Speltips tillsammans med 

Hej! Jag skulle egentligen ha skrivit mitt inlägg igår kväll, men jag fick rycka in på jobbet och skriver detta nu på morgonen. Jag hoppas ni har förståelse idag, men jag har inte pluggat mindre för det. Jag känner att jag har något på gång idag, så missa inte!

Mina spikar

V75-6 GOONER

Här kommer wäjersten med sin fina häst GOONER. Sist man startade på Bergsåker, från spår två, så gjorde man ett knallfint lopp där.man vann på Speed. Jag tror att, kommer man bara iväg ordentligt i volten så ser jag inga bekymmer att fullständigt krossa motståndet.

V75-7 GLOBAL AGENCY

Här kommer stall Djuse – som har fin form – med en riktigt form-häst. Global Agency gjorde ett jättefint lopp senast och nu tror jag man kommer vinna, då man har en bra Speed att lägga till, men också att det är så fina rapporter på honom.

SKRÄLL RAPPORT

V75-2 IES ELISABET

Stall Wallin, som är riktigt bra på Ston, har ruskigt bra form just nu och jag är en sådan som har form som ett viktigt krav när jag lägger mina rader. Ies Elisabet står bra inne i loppet och visst – det luktar vingel. Men hon är så pass fin att jag tror hon får ett riktigt fint lopp.Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED