Speltips tillsammans med 

september 10, 2021

Hej och kul att skriva analys igen! Jag får lite svårt ibland att skriva analyser, men jag gör så gott jag kan att få till det och jag vet att det finns flera som tycker om mina analyser! V75 på bollnäs är alltid kul – banan brukar vara otroligt snabb och kollar man upp den norska väderguden så ska det vara en typisk septemberdag men utan något regn. Vi kan således förvänta oss otroligt bra prestationer och många fina och snabba lopp.

BÄSTA SPIKEN

V75-1 6 MELLBY IRONMAN

En väldigt bra spik enligt mig. Mellby Ironman, som senast på V86 gjorde en riktigt platt-insats kommer nu förhoppningsvis med nytändning och kommer han till ledningen från sitt springspår så är det spets och slut enligt mig.

MÅSTESTRECKET

V75-4 8 SAGA DOC

Ett streckkrävande lopp där man med enkelhet kan välja en eller flera. Väljer man en tycker jag att man ska passa Saga Doc. Man återgår till barfota runt om igen och man har ett lämpligt smygläge där man på upploppet kan avgöra med sin fina spurt. Se upp och håll koll ute i tredje eller fjärdespår efter Troels fina spurtare!

V75-6 10 TALE OF JACKS

Senast fick man ett snällt lopp på en bana som inte var riktigt optimal och man fick inte riktigt till det. Nu återgår man till bike igen och får man spara kraften till spurten så vinner man till slut.

SKRÄLLSTRECKET

V75-4 5 KAITLIN WAY SCOTT

Okej, att ha med en 1% i ett lopp där man inte kommer få något gratis, under skrällstrecket är en riktigt rövare. Men, man står bra inne i loppet trots det tråkiga spåret och löser det sig och man får en sen lucka så tror jag på en bra chans. Missas inte!Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED