den.

Avd6: 2100m Auto: Detta ser ut att vara ett rätt roligt och öppet lopp. Svårt tycker vi! framförallt när favoriten har dragit ett mindre bra spår. Det blir nog så att man får ta med några här och 1-9 känns som att det borde räcka långt här. 6.Always On Time till 5% är ju mycket intressant. nu nedstruken ett spår också.

Avd7: 2600 m Auto. 3.Cicero T.G. är en favorit vi vill och kommer försöka fälla. Det sur att bli en tuff resa och vi kommer ta med så många vi bara har råd med! typ alla?

Omgångens bästa spiken: 1.I.D. Exceptional i avd 3.

Omgångens chansspik: Får bli näst bästa spiken denna gång. 15.Ble Du Gers i avd 4

Omgångens bästa drag: Att ta med så många som möjligt i avd 2 och 7. Annars 6.Always On Time i avd 6

Omgångens avslag: 3.Cicero T.G i avd 7 hoppas och tror vi får en tuff resa.

Fint trav i Norge oh vi hoppas ni hänger med på en andel, Ni finner dom här nedan, på Minandel.se eller hos Bergsåkers travbana på butiksandelar.

/Fredrik Fastén & Robert LagergrenVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED