V75 Gävle – dubbel för Redén!

2020-10-17 0:13

Hej!

Tycker att omgången imorgon ser rätt rolig ut på förhand, men det brukar man få äta upp. Imorgon spelar vi på två spikar. Två gånger Redén där jag tror att Heavy Sound kommer att krossa allt över upploppet.

MINA SPIKAR

V75-2 MILY

Får hoppas att det inte ligger någon baksmälla hos R berghs stall efter gårdagens succé med power. Skämt å sido. Berghs häst, Mily, har ruskigt fin form och har gått bra lopp på sistone. Tycker att loppet är rätt varierande, där det är tre-fyra hästar som bara har chans att vinna. Övriga har ingen suck. I stochampinatet blev hon slagen av Mellby Free och senast blev hon utrustad med ett Halvstängt huvudlag och bara krossade motståndet senast på en riktigt fin tid!

V75-5 11 HEAVY SOUND

Här har den åttaårige valacken ett riktigt uselt läge och det saknas heller inte motstånd. Men, jag tror att toppformen snart är där. Han har gjort det bra mot tufft motstånd. Han har blivit tuffft och hård tränad under hösten och till 10%, i ett lopp där man annars kan behöva strecka på rätt så rejält, så känner jag mig trygg med en stark spik.

V75-6 Born Unicorn

Det här är en häst som haft det rätt så tufft. Han hat varit hos fleta tränare, bland annat utövat Monte nere i Frankrike, men har inte fått det till att funka. Nu har han kommit till stall zet och det verkar som att han har hittat glädje, form och han ser faktiskt riktigt lovande ut. Nu kommer han gå barfota runt om och i en passande distans. i det tidigare loppet på Kalmar så gjorde han det mycket bra, då han slog bland annat Staro Leonardo.

MÅSTESTRECKEN

V75-1 10 DOMINIC WIBB

.Kolgjini åker till Gävle ända från Malmö med sin tränade  10 DOMINIC WIBB. Den här hästen har haft det lite svårt under sin karriär, men var faktiskt en riktigt lovande häst, men stannade av i sin utveckling. Nu blir det eventuellt barfota runt om, vilket är spännande!

V75-7 Dom Perignon

Här är en häst som gjorde det riktigt bra i våras och återkom senast efter vila, men det räckte inte till seger. Gävle, där det är perfekt med spets – är ypperligt för Dom Perignon och jag tror han kommer vinna på fart. Håll i hatten.

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

Holstensson Högtryck! Torsvik Tobak V86 25 149 Visa andel
  • Smeknamn Holstein
  • Högsta vinst 348 000,00 SEK
  • FavorithästMerritt
  • FavoritkuskDaniel Wäjersten
  • FavoritbanaMantorp

Chris Stensson

Mitt travintresse började när jag var liten. Har varit på Mantorp sedan blöjtiden. Det är på senare år jag verkligen grottat ner mig i bland annat statistik som spelen ökat och så även vinsterna.

Bygger mina system mycket på statistik, form och känsla, men tar även hjälp av ett unikt AI-system, som hjälper mig att få fram skrällar och annan matnyttig information. Ibland lyckas det, ibland inte. Observera att systemet i sin helhet inte är byggd på AI, allting är en samlad bedömning.

Hårt arbete ligger alltid bakom mina system. Välkommen att haka på!

Läs mer
Holstenssons Högtryck Torsvik Tobak V75 25 149 Visa andel
  • Smeknamn Holstein
  • Högsta vinst 348 000,00 SEK
  • FavorithästMerritt
  • FavoritkuskDaniel Wäjersten
  • FavoritbanaMantorp

Chris Stensson

Mitt travintresse började när jag var liten. Har varit på Mantorp sedan blöjtiden. Det är på senare år jag verkligen grottat ner mig i bland annat statistik som spelen ökat och så även vinsterna.

Bygger mina system mycket på statistik, form och känsla, men tar även hjälp av ett unikt AI-system, som hjälper mig att få fram skrällar och annan matnyttig information. Ibland lyckas det, ibland inte. Observera att systemet i sin helhet inte är byggd på AI, allting är en samlad bedömning.

Hårt arbete ligger alltid bakom mina system. Välkommen att haka på!

Läs mer
Chris Stensson

Mitt travintresse började när jag var liten. Har varit på Mantorp sedan blöjtiden. Det är på senare år jag verkligen grottat ner mig i bland annat statistik som spelen ökat och så även vinsterna.

Bygger mina system mycket på statistik, form och känsla, men tar även hjälp av ett unikt AI-system, som hjälper mig att få fram skrällar och annan matnyttig information. Ibland lyckas det, ibland inte. Observera att systemet i sin helhet inte är byggd på AI, allting är en samlad bedömning.

Hårt arbete ligger alltid bakom mina system. Välkommen att haka på!

Mer från Chris Stensson
Dagens Dubbel - 20/9
2020-10-20 17:31
Läs mer