Speltips tillsammans med 

Avd1. Här får Sören Boel chansen bakom nr 6 Adde S.H 6 %. Givetvis kuskminus men väldigt kul för Sören! Den 24/7 så vann man på V75 efter en rykande spurt och man slog faktiskt då favoriten Beartime, att det ska skilja så mycket i procent mellan dessa herrar nu tycker jag är skevt. Här luktar det tempo lång väg i loppet och spurtstarka Adde S.H kommer att gynnas om så blir fallet. Kan sänka allt om Sören får till styrningen.

Avd2. Jag gillade verkligen intrycket på nr 1 Sara K.M.E 3 % senast då man var ute mot bla Santos De Castella & Double O. Seven. Det löste sig aldrig ifrån tredje invändigt och man fick köra slalom sista biten utan att få helt fritt. Här har man dragit ett perfekt läge i volten då man är rätt kvick ut första biten, vinnarhålet/ tredje invändigt är absolut inte otänkbart. Detta formkort som rekordsänkte rejält senast får inte nonchaleras nu när man dessutom möter ”enklare” motstånd. Med lucka i tid… Stormvarning!

Även nr 4 Habrik Am 4 % möter lite enklare motstånd nu. Senast drog man fram råämnet Katpten Brodde i tredjespår som vann ganska enkelt men man kämpade storstilat på den skitiga banan och inkom som trea. Näst senast mötte man övermakten Calgary Games som man givetvis var chanslös emot men man gick in på nytt personligt rekord på 1.13.1 vilket är fina papper för klassen. Örjan upp nu och man rycker bakskorna igen för att få en växel till. Med klaff så kan man absolut skrälla här. Se upp!

Avd3. Nu får Erik Adielsson chansen igen bakom ”lillskrällen” nr 3 Antonio Trot 10 %. Senast de kamperade ihop var i Maj och då höll man på att vinna över favoriten Missle Hill som då räddades av mållinjen i absolut sista stund. Här hoppas jag att Disco Volante fångar upp favoriten Missle Hill och kör i ledning, då kommer speedkulan Antonio Trot gynnas som alltid spurtar starkt tillslut. Helt klart draget i loppet!

Vill man ”lyxa” till kupongen med en riktig stjärnsmäll så ska man tänka på nr 7 Forfantone Am 1 %. Nu är det anmält barfota runt om & med bike, så här maxar man rejält i utrustningsväg. Kapaciteten är hög hos Forfantone Am och racerbalansen kan få honom att tända till.

Avd4. Solklar förstahäst för mig är nr 6 Mystic Mom 20 % som har en hysterisk toppform för tillfället. Näst senast tampades man emot Oracle Tile & Maestro Crowe och knep en tredjeplats efter en fin spurt. Senast satt man bombfast emellan hästar och såg riktigt ”lavad” ut i ett lopp som Grandfather Bill vann. Nu fick man ett kalasläge & sitter direkt i ett andraspår vilket är en stor fördel då man inte är så snabb ifrån start. Kommer bli oerhört tung att stå emot sista biten. Potentiell chansspik!

Väljer man inte spikalternativet så vill jag stormvarna för nr 9 Branbys Juke Box 4 % som är stark som brännvin och trivs ypperligt över distansen. Senast skrällde man ”turligt” när Reddington hoppade som klar i ledningen men det var starkt att hålla läckra Racing Brodda bakom sig i upploppsduellen. Mycket tidig vid gardering.

Avd5. Här blir det ruskigt spännande att se nr 10 Gaylord Am 4 % springa barfota runt om, hoppas verkligen att det blir så som man har anmält. Gaylord Am spikade jag som icke favorit för tre starter sedan och han gjorde mig inte besviken. Efter det har han varit ute två gånger om och startat från riktiga skitlägen men nu har man ett betydligt bättre smygläge. Missa inte Gaylord Am till ynka 4 % om du garderar loppet.

Även på nr 1 Zenato 3 % gör man en intressant ändring, biken åker på för första gången. Startsnabb, toppkusk som kommer ladda allt vad det går för spets. Troligtvis sitter man i vinnarhålet eller tredjepar invändigt när positionerna är intagna och uppstår luckan i tid samtidigt som tempot varit högt uppskruvat så kan man skrälla om det klaffar. Vid bredare gardering.

Ni som följer mig vet att jag är riktigt förtjust i nr 4 Mandela Zon 3 %. Nu återkommer man efter några månaders vila och är givetvis svårbedömd formmässigt, men jag tror ju inte att man går ut på V75 om det inte är iordningställt. Från ett kalasspår och till denna larviga procent så är man ruggigt intressant. Kapacitetsmässigt så är man en av de bättre i loppet. Stormvarning!

Både nr 5 Loveexplosion H.C. 8 % och nr 9 Tattoo Avenger 8 % kommer ifrån imponerande segrar och är mycket spelvärda.

Avd6. Här har spelarkollektivet hamnat rätt på det då de mest spelade hästarna oxå har högst vinstchans i loppet. Kleppe Fanden, Söndre Jerkeld och Troll Solen har slagit varandra huller & buller i sommar och de är svåra att skilja åt. Kleppe Fanden är en startkatapult som knappast bommar ledningen och den stora frågan är om man tänker köra där!? Om inte så lär det bli fajt mellan Åsrud Vilja & Tangen Haap om vem som är först fram och övertar ledningen, stor fördel till den som lyckas överta taktpinnen. I skrällväg är det just nr 7 Troll Solen 4 % som man ska tänka på i förstahand. Konstigt lågt spelad trots att man har slagit flera av de betrodda förut. Mitt råd är att kolla av de taktiska detaljerna ang spetsstrid & huvudlag som kan bli avgörande för loppets utgång.

Avd7. Det känns som nr 6 Gogobet Sisu 8 % börjar bli allt mer stabilare på benen och Mika Forss kom bra överens med Gogobet Sisu senast. Oj vad man flög fram över upploppet senast och hade man bara suttit några hack längre fram så är jag övertygad om att man hade slagit Swagger. Med minsta klaff i loppet så är man en allvarlig segerkandidat här. Given vid gardering!

Jag blev ruggigt imponerad av nr 8 Reddington 6 % senast då man vann över opassande kort distans. Man öppnade stenhårt och varvade på 1.11 och gav inte Global Agreement en chans. Trots att man blev pressad på upploppet så flöt travet klockrent för att vara Reddington vilket även det får läggas till på pluskontot. Nu är det rätt distans för den här ”tanksen” och jag vågar nästan lova att Bergh inte kommer att backa ifrån start, blir inte förvånad om man trycker sig till ledningen efter en bit. Felspelad och jag höjer ett varningens finger!

Lycka till med liret! Köp gärna in dig i någon av HawkEyes system. Länk till lagen finner du här nedan 👇 Mvh AddeVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED