Speltips tillsammans med 

Avd1. I grunden är nr 4 Axel Ruda 7 % kapabel för den här klassen men har inte fungerat i de två senaste starterna. Nu ska man återgå till den ”gamla” balansen för att få honom att fungera igen vilket är spännande när man har ett riktigt kalasläge bakom bilen. Här lär Magnus Djuse ha ledningen i siktet och sen är frågan om han kör där eller släpper!? Vinnarhålet är ingen dålig position heller för Axel Ruda som har en sylvass speed att tillgå. Kan ”växla” ner det här gänget om man har vaknat på rätt sida. Se upp!

Senast spikade jag nr 11 Tale Of Jacks 4 % ifrån bricka 8 och man var helt fenomenal när man gick i tredjespår ett helt varv innan man kom fram till ledande Shes Ready, därifrån brottade man ner henne fullständigt och ändå svarar allt på upploppet till en grym seger!! Löser det sig för ”Kajan” med både tempo & ryggar så kan man absolut skrälla här i den toppformen man är i just nu. Varning!

Att nr 10 Otroligosåfin 8 % är bäst i ledningen råder det inga tvivel om men här har man startsnabba nr 4 Axel Rudas rygg i starten och man bör rinna igenom till en fin position. Lyckas man sno åt sig andra/tredje utvändigt efter startrusningen så kan det bli helt perfekt då det luktar hård körning i loppet. Man ska även komma ihåg att man mötte värre motstånd senast och nu kanske man blir lite mera ”kaxigare” bakifrån mot lite enklare motstånd. Farlig att nonchalera!

Avd2. Ordar inte så mycket om det här loppet då favoriten nr 10 Månlykke. A.m 83 % är befogad och har en toppchans att vinna. Sjukdom eller galopp emot.

Pinsamt DÅLIGT av ATG att inte lägga detta lopp utanför V75. Fingertoppskänslan är noll och man börjar nästan tro att de medvetet försöker öka chanserna till en jackpot. ”Lalleriet” inom ATG ständigt fortsätter…

Motbuden till favoriten Månlykke. A.m är först och främst nr 4 Ard 5 % och tar man med nr 9 B.W.Rune 1 % & nr 11 Våler Nikolai 2 % så har man en helgardering.

Avd3. En som jag har tjatat om tidigare här i skrällkollen är nr 4 She Follow Me 3 % som verkar ha hittat toppformen igen. Senast gick man fram i dödens varvet ifrån mål och brottade ner favoriten Bolla Spritz men fick ge sig sista stegen emot en smygkörd Ies Juvel. Näst senast klev man på i spåren på sista långsidan och gick en fin repa fram till seger. Får She Follow Me sitt lopp på ”rulle” så går ingen säker då man har en riktig fin avslutning att tillgå. Varning!

Jag har gillat intrycket på nr 8 Make More Cider 2 % i de senaste starterna. Nu har man fått tre lopp i kroppen hos nya tränaren Goop och känslan är att toppformen sitter där nu när man går ut på V75. Senast spurtade man riktigt ettrigt och höll så när på att fånga in favoriten Sofies Case som räddades av mållinjen. Med lite tur så kan Lindblom hitta ner i banan och sedan hoppas på att det blir tempo i loppet. Kan avsluta sylvasst och fart finns definitivt för att skrälla här om det stämmer under loppets gång. Se upp! STRUKEN

Här kommer nr 13 Gitte Silvåkra 6 % med två raka galopper i bagaget men har kommit tillbaka sylvasst efter. Näst senast hade man pissvunnit på V75 om man inte hade galopperat, man fullkomligt flög fram över upploppet tillslut. Bricka 13 är inte så pjåkigt i en spårtrappa och framförallt inte nu när man har riktigt fina startryggar. Blir livsfarlig tillslut om man får de rätta ryggarna att jobba i under slutvarvet. Se upp!!

Avd4. Här tycker jag att det är klassblanding där favoriten nr 6 Kissinger Boko 28 %, nr 1 Global Attention 14 % och nr 5 Santos De Castella 15 % sticker ut i mina ögon. Utanför boxen så lyfter jag fram nr 3 G.K. Justus 8 % som näst senast hade blivit oerhört segerfarlig om luckan hade kommit och då hade man gett vinnaren Quenca en rejäl match på upploppet. Just Quenca hade blivit klar favorit i det här loppet ifrån ett bra spår. Löser det sig bättre den här gången istället för G.K. Justus så är man mycket tidig bakom nämnda trio. Se upp!

Avd5. Här vill jag slå ett slag för nr 1 Devs Definitif 3 % som näst senast var ute i Kungakannans Final mot stenhårt motstånd men slutade oplacerad ifrån ett hopplöst läge. I uttagningsloppet till just finalen så slog man faktiskt den klara favoriten nr 4 Bitcoind Arc och procenten på förhand är gigantisk stor just nu mellan dessa två. Formen är fortsatt bra på Devs Definitif som senast vann på ett mycket imponerande sätt över favoriten Ian .B.R och som chansspik då så gjorde han mig inte besviken. Löser det sig ifrån sitt innerspår så har man absolut fart för att skrälla här. Se upp!

Noterar en riktig spännande ändring på nr 12 Ajusco 1 % som är anmäld barfota runt om för första gången i karriären. Blir det så till loppet så är den här hästen riktigt intressant som totalt ospelad. Faller den balansändringen väl ut så kan vi få se en svettig insats på Lördag och jag blir inte förvånad ifall formtoppade Ajusco chockar spelarkåren här. Kioskvältare!!

Avd6. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med nr 11 Vikens High Yield 6 % då han har sett tämligen formlös ut de två senaste starterna. I normal form så hade han varit en av favoriterna här och nu hajar man till ordentligt när man får otroliga 6 % på en riktig skjutare i grunden. Hade han varit hårt betrodd här så hade jag stekt honom direkt med tanke på intrycken från de senaste starterna, men nu kliar det i fingrarna att plocka med honom som skräll. Man vet aldrig med Bergh, han har alltid en räv bakom örat och jag blir inte förvånad om han har ”ställt” iordning Vikens High Yield till den här starten. Farlig att nonchalera!!

Sen har vi ständiga varningen på nr 6 Mr Clayton J.F 1 % som kan blåsa ner vem som helst i den här klassen när han får sitt drömlopp. Vid stenhårt tempo så kommer han alltid tillslut och chockad skulle jag inte bli om han kommer längst ut vid staketet. Kioskvältare!

Avd7. Här är skrällchansen låg då det mest spelade hästarna sticker ut på strecken och även kapacitetsmässigt. Utanför boxen så är det framförallt nr 9 Vernissage Grif 5 % som är tidig på en garderad bong. Var heroisk senast i Finlandia – Ajo då man gick i dödens i ett stenhårt tempo där man lyckades plocka ner ledaren Milliondollarrhyme på upploppet men åkte dit på linjen mot två smygkörda. Var den MORALISKA vinnaren och det var nog ruggigt surt för ”bålgetingen” som missade Elitloppet efter ett sånt starkt lopp. Blir det tryck på det här loppet så kommer Vernissage Grif bli livsfarlig tillslut. Se upp!

Lycka till på liren! Köp gärna in dig på en andel hos HawkEye. Länk till lagen finner du här nedan 👇 Mvh AddeVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED