Speltips tillsammans med 

februari 25, 2021

Skrällkollen

Avd1. Senast chansspikade jag nr 8 Tullibardine Boe som aldrig fick fritt och praktiskt taget klättrade över hästar. Jisses vilket intryck!! Länge sedan jag fick en wow- känsla. Tullibardine Boe hade pissvunnit över favoriten Joseph Boko om det inte hade varit traktorer ivägen. Trots att man har stängt spår i volten så bör Richard L Jansson hitta ut i ett andraspår och då ska de andra vara riktigt bra om de ska stå emot Tullibardine Boe. Tror man vinner oavsett position här och det här är en riktigt bra chansspik i ett jämnspelat lopp. Jag kommer inleda med en spik på minst ett system och koppla grepp om omgången.

Utanför boxen så gillar jag nr 4 Enge Eros 4 % som besitter riktigt fin kapacitet och nu får man Torbjörn Jansson upp istället för Johan Brandel som är ett gigantiskt kuskplus. Enge Eros fick jag betalt på redan för fem starter sedan när man skrällde på V75 från bricka 12 då man slog hästar som Uncle Töll & Faster Than You. Nu har man två lopp i kroppen efter en längre tids vila och senast gick man riktigt starkt i dödens på B.B.S Day Dream där man hade en härlig duell på upploppet men lyckades inte ta sig förbi. Formen är kraftigt framflyttad med dessa två lopp i kroppen och man närmar sig nog toppformen med stormsteg. Given på en garderad kupong till ynka 4 %. Se upp!!

Avd2. Favoritduon nr 13 B.W. Rune och nr 10 Roli Eld sticker ut här och är befogade på strecken. MEN man ska veta att B.W. Rune är inte alls rumsren i voltstart och galopprisken ligger nära till hands och Roli Eld är helt klart bäst när han får gå barfota runt om så det finns minus att plocka fram här. Utanför boxen så vill jag framhäva nr 11 Bellfaks 9 % som väldigt intressant. Senast möttes just favoritduon B.W. Rune & Roli Eld varandra där de duellerade mot varandra sida vid sida där B.W. Rune gick segrande ur striden men bakom i vinnarhålet tassade Bellfaks med på lätta ben utan att få chansen som fastlåst. Favoritduon ska nog va glada att luckan aldrig kom!! Det var ett urläckert intyck på Bellfaks som nu har årsdebuten avklarad och man lär gå framåt kraftigt med det loppet. Allvarlig utmanare till favoritduon och jag varnar.

Även unghäststjärnan nr 12 Eld Rask 3 % var med i samma lopp som ovan nämnda och var endast en längd ifrån favoritduon. Får Eld Rask bra ryggar att jobba i under slutrundan så blir man giftig om man sitter i ett hyfsat slagläge när det väl ska avgöras. Oerhört vass på speed! Smäller man in den här 3 % aren så ökar värdet rejält vid favoritfall. Stormvarning!

Avd3. Här har spelarkåren hamnat helt rätt på det och de fyra mest spelade hästarna bör göra upp om segern. Väldigt låg skrällchans! Den jag kan hitta utanför boxen är nr 2 Givitgasandgo 3 % som med stor sannolikhet sitter i vinnarhålet efter startrusningen. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med Givitgasandgo då han inte alls går att känna igen för dagen men man ska veta det att den här besitter skyhög kapacitet inombords. ”Förra” Givitgasandgo hade haft toppchans normalt sett mot det här motståndet. Vid bredare gardering så är han given då han är enormt lägesgynnad och spelvärd som 3 procentare. Långskott!

Avd4. Här har jag hittat en mycket spännande skräll som satt fast med rubbet senast bakom vinnande Solkattens Ferrari och man praktiskt taget knuffade in denna i mål. Med lucka på upploppet så hade nr 1 B.G. Arne 3 % med största sannolikhet vunnit. Inte undra på att Adielsson väljer att köra igen då han vet vad han sitter bakom. Här snackar vi toppform deluxe och med minsta lilla klaff i loppet så är B.G. Arne en allvarlig utmanare om segern. Helt felspelad och jag ser B.G. Arne som en av omgångens bästa skrällar. Stormvarning!!

En som gör årsdebut efter några månaders vila är nr 7 Matamoros 2 % som är en riktigt läcker modell som har Formula One som farsa. Alltså oj vilka intryck det har varit vid segrarna som har tagits både via ledningen och dödens. Matamoros har bombat till spets från bricka 7 förut men frågan är hur Sjöström lägger upp taktiken härifrån i årsdebuten. Känslan är att han bör ladda för att åtminstone skaffa sig position i den främre träffen. Det här är ingen bluff som är mycket tidig här. 2 % tar vi alla dagar i veckan. Kioskvältare!

Avd5. Här kommer den givna varningen på nr 4 Donners Am 5 % som för tre starter sedan satt bombfast i loppet som storfavoriten Algot Zonett vann och man såg fulltankad ut i mål. Senast vann man lekande lätt utan att förta sig och det var en perfekt genomkörare inför den här starten. Donners Am kommer gynnas kraftigt om det blir fart på lopp. Algot Zonett är spelad på 65 % just nu kontra Donners Am ynka 5 %. Helt befängt! Se upp!!

Sen har vi ju givetvis nr 9 Remarkable Feet 3 % som för fyra starter sedan höll på att vinna över Algot Zonett men blev infångad precis på linjen. Här har man en perfekt startrygg i nr 2 Sign Me Up Too som gör att man kan glida igenom fint ifrån start och hitta en vettig position. Jag tycker att Remarkable Feet är bäst när han får ett rygglopp vilket han nu kommer att få. Med tempo på loppet så blir man livsfarlig då man har en oerhört vass speed att tillgå. Här kan det smälla, så se upp!

Vi avslutar med panarvagnen nr 12 Carat Du Goutier 2 % som gynnas kraftigt av den långa distansen och när man läser 2 % så får man nästan hicka. För fem starter sedan så hade jag rekat Caraten som skräll och blev oerhört trött på Kontio som var väldigt passiv i loppet men när han väl drog i högertöm så bet det grymt bra och med en resolutare styrning så är jag ganska säker på att det hade slutat i vinst. Helt felspelad!!

Avd6. Här kommer den ständiga nästa gångaren nr 11 Valborg Marje 7 % ut som man har jagat ända sedan bocken brann i Gävle för första gången. Här har vi en häst som skulle haft betydligt mycket mer pengar på kontot om man hade haft en ”riktig” kusk i sulkyn då Paw Mahony är i mina ögon riktigt usel. Valborg Marje kan stå en oerhört dyrt om man väljer att plocka bort henne från systemet då hon besitter en djävulsk speed tillslut. Till 7 % så bara måste hon med för får man sitt lopp på rulle så kan man absolut blåsa ner det här gänget. Som hårt betrodd hade jag stekt men till låg procent så är det spelvärt. Farlig att nonchalera!

Senast stormvarnade jag för nr 2 Follow Me Lead 2 % och gör det igen. För två starter sedan satt man bombfast och hade med lucka garanterat utmanat Havana Boko & Lyx Håleryd om segern. Nu är Lyx Håleryd en av favoriterna och Follow Me Lead är knappt spelad vilket känns väldigt konstigt. Senaste starten är bara att dra ett streck över då Follow Me Lead hade levt rövare hela dagen i transporten och förbrukat alla krafter. Klaffar det bara det minsta så räknar jag med att man är med och gör upp om segern här. Stormvarning!!

Vill även slå ett slag för nr 3 Västerbo Jolene 2 % som var med i samma lopp som ovan nämnda där man då stod oerhört tråkigt till med bakspår på startvolten. När tillläggshästarna kom så satt Kajsa Frick kvar och hakade på tåget som sista häst och spurtade oerhört bra in som fyra trots att man ”bjöd” på längder när man satt kvar. Nu är läget sjömil bättre än sist och lyckas Kajsa med styrningen här så kan man ställa spelarkåren Schack & matt. Jag vet att Kajsa Frick håller den här mycket högt och man är fortfarande under kraftig utveckling. Kioskvältare!!

Avd7. Här i avslutningen har återigen spelarkåren hamnat helt rätt på det streckmässigt och skrällchansen är mycket låg. Nr 5 Oxidizer, nr 2 Balotelli Crown, nr 7 Global Winner & nr 11 Mas Capacity, det är dessa det handlar om. Noterbart är att Mas Capacity är spelad i underkant till ynka 11 %. Vi sitter tryggt i båten!!

Lycka till på liren! Köp gärna in dig på någon av HawkEyes system. Länk till lagen finner du här nedan 👇 Mvh AddeVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED