Speltips tillsammans med 

december 27, 2020


1) Tror man kan inleda med en spik idag, självklart då 3 Cash D.E.(47%) Kanske kan voltstart vara ett aber, jag tror det går bra dock och Rennesvik tidigt övertar ledningen, bör då bli mycket svårfångad här? 1 Rittmester Hill(15%) ses nog som främsta hotet med tanke på läget. 40 tilläggs duon 12 Pantani (8%) och 13 Admiral Knick (16%) räknas också. Speciellt då den sistnämnda, men Pantani kanske hittar dennes rygg och då?

2) Denna avdelning försöker jag nog lösa med en kvartett på kupongen Sätter helt klart 9 Stormjerven (21%) överst på min rank, inte favorit? Det är ju istället 5 Ask Leo (28%) som jag dock rankar tvåa själv här! Mycket streck även på 12 Brenne Rön (15%) trea även på min egen rank. Sista strecket dock på en bortglömd 11 Mjölner Loke (6%) min varning här!

3) Dagens i särklass största favorit verkar bli 4 Quando Bailando (64%). Lite av en gåta för mig, ska vara favorit men inte så enormt stor anser jag. Jag menar visst vann senast som storrfavorit, men det loppet hade väl ändå, 2 Rare Glide (5%) vunnit utan galoppen? jag kommer chansa på ”David Vs Goliat” Spikar där 1 Comtessa Du Chagny (13%) som är min vinnare i denna avdelning. Spik mot dagens största favorit alltså, måste ju våga för att vinna? ”Jockes Jänkarvagn” plockar även med 3 Radagast Amik (4%) och 5 Admirals Club (6%)

4) Dagens klart mest svårlösta avdelning enligt min mening! Helgardering vore egentligen på sin plats, men kostnadsskäl så får chansa. Streckar istället halva fältet, 1,4,6,8,9,10 tipset till 1 Superb Story (15%) Vill varna för duon 8 Odd Special Girl (2%) och 10 Arianas (2%) här också.

5) Tror man kan lösa denna avdelning på tre streck, hoppas åtminstone det. Tipsetta för mig, men inte streckfavorit är 6 Bianca Sisa (22%) med Dagfinn. Har svårt att se den missa ledningen, det är ju en startraket ska sen slås. Favorit är 2 Encore Sisu (36%) men slår den min tipsetta från dödens? Får 1 Ilenna Bonanza (15%) luckan till slut, så blir det seger farlig här.

6) Dagens näst största favorit är 12 Ulsrud Tea (57%) även denna går jag mot, Undrar nämligen om den idag inte får göra jobbet själv i spåren?
Verkar även som folk missat att det är stort kusk minus på den idag? Nej jag rankar därmed 6 Emil Mollyn (15%) före idag, kan bli svårslagen? På lilla chans systemet ”David Vs Goliat” spikar jag MOT dagens 2 största. På ”Jockes Jänkarvagn” streckas även 5 Brenne Banker och 4 Möller Tor.

7) Avslutar båda mina system idag med spik Tengsareid 8 Red Bar (29%) Strykningen avgjorde för min del, tror den laddas mot ledningen här. Men räds inga löpningsförlopp den går ju från alla positioner.

V75 TILLSAMMANS MOMARKEN

Jockes Jänkarvagn (25 andelar x 33 kr)
David Vs Goliat (50 andelar x 9 kr)Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED