Speltips tillsammans med 

Efter några veckors semester & ledigt från andelsspelet för min del så är det dags att komma igång igen. Formen innan semestern blandade & gav lite så en välbehövlig vila men förra helgen fick man in en sjua, visst det var en favoritbetonad omgång men bra för självförtroendet. Denna lördag är det final för Sommartravet, som i vanlig ordning avslutas på Rättvik & som grädde på moset så har vi en härlig jackpot på fina 50 miljoner att ta del av. Länk till systemet hittar ni längst ned på sidan, en andel kostar 120kr & hoppas du vill vara med på en andel denna på förhand svårtippade omgång. Bästa spiken & drag i loppen kommer här:

Omgångens bästa spik: 5.Milliondollarrhyme – Erik Adielsson (44%).

V75-3: 1640m är perfekt & spåret ska man inte klaga på då man tillhör en av landets startsnabbaste hästar. Formen kanske är ett frågetecken sett till senaste starten på Axevalla då man gick lite sämre & slutade oplacerad över 2640m. En stor förklaring kan vara att hästen inte reste bra den dagen. Distansen är ett plus nu & den som utmanar spets initialt är möjligtvis 3.Nadal Broline som kommer med två raka andraplatser men tror man borde nöja sig med rygg på ledaren. Tycker detta är hästen som står för klassen i loppet & visst han är kanske inte lika bra som han var för 1,5 år sedan & hästen kan bli het i ledningen men förutom en bättre distans nu än i senaste starten på min spetshäst i loppet så är det även ett enormt kuskplus då tränaren Fredrik B Larsson lämnar över tömmarna till Erik Adielsson. Formen ska det inte vara något fel på sett till hur hästen känns hemma & som han gått i träningen där hemma meddelar tränaren. Skor runt om, vanlig vagn & norskt huvudlag som i förra starten. I en hyfsat blek Gulddivision tror jag vi ser Milliondollarrhyme sitta tidigt i ledningen & där ifrån blir han svår att slå. 

För er som vill gardera rankar jag Nadal Broline som tvåa. Inti Boko tycker jag gick bra i den förra starten så det är ett roligt motbud på en garderad kupong. Snowstorm Hanover hittar vi från spår 9 & ny i Daniel Redéns regi, vore konstigt om han kliver ut & sveper fältet då hästen inte vunnit på dom senaste 30 starterna. 

Drag i omgången

V75-1: Klass II, 2640m Voltstart. För er som vill gå kort i loppet så kan 1.No Pressure vara en tänkbar spik till ca 20% & är en av två A-hästar för mig. Men det är som sagt den lägsta klassen & här kommer jag själv gå med minst fem streck. 4.Mighty One är intressant till 3% & första barfota runt om. Samma gäller 11.TheWorld Is Mine, som ska gå barfota runt om för första gången, är spelad till strax under 11% & detta är min andra A-häst, fin form & satt kvar med krafter senast.

V75-2: STL Silverdivisionen, 2140m Autostart. Tycker detta är ett roligt lopp där 2.Van Gogh Z.S ser ut att bli favoriten i loppet. En befogad sådan också. Robert Bergh´s hästar brukar gå bra efter vila & denna hästen har 4/6 segrar när man fått vila en månad mellan starterna. Sedan har vi Daniel Redéns, 8.Summit In Sight som håller en hög kapacitet & blir andrahandsfavorit i loppet. Jag tror man kommer långt med dessa två strecken. Garderar man vidare blir det dyrt. 9.Viking Brodde besitter en skyhög kapacitet, men Timo Nurmos travare har en tendens att falla över i galopp & så har det faktiskt varit i vartannat lopp denna säsongen. Fortsätter det likadant nu ska han visserligen gå i trav denna gången men till 16%, nej den rankas ned. 7.Eddy West är en härlig individ & ska räknas tidigt trots ny i klassen, den rankar jag trea i loppet till 12%. 4.Ingo kan öppna bra & lyckas man nå ledningen kan man bli svår att ta ner, 9% just nu. Två roliga streck: 5.Giant Shadow (2%) & 6.Jula Downton (1%), ska väl maxklaff till men kapacitet finns, speciellt på den förstnämnde.

V75-4: STL Kallblodsdivisionen, 1640m Voltstart. Kortdistans att vänta & där tycker jag 1.Bol Brage ser väldigt intressant ut, kan öppna & snabb i benen, samt att det känns som att detta är en mer passande distans. Brukar vara fördel dom norska kallbloden men jag blir inte förvånad om vi får se en svensk kallblodstravare sätta nosen först över mållinjen. Från grannlandet är 7.Järvinn S.K. kanske det klart största motbudet i loppet & står just nu i 23% vilket även betyder favorit i loppet. En annan häst från Norge som måste med för mig är 12.Stumne Fyr (9%), tillsammans med 14.Bellfaks har hästen den snabbaste tiden över kort distans. 2.Sundbo Nova är lett av loppets två ston men är given att gardera med i loppet då hon är startsnabb & nu med Björn Goop i sulkyn. 20% men kommer man till spets så ska motståndet vara bra. Mitt roliga drag i loppet är 11.Nordby Fröy, Värmlandshästen ska gå med skor igen, vilket jag tror många ser som ”negativt” men vann med samma balans senast & formen är god. Endast 5%, visst är tillägget ett litet minus men han kan öppna bra i volten & härifrån slipper han göra jobbet själv.

V75-6: ATG Sommartravets Final, 2640m Voltstart. Tre volter där vi hittar favoriten från 40m tillägg, 10.Cyber Lane (46%). Detta är en tänkbar spik då Johan Untersteiners häst är otroligt travsäker & har visat en bra form detta året, men jag kan ändå inte släppa Goop´s stallform här & spela utan 3.J.J. Stitch (23%). Lite väl höga procent på hästen kanske men är ändå min troliga spetshäst i loppet & kan leda länge. 9.Missle Hill är en speedig häst & tillhör toppen i landet när hästen varit som bäst, framför allt under förra säsongen. Jag låser loppet på dessa tre. Rankar 7.Pinto Bob som fyra & sedan 5.Upper Face som femma & min andrareserv i loppet.

V75-7: STL Bronsdivisionen, 2140m Autostart. Här har vi hela tre strykningar tråkigt nog, där framför allt 5.Cash Cowboy var väldigt intressant på förhand för egen del. Vi får 2.Frodo S. som en klar favorit här & 43% i skrivande stund. Nu med strykningarna så är det klart att Goop & Frodo S gynnas av detta. Men här försöker vi fälla favoriten (om det går) men 11.Kate Baldwin till 21% är riktigt spännande då man strukits ned i banan & kan gå iväg bra, där vi även hittar Örjan Kihlström på Sybille Tinter’s sto. Men till 12% vill jag även ha med 7.Cyrano De B, Per Lennartsson är en kusk & tränare som vet vad han gör. Hästen går som allra bäst i spets & det är inte någon omöjlighet att man tar sig dit. Annars är han också stark & kan man gå utvändigt om ledaren? 4.Kick The Dust Ås är ett roligt drag till 4%, kan bjudas in om det blir körning där framme. Gynnas av strykningarna.

Här har ni fått en genomgång som ligger till grund för mitt system SPETS OCH SLUT. En andel kostar som sagt 120kr, ett system består av 15 andelar & sista köp är kl.16.00. Länk ser ni i rutan här nedan. Hoppas du vill hänga med i jakten på sjuan denna jackpot-omgång. Väl mött!

//JojoVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED