Speltips tillsammans med 

Hej!

Det har gått riktigt bra för mig på sistone här på MinAndel och det är bara roligt. Det har varit nära stora pengar och nu fortsätter vi med full form och tre stjärnor mot Jackpoten på hemmabanan. Jag har tyvärr inga spikar att bjuda på, men däremot har jag lite hästar jag vill varna inför den här omgången.

MÅSTESTRECKEN

V75-1 EXCLUSIVE MATTER

Här har vi en riktig spelvärd häst som sedlas ut inför första omången av V75. Det är en mycket startsnabb häst och han kunde hålla ut vinnaren Morotai Degato i starten, men han var senare chanslös, men kunde dock hålla ut övriga tävlande. Nu kommer man med form i ryggen och hamnar han bara bra till så kommer han vara farlig över upploppet. Men får han spets? Ja, då är loppet klart.

V75-2 3 Mascarpone Doc 

Jorma, som vanligtvis är väldigt försiktig i sina uttalande, sticker ut hakan och säger att han kommer vinna med Mascarpone Doc, som han har två raka med. Jag tror att, kommer han bara och får ryggen på Zack Bris så tror jag det är toppchans. Han har ett fint läge och ja, här kan Snackhästen Zack Bris få det tufft. Till plus är Mascarpone Doc väldigt kvick från start och får han spets så kör Jorma utan klocka, som han alltid gör.

V75-3 VÄSTERBO GROSBOIS

MILJONSTREKET!! Missa inte. Som han har sett ut. Wow, säger jag bara. Hästen i full form och om banan blir sådär kladdig och trög som man tro att den kan bli, så blir det nog favoritfall. Västerbo Grosbois kommer som sagt med en plats i ryggen i senaste finalen och då var han faktiskt före favoriten i mål. Se upp över upploppet!Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED