Speltips tillsammans med 

februari 19, 2021

Skrällkollen

Avd1. Här blir det rundspel på strecken då loppet är väldigt jämt med många tänkbara vinnare. Namnmässigt & kapacitetsmässigt så sticker nr 3 Exclusive Matter 7 % ut som skräll då man är mins lika bra som de mest spelade i loppet. Här har man faktiskt ett rätt bra läge i volten då man är startsnabb (Höll ut Morotai Degato väldigt enkelt senast) och man bör sitta på en riktigt bra position efter startrusningen. Senast kom man tvåa bakom en overkligt bra Morotai Degato som inte gick att göra någonting åt men man höll ifrån sig riktigt bra hästar som Floris Baldwin och Upper Face. Med tempo på loppet så ser jag verkligen att man kan spurta ner det här gänget om det klaffar. Konstigt lite spelad. Se upp!

Avd2. Favoriten nr 6 Zack Bris 26 % och hemmaekipaget nr 4 Cassius Ima 11 % är mina solklara förstahästar. Zack Bris bör sitta i ledningen på några få steg och är sedan hästen att slå. Cassius Ima lär vara ordentligt vässad inför den här uppgiften och nu ska Oskar Svanberg testa helstängt huvudlag för första gången vilket bör få honom rappare. Även bike på så det blir maxat i utrustningsväg. 11 % tycker jag är i underkant för Cassius Ima är riktigt bra för den här klassen.

Utanför boxen om man garderar bredare så tycker jag det är spännande att nr 5 Bat Marke 3 % ska gå i en jänkarvagn för första gången. Spännande ändring som hemmatränaren Mikael Selin gör här och att det är extra vässat inför den här uppgiften råder det inga tvivel om. Får toppkusken Ulf Ohlsson i sulkyn igen. Rolig kantboll om man väljer att gardera. Varning!

Jag spikade fräckt nr 7 Fajm Composite på 64:an sist och det blev vinst till härlig procent. Nu är det tuffare emot men på plussidan får man ett enormt kuskplus i form av Örjan. Startsnabb rackare som med lite flax kan hitta ner i en vettig position efter start. Med stenhårt tempo i loppet så är det inte omöjligt att man tokskräller här. Form!!

Avd3. Med tanke på att nr 1 Hawk Cliff 10 % fick innerspår (kan ej försvara ledningen) och nr 10 Night Brodde 8 % fick bakspår så är nr 3 Disco Volante 73 % en motiverad favorit där det inte finns många minus, förutom att det kan bli en tung & kladdig bana som missgynnar Disco Volante. Visst gnager det ordentligt att man är lite väl stor favorit här och det blir svårt att fälla Disco Volante. Utanför boxen så är det just Hawk Cliff & Night Brodde som är värst emot. Stjärnsmällen är utan tvekan nr 12 Zenit Brick 3 % som börjar närma sig toppformen med stormsteg och man lär komma in i matchen om det av någon anledning blir toktempo i loppet. Här spelar banförhållandet in om det blir spik på Disco Volante eller om det blir gardering. MYCKET VIKTIGT ATT HÅLLA KOLL PÅ!!

Avd4. Ojojoj vilka spännande ändringar det är på nr 1 Luna Nera Doc 3 % som nu kommer få på sig en form av stängt huvudlag (För att öka på startsnabbheten) och dessutom slänger man på biken. Senast man gick i biken så bombade man till spets och vann i en mycket imponerande stil över bland annat Elsa Meras. Här kommer Oskar J Andersson ladda allt vad det går för att försöka hålla spetsen och lyckas man med det så vågar jag nästan lova att man kommer testa där. Kostar det inte allt för mycket och Oskar får dämpa en bit så kan det absolut vara tal om en spets & slut här. Stormvarning!!

Senast varnade jag för nr 4 Artemide Zack 4 % som borde ha vunnit efter ha fått ett smörlopp i andra utvändigt. Spurten ebbade tyvärr ut lite när man rundade ”dödenshästen” men man knep ändå en fin tredjeplats bakom vinnade La Paradeta. Här har man dragit ett kanonspår då man är riktigt snabb ut och jag ser det som en stor chans att man får andra/tredje utvändigt igen. Det luktar hård körning här vilket kommer gynna spurtstarka Artemide Zack som nu även kuskförstärks med Carl Johan Jepson som är grym på att få fart på hästar. Den här är riktigt tidig och jag stormvarnar!

Jag noterar även att nr 6 Beluga West 1 % är anmäld med bike för första gången vilket är grymt spännande. När Untersteiner slänger på biken för första gången så brukar det hända grejer. Mycket spurtstark dam som även hon kommer gynnas om det blir hårt tempo i loppet. Kioskvältare!!

Avd5. Här varnar jag för den eviga ”nästa gångaren” nr 11 Mr Perfection 2 % som nästan alltid spurtar som en fura över upploppet utan att hinna fram. Någon gång så kommer det klaffa, kanske på Lördag eller så får man ta Mr Perfection från ett bättre läge. Någon gång kanske kusken vill ”tävla” och vara lite aktiv i sulkyn där man försöker stöta ut någon bra rygg i tid så man sitter lite närmare täthästarna när det väl ska avgöras. (Den dagen man ger upp så kommer dom säkert tävla). Farlig att nonchalera!

Jag lyfter även en till som är totalt ospelad och det är nr 6 Beartime 2 % som nu äntligen fick ett framspår. Startsnabb häst som med lite tur kan droppa ner i en fin postion i den främre träffen. För tre starter sedan fullkomligt exploderade man när Jepson vek ner på strechen och spurtade ner riktigt bra hästar till en fin vinst. Blir det bara tempo på loppet samtidigt som man har tur i startrusningen så kan man ställa spelarkåren schack & matt här för speed har man absolut för att skrälla här. Märkligt lite spelad.

Avd6. Senast varnade jag kraftig för nr 6 Ale Pride Gar 4 % som en potentiell chansspik till låg procent. Tyvärr var det en mur av hästar ivägen på upploppet och man fick aldrig chansen vilket var surt då man såg fulltankad ut, med lucka hade man garanterat varit med och gjort upp om segern. Med dessa krafter i behåll så fick man nu en perfekt genomkörare inför denna uppgift som avgörs på hemmaplan. Räkna med att Oskar Svanberg har vässat ordentligt här! Klaffar det bättre den här gången istället så är jag ganska övertygad om att man är en allvarlig utmanare om segern. Stormvarning!!

Även nr 5 Ottilia Fri 3 % är felspelad här då det rör sig om en häst som besitter en hel del fart och som är riktigt bra då man är i form vilket hon är i. Senast stod man hopplöst till propositionsmässigt och stod lika start med hästar som Alhambra Mail, Lyx Håleryd & Ofelia O.E. men likväl kommer man in på en sjätteplats efter att ha suttit bombfast och Petter Karsson försökte kryssa sig mellan hästar utan framgång, smällfint intryck!! Med lucka i tid så hade man gjort upp om andraplatsen med Lyx Håleryd. Gången innan det så vann man på ett mycket övertygande sätt där man bland annat KROSSADE Ultra Bright, Lyx Håleryd & Ofelia O.E. Här sitter man i ett perfekt andraspår direkt i starten och med minsta lilla klaff i loppet så blir man livsfarlig. Favoritduon nr 12 Princess S.W. & nr 9 Hossiana Boko får inte ha en dålig dag om de ska lyckas plocka ner Ottilia Fri och Ale Pride Gar som är mycket roliga och felspelade skrällar här. Stormvarning!!

Avd7. Trots ett tråkigt utgångsläge så ska man passa nr 8 Timo Lane 4 % som det bara skrek ”lira nästa gång” om då man fullkomligt flög fram över upploppet när väl Örjan drog i högertöm. Nu har man fått ett lopp i kroppen och man lär gå framåt rejält i form med den genomköraren. Det är inte lika illa med bricka 8 nu när det är lång distans och blir det bara tempo på loppet så kommer man bli mycket farlig tillslut om det klaffar. Spurtstark skräll och varningen är utfärdad.

Senast varnade jag för nr 10 Leon Zon 7 % som kom som skjuten ur en kanon över upploppet och var inte alls lång borta från vinnande Joseph Boko. Nu hoppar Ulf Ohlsson upp igen och senast dom ”samarbetade” så slutade det med en mycket övertygande seger. Nu är det dessutom stora plus med distansen jämfört med senast. Hittar Uffe de rätta ryggarna under vägen så blir man inte lätt att tas med då man har en ruggig slutspurt att tillgå. Se upp!

Även nr 11 Bravo Santana 3 % är märkligt bortglömd här med tanke på att man besitter hög kapacitet för klassen. Stefan Persson vinner med ”allt” han tar i nu för tiden och omöjligt är det inte att man tar en skrällseger i avslutningen. Rolig kantboll!

Lycka till på liren! Köp gärna in dig på någon av HawkEyes system. Länk till lagen finner du här nedan.

Mvh AddeVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED