Speltips tillsammans med 

Skrällkollen

Avd1. Senast varnade jag för nr 2 Mr Perfection 2 % som aldrig fick fritt och man gick i mål med sparade krafter. De två starterna innan senast så har man spurtat mycket stark ifrån hopplösa lägen och det är bara en tidsfråga innan man vinner. Nu sitter man direkt i ett perfekt andraspår och man slipper att harva längst bak i fältet vilket är ett stort plus. Blir det hårt tempo i loppet så kommer Mr Perfection bli livsfarlig tillslut om allting klaffar. Helt felspelad och given på kupongen!!

Även nr 5 Franklin Face 6 % är en häst jag har vurmat för de senaste starterna. Är mycket bättre än vad raden ger sken av då man har suttit fast med mycket krafter kvar. Löser det sig bara med positioner och man slipper traktor framför sig så räknar jag med att man är med å gör upp om segern. Se upp!

Avd2. Här sticker favoritduon nr 4 Lucky Truc & nr 12 Behind Bars ut rejält kapacitetsmässigt. Duon nr 1 Classic Gal & nr 2 Jori Boko kommer där efter och de fick de bästa lägena. Det bör stå mellan dessa hästar men går man utanför boxen så vill jag varna för nr 10 Era Wan 1 % som har riktigt fin fart i sig. I Maj såg man bländande ut vid vinsten när man slog löftet Even Steven lekande lätt och man hade även inga problem att hålla ifrån sig One Deep Walley som fick en drömresa bakom. One Deep Walley möter man nu återigen. Häxar det för favoriterna eller att det blir vansinnestempo så kan Era Wan absolut skrälla. Kioskvältare!!

Ytterligare en storknall man kan tänka på är nr 11 Glimma Blixten 1 % som senast satt fast i tredje invändigt utan att få chansen och det var ett mycket spänstigt intryck. Man inkom på en fin fjärdeplats bakom vinnande kanonen Demon Ima och jag måste tillägga att hade man fått luckan så hade man med garanti slagit Jori Boko som nu är hårt betrodd, man slog även en så pass bra häst som Claw. Det var väldigt synd att man drog ett bakspår här då man är våldsamt startsnabb. Blir det bara tempo på tillställningen och Glimma Blixten har lite flax med rätt ryggar så kan det gå. Absolut toppform!! Stormvarning!!

Avd3. Här sticker nr 5 Gareth Boko & nr 8 Nadal Broline ut och de är befogade favoriter. Utanför boxen så ska man tänka på panarvagnen nr 7 Pacific Face 4 % som aldrig verkar bli trött då man lever på sin enorma styrka. Distansgynnad häst som bör sätta upp farten tidigt och jag blir inte förvånad om man knäcker allt här. Gick riktigt starkt senast ifrån ett hopplöst läge. Varning!

Stjärnsmällen i loppet är helt klart nr 9 Speedy Face 1 % som besitter ruggig kapacitet när han väl funkar. Hemmaplan här med ett trevligt smygläge som gör att man kan satsa på ett rygglopp. Med rätt ryggar och tempo så kan man mycket väl skrälla här. 1 % är galet på en så pass bra häst som Speedy Face.

Avd4. Trots att nr 14 First One In 5 % står med bakspår på sin tilläggsvolt så vågar jag knappt lämna honom utanför kupongen då det är absolut knallform. Senast varnade jag kraftig för First One In vilket var befogat då man hoppade bort segern som ”klar” vilket var mycket snöpligt. I dessa lopp brukar det bli en hel del galopper och troligtvis många som parkerar på innerspår vilket gör att det underlättar lite med detta skitläge. Blir det bara tryck på loppet och man får smyga med i ryggar ända in i det längsta så har man en oerhört vass avslutning att komma med. Sitter man hyfsat på det när upploppet nalkas så kan man mycket väl skrälla här. Se upp!

Jag blir inte förvånad om nr 4 Ornello 7 % som är startsnabb sänder direkt för att trycka sig till ledningen i ett tidigt skede. Den här har jag varnat för förut för den här är riktigt bra och trivs verkligen på distansen. Näst senast var man riktigt läcker när man vann ifrån ledningen och hästar som Aron Palema & Mack Dragan hade inte en suck. I Oktober stötte man på Power & Gulfstream Am i ett stayerlopp och var inte jättelångt efter som 4:a. Sådana hästar finns inte med nu på långa vägar. Skulle taktiken lyckas med att ta sig till ledningen och sedan få dämpa ett varv så blir man inte lätt att tas med, då tror jag att man vinner. Missa ej Ornello är mitt råd.

Avd5. Jisses vilken toppform nr 9 Fantasia Sisu 1 % sitter på. Senast spurtade man riktigt bra och åkte dit sista steget mot Velegance som man möter återigen. Skillnaden nu är att Velegance är betydligt mera spelad än Fantasia Sisu vilket är helt befängt. Man ska även komma ihåg att man spurtade ner Zeta Kronos med enkelhet som nu återigen blir en av favoriterna i loppet. Nu har man ett perfekt smygläge med rygg på startsnabba nr 2 Frances Yoda som gör att man borde komma igenom fint från start & få en bra position. Nu hoppar Adielsson upp upp och jag är inte främmande för att han står i vinnarcirkeln efter loppet. Med klaff kan man sänka allt på upploppet och chocka spelarkåren här. Gravt felspelad och jag stormvarnar!!

Här har nr 1 Princess S.W 6 % dragit ett smaskigt utgångsläge bakom bilen då man besitter fin startsnabbhet. Skulle Ingves lyckas hålla ledningen så sitter man på en riktigt bra chans enligt mig. Man blir även en allvarlig utmanare ifrån vinnarhålet om tempot blir högt i loppet då man har en riktigt fin speed att tillgå. För tre starter sedan hade man en härlig upploppsfight mot kanon Devs Daffodil som nu är hårt betrodd. Felspelad skräll som måste passas från ett bra utgångsläge.

Vidare så är även nr 10 Sharp Dream 3 % aktuell om man letar skrällar. Senast plockade man ner favoriten Zeta Kronos ifrån dödens efter en bit men när upploppet nalkades så orkade man inte stå emot smygkörda hästar som liftat med bakom. Formen kommer mer & mer på Sharp Dream och snart vinner man första gången i regi Joan Untersteiner. Med ett ”snällare” lopp den här gången så fäller man många tillslut om det har varit tempo på loppet, kanske alla!? Farlig att nonchalera.

Avd6. Här vill jag lyfta fram lägesgynnade nr 2 The Real Star 3 % som ofta blir underspelad vilket är konstigt då man besitter fin fart för klassen. Har en riktigt fin slutfinish i sig och kommer gynnas kraftigt om det blir hårt tempo i loppet. Se upp!!

Jag tjatar vidare om nr 12 Payet D.E 5 % som fullständigt flög fram senast efter en mycket defensiv styrning. Nu har man fördelaktigt blivit nedstruken ett spår vilket underlättar en aning. Nu hoppas jag att Hanna slutar ”lallar” och vill ge en häst i absolut toppform chansen. Vara lite aktiv där bak i kön & försöka stöta ut en bra rygg under slutrundan för att sitta bättre på det när det ska avgöras. Likt The Real Star så gynnas man kraftigt om det blir ett hårt tempo i loppet. Kan definitivt spurta ner allt om det klaffar i loppet. Se upp!!

Avd7. Ojoj vilket intryck det har varit på nr 5 Taxi Out 4 % de senaste starterna. Senast satt man smällfast bakom ledande Arvid S.H och fullkomligt knuffade fram honom. Hade man fått luckan så hade man gjort upp om segern. Startsnabb rackare som kommer sitta i den främre träffen direkt. Har man bara minsta lilla tur den här gången så är jag övertygad om att man gör upp om segern. Jag stormvarnar återigen för Taxi Out som jag hoppas att vi nu får betalt på. Det här kan till och med vara en riktigt fräck chansspik till otroliga 4 %. Favoriten nr 11 Dream Kåsgård är en skämtfavorit med skor på hovarna plus ett bakspår på Jägersro. Streckas inte ens vid gardering. Schaaas!!!

Bästa hästen i fältet tror jag är nr 8 Bravo Santana 6 % är när det är toppform. Galet lite spelad men det är ju pga det risiga läget man fick men man kan absolut vinna ändå med lite klaff. Skulle det bli någon invändig strykning så gynnas man enormt av det. Se upp!

Lycka till på liren! Köp gärna in dig på en andel hos HawkEye. Länk till laget finner du här nedan 👇 Mvh Adde.Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED