Speltips tillsammans med 

Hej! Förra veckan var rena rama lotteriet och jag tror faktiskt att det hade gått mycket bättre för oss om förutsättningarna för banunderlaget var bättre. Den här veckan spelar jag med tre stycken spikar. Tre spikar som jag lutar mig emot som jag tror kommer vinna tämligen enkelt. Ta en sådan som Algot Zonett. Han kommer garanterat bli släppt till spets och sedan är det över. Men jag har en jag vill varna om för också, nämligen Valborg Marje. Hon har fått ett lopp i kroppen efter vila och jag tror hon kommer krossa allt över upploppet.

Mina spikar

V75-1 3 Cash Cowboy

Visst, det är voltstart och man kommer enligt Peter G Norman att prova att värma i bike för att se hur det går. Cash Cowboy har inte startat i voltstart allt för ofta – (senaste gången i tävlingsdebuten) – men Sveriges bästa voltstartare, Erik Adielsson hoppar nu upp i jollen vilket är ett enormt plus. Här tror jag att man kommer komma till spets och från spets är han svårslagen. En sund spik i ett lopp som annars kommer att kräva många streck. Dessutom sommarskor på, vilket är ett enormt plus.

V75-5 5 Algot Zonett

Den stekhete tränaren Daniel Wäjersten hoppar nu återigen upp bakom sin Algot Zonett. Algot som är efter Hilda Zonett och Maharajah är stekhet just nu och jag tror faktiskt att alla kommer släppa till Daniel och sedan är loppet över. En sund spik, men procenten får dock inte sticka iväg så mycket mer än vad den ligger på.

V75-7 Oxidizer

I den sista avdelningen hittar vi den tyske kanonen Oxidizer. När han vann senast så såg han helt magnifik ut. Calle Jepson sprang zick-zack från bakre kön och vann hur enkelt som helst.

Han hoppar dock upp i klass den här gången och möter faktiskt bättre hästar än senast. Det kan bli svårare, men jag tror – och det gör man också från tränarhåll, på toppchans och med heta Ulf Ohlsson bakom tömmarna så tror jag loppet är över relativt snabbt.

VARNING!

V75- 6 VALBORG MARJE

Här har vi en snabb häst som vid senaste loppet, efter uppehåll, kom tvåa efter en fin fin avslutning. Får Paw bara fina ryggar, så att speeden kan användas till upploppet så får de andra hålla i hatten och se upp!

Med det sagt! Lycka till alla idag!Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED