Speltips tillsammans med 

Välkommen!

I eftermiddag hittar vi en hyperintressant v75 omgång på Bollnästravet! Vi ser en hel del svaga favoriter och extremt många bortglömda/underspelade ekipage, så inför detta har vi en väldigt trevlig känsla i kroppen och tror på fin utdelning. Det svåra är just att hitta vilka man ska spika och inte. Här kommer lite tankar om omgången.

Att tänka på inför: Bollnästravet brukar kunna bjuda på en del fina skrällar och så tror vi även denna gång. Ovalen som har ett längre upplopp än i snitt(207m) tror vi kommer göra fälla en del avgörande denna omgång. Det börjar bli höst och vi kommer se fler hästar som förlorar från tät. Underlaget brukar vara i toppslag och det förväntas vi även denna gång.

Avd1: 2640 m Volt. Detta lopp ser väldigt öppet ut på förhand, men vi har hittat en idé som vi kanske kommer fullt ut på. Det är att spika 6 Mellby Ironman. Detta är en väldigt kapabel häst som har varit högt betrodd i många omgångar. Men denna gång tycker vi den är lite bortglömd och vi anser att den har bra chans att nå ledningen från springspår. Då är det hästen att slå. För det är just i den positionen den trivs bäst i men har inte lyckats tagit sig dit på senaste tiden. Den har vunnit 5/6 senaste från just den positionen och det känns som att motståndet är enklare nu. Vi lutar åt spik. annars får man ta med några. Först bakom är 11 Reven Dejavu . Storskrällen i loppet hittar ni i 3 Double Formula till 1%.

Avd2: 2140 m Volt. Här tycker vi 8 Nårje har bäst chans, OM den håller sig på benen! Den har nämligen lite svårt att göra det. Senaste gångerna har den inte lyckats så många gånger och då blir det ju inte en häst att hålla i handen när det är v75. Man kan ju såklart chansspika och hoppas att det har varit galopper som kommit pga otur mer än osäkerhet. Men vi lutar åt att gardera med 6 Alm Nagano, 10 Valle Hugo, 11 Månremus, 12 Tangen Frikk och värst emot är nog 14 Tangen Braute.

Avd3: 1640 m Auto. Här har vi en stor favorit i Westholms 4 Santos De Castella. Jörgen tycker det är hans bästa chans i omgången, men vi är inte lika säkra på det till nästan 50%. vi tror nämligen att det finns stor risk för galopp när det ska köras i täten och motstånd finns det även om den lyckas ta sig dit. Kolla bara på hästar som 9 Nicois Du Gull och 2 Loveyouecus som är heelt bortglömda här (0% och 5%). Hästar som har varit hårt betrodda som bara så sent som för någon omgång sedan. Här säger vi se upp!

Avd4: 2140 m Volt. Stolopp som ser rätt skiktat ut. Här borde den bakre volten ha väldigt bra chans enligt oss. Stolopp brukar ju kunna vara lopp som det kan skrälla rejält i. Det tror vi även på denna gång. Visst vi tycker att 9 Strangerinthenight har rätten att vara favorit, men här ser vi många ekipage med bra vinstchans till extremt mycket bättre %. Även 1 Muzzle The Yakker drar på sig en del streck som bara är bra får våra andra idéer. Vi kommer ta med 8 Saga Doc 7% som står extremt bra inne i detta lopp. vi kommer även att ta med 10 Alfredo Sauce, 13 Pappajonnys Ilse och 15 Alexi Quick. Men glöm för all del inte 11 Anna Mauds Lassie till 1%! Fyll på där efter i andra volten, beroende på hur du har råd.

Avd5: 2140 m Auto. Här kommer vi att spika vad vi tycker är bästa hästen i fältet, och som gynnas av en strykning innanför. 8 Eddy West. Vi tror det blir körning från start och sen sveper Claes Sjöström fältet över upploppet.

Avd6: 2140 m Auto. Här tycker vi att favoriten 5 Moses lever lite farligt. Den var mycket fin senast på Kalmar i sin nya regi, men vi vet hur ojämn denna häst kan vara och med längre distans denna gång så kommer vi inte lita på denna favorit. 10 Tale Of Jacks måste ju bara med till 5%. Dock så kanske den kommer köras lite snällt då den är klar för finalerna. Men med rätt ryggar kan det smälla! Ett annat måstestreck som gynnas rejält av alla strykningar är ju 12 One Kind Of Art som i nuläget bara är streckad till 6%!! Vi tar även med fina 4 Xanthis De Roi och 3 Speedy Tilly. Har vi råd tar vi med några till.

Avd7: 1640 m Auto. Här kommer omgångens största favorit ut i 3 Milliondollarrhyme. förutsättningarna ser väldigt lovande ut och kan självklart anses som ett bra spikförslag. Men det är här dom stora pengarna delas ut denna omgång. Och ni som brukar lira med oss vet att vi som softas går för just dom. 3 Milliondollarrhyme kan vara väldigt ojämn och stressa upp sig. Bästa hästen i fältet har fått ett iskallt läge i 12 Milligan’s School. Men vi tror att Ulf Eriksson känner att formen fortsatt sitter där och kommer sända fram sin häst till positionen utanför och försöka nöta ner en 3 Milliondollarrhyme som har fått köra en utdragen spetskörning mot 7 Click Bait, 5 Brother Bill, 4 Ajlexes Cubano och 1 Antonio Tabac. Så vi tar med 3 Milliondollarrhyme, 5 Brother Bill, 6 Inti Boko och 12 Milligan’s School.

Omgångens bästa spik: 8 Eddy West i avd 5 tror vi sveper fältet.

Omgångens chansspik: Vill man ta strypgrepp om omgången och spelarkåren så chansspikar man 6 Mellby Ironman i avd1. Spets och slut mot sämre motstånd denna gång.

Omgångens bästa dra: Ja vad ska man välja? 2 Loveyouecus, 9 Nicois Du Gull eller 12 No Pressure i avd 3? 0%,1% och 5%! Se upp!

Omgångens avslag: 1 Muzzle The Yakker i avd 4 tycker jag har dragit på sig några för många streck denna omgång.

Häng på nu! Jag och Ruppe är mycket taggade! för idag kan det bli fin fin utdelning för som som lyckas.

Andelar finner ni hos Bergsåkers travbanas andelslag eller så finns dom att hitta här nedan hos Minandel.se

/Fredrik Fastén & Robert LagergrenVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED