Speltips tillsammans med 

december 5, 2020

Idag är det dags för V75 på Åby, min favoritbana. Med open stredge och nu när kusarna måste ha pjucks på tossingarna så kan en del hända.

Omgången har två stora favoriter. Den ena är vår underbara Very Kronos som felfri vinner enkelt från alla spår och alla lägen. Han har nu ett antal starter utan galopper och är då en häst i världsklass som slagit världsrekord. Men någonstans i bakhuvudet finns hans felningar kvar och har förlorat som favorit många gånger. Gardering kommer iaf bli på ett av mina två system. 70% är inget man egentligen vill ha denna omgång.

Vid gardering så ska självklart Disco Valente med på kupongen. Även det en häst som Kan galoppera ibland, men startsnabb som få och felfri är det hästen att slå. Då jag inte tycker om att dubbla systemkostnaden med två hästar så tar jag även med Sevilla med Lövgren. Tråkigt spår men prestationen senast visar att den ska vara med i toppen och slåss.

Den andra megalampan vi har idag är streckad i nuläget på nästan 70% med. Behind Bars står bra inne i loppet och med det ett utomordentligt läge att gå segrande ur striden. Det är även van vinnare och travsäker så det känns lite säkrare att spika denna. Vid gardering ska Peter Ingves med Ol Dono Lengai som kan mycket och kommer garanterat utmana. Nummer 5 Stenson är min outsider som gjort det bra lämna lopp och skulle den få en bra resa kan den räcka långt. Till 4% är den värd att ha med på lappen.

Annars är det en hel del jämna lopp och jag har letat i arkiven och försökt hitta en spelvärd spik som vanligt. Och då är 8% Aura S.L en perfekt sådan. Felfri så kommer den garanterat vara med där framme och slåss. Det har blivit några galopper på slutet men procenten lockar till en eventuell chansspik på ett av mina system.

Skrällen som inte får missas denna omgång är i avdelning 6, Copaca bana spelad till endast 5%. Hästen är i otroligt fin form och jag tror han kommer vara med och göra upp om segern på linjen.

Jag vill även passa på att gratulera er andelköpare som var med på V64 igår där vi fick fina 3.115 kr/andel efter att Veijo till slut var den starkaste på upploppet och segrade med min chansspik! 57.000 inspelade till laget.

https://minandel.se/wp-content/uploads/2020/12/6D0A172D-45C4-49A4-ACC9-D7D17D44F850.jpeg

Vill ni haka på nåt av mina system idag så ställer jag upp med två lappar:

💣Kanonens miljoner 199kr/andel 10st

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/121906_V75_2020-12-05_6_5

💣Sista info Kanonen 99kr/andel 10st

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/69850_V75_2020-12-05_6_5Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED