Speltips tillsammans med 

februari 20, 2021

1) Trolig ledare är väl 3 Exlusive Matter (8%) och skulle den få bestämma en bit, kan det faktiskt räcka riktigt långt här. Favorit är 8 Phoenix Photo (28%) läge och tjänat snabba pengar gör att jag rankar ned den lite dock, streckar på den del och vill varna för 12 Milord (1%) här, kan skrälla?

2) Streckar på en del även här, på lilla systemet kommer dock en chans spik i 4 Cassius Ima (13%) galopp senast, idag åter med jänkarvagn, tror på tempo här skräll ? Spets kanske 6 Zack Bris (33%) får den husera där, kanske den blir svårslagen dock, men ingen jag litar på.

3) 3 Disco Volante (71%) är helt klart dagens klaraste på förhand, spikar den på systemet ”Jockes Jänkarvagn” Eftersom jag ALDRIG spikar storfavoriter på lilla systemet Dubblar jag här med 1 Hawk Cliff (12%) onödigt? nja jag kan se ett scenario där den vinner, hittar den rygg på favoriten så kanske den kan speeda ned den till slut ?`

4) Kan ha fel (händer alldeles för ofta) men personligen tycker jag att 3 Call Me Brodda (49%) är klart överstreckad Visst får hon dirigera i spets, bör det vara skaplig vinstchans MEN, jag har en feeling att hon går på pumpen idag, chansar med 1 Luna Mera Doc (5%) som tipsetta istället. Streckar sen på en del bakom.

5) 1 Jaguar Dream (35%) eller 4 Franklin Face (21%) ? Velat lite fram och tillbaka under veckan har jag gjort, Läser väl loppet som 2 Kung Edward spets, släpper sen till Franklin? initialt tänkte jag kört för Jaguar 3/4e in typ. Fortsatte analysera och nästa tanke, kör 2 och 4 från start kan väl Jaguar kliva ut nästan direkt? SPIK

6) Stolopp över 3 volter tenderar att kunna vara luriga. Tycker dock denna gång det inte ser helt olösligt ut? Tipsnicken på 9 Hossiana Boko (18%) innerspåret behöver inte vara fel i detta lopp, 12 Princess S.W.(24%) annars? Vill ha med 1 Thebankonbroadway (20%) på läge uteslutande. Sista strecket tillika min varning 6 Ale Pride Gar (5%)

7) Tror mycket på 1 Maestro Crown (38%), strular det inte för mycket tror jag den blir väldigt svårslagen här idag? SPIKAS på jänkarvagn, på David Vs Goliat dubblar jag dock med 5 Don Cash (18%), läst på olika ställen att den EJ ska laddas med den, undrar om det verkligen blir fallet, jag tror den kan köras framåt och överta tidigt?

MINA TILLSAMMANS
Jockes Jänkarvagn (25 andelar x 33 kr)
David Vs Goliat (50 andelar x 9 kr)Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED