Speltips tillsammans med 

Här kommer en snabbanalys kring bästa spiken & grunden till mitt system spets & slut. En andel kostar 120kr & sista köp är kl.16.10. Länk till grundraden & system hittar ni längst ned på sidan.

Omgångens bästa spik

V75-5: 2.Pacific Kingdom – Björn Goop.

Hästen är favorit i loppet & är ENDAST spelad till 37% i skrivande stund. Jag tycker detta är en härlig häst som dessutom idag tävlar på hemmabanan. Långt upplopp att vänta på Årjäng men denna hästen tror jag spetsar & där ifrån är det Björn Goop (kuskplus) som ska styra loppet. BG från just spets vet vi hur bra han är på att just styra loppen. Jag tycker inte motståndet är så farligt, främst emot är 3.Jaxon V.S. Sen är det ju en annan värmlandshäst i form av 8.Bara Du Chen som är intressant vid gardering men får landa i att bli min andrareserv i loppet. 6.Vicar med Örjan Kihlström i sulkyn är bra, men mer stark än snabb. Jag landar i att BG sänder ”Kingen” till spets & där ifrån leder man som sagt runt om. Av allt att döma så blir det även barfota fram.

Garderingsloppen

V75-1: Här tycker jag det är ett öppet lopp & väljer att strecka på. Mest överspelade hästen i loppet är 9.Barolo Roc som är spelad till 17% just nu. Galopprisken är stor men har en fin kapacitet om han travar. Min förstahäst är 10.Strong Pepper. Två roliga streck är spetshästen 6.Red Mile Brodde (9%) & en annan som kan få ett fint lopp är 8.Eldorado Mearas.

V75-3: I detta långloppet över 2640m står det egentligen mellan dom tre mest betrodda, 6.Rotate, 9.Upstate Face & 4.Born Unicorn. I den ordningen jag skrev hästarna i, i den ordningen är min rank. Jag väljer dock att sträcka ytterligare en favorithäst som blir bortglömd, 8.Ivory Di Quattro (5%).

V75-4: 10.Ulvsåsen är en riktigt fin travare & talang. Hästen är fem år & tycker han är en tänkbar spik i grunden. Men jag vill ändå ha med två andra hästar som jag tycker man måste passa då Ulvsåsen blir spelad över 60%, 7.Björnemyr Dennis (5%) & 12.Ask Major (6%) där låter det optimistiskt från stallet.

V75-6: Ett stolopp över 2140m där 8.Svecak Palema är favorit till 45%. Stall Goop’s häst kanske bara är bästa & rundar fältet här men detta är en häst som har haft ende strul med galopper & idag är det voltstart att vänta, får vi omstarter här så kan det ställa till en hel del. Jag väljer att gardera på med ett gäng. Jag vill varna för stallkompisen till favoriten 14.Make More Cider (1%), sedan tycker jag det finns fint värde i 12.Alfredo Sauce (6%) & 2.Global Virgin (12%).

V75-7: Årjängs stora sprinterlopp, här tror jag det står mellan 3.Missle Hill & 4.Click Bait. Just Click Bait kommer med visad form & ska ses som förstahästen i loppet. Men nu ska man köra med helstängt huvudlag på Missle Hill vilket borde betyda att man går för att nå ledningen. Tror vi kan få se en riktig fartfest här! Fördel med spåret för Missle Hill & tar man sig till ledningen då ökar segerchansen ordentligt. Dom två är givna om man inte tar ställning på en utav dom. Jag väljer att släppa 2.Vernissage Grif helt utanför trots den stora kapaciteten men tror man blir över helt från start & då krävs det en dunderinsats för att vinna. Jag väljer att ha med från spår 8.Zarenne Fas, vet att läget blir svårt men hästen besitter en fin kapacitet & man kan ändå hamna bra här ifrån. KAn avsluta vasst.

Här har ni fått en snabbgenomgång på mitt system SPETS & SLUT. Prel.raden är synlig & sista köp är kl.16.10. Väl mött!

//Jonas Jojo JohannessonVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED