Speltips tillsammans med 

oktober 16, 2021

1) Världens bästa kallblod? är väl 6 Månlykke A.M. (59%)? Sålunda stenklar vinnare? Nja, inte alltid bäst bara vinner ju. Loppet KAN gå till som, 8 Tangen Haap (21%) brisar till ledningen för att sedan släppa till favoriten, med lucka så? Kan kosta på sig ett lyxstreck med 7 Grisle Odin G.L.(6%). Visst är favoritseger trolig, men inte garanterad anser jag.

2) Ny i Klassen är ju 7 Santos de Castella (62%) men det vet ju inte hästen, Örjan sitter tidigt i ledningen här, sedan får övriga göra upp om platserna bakom denna SPIK.

3) Fortsätter spika Örjan, här med 1 Seismic Wave (58%) läge och form talar för spets och slut i min mening, Mindre system kan alltså idag med fog inleda med 3 raka spikar?

4) Med billig inledning på dagens system kan jag helgadda. Tipsetta för min del är 9 Källsjöviking (16%) men loppet är som jag ser det vidöppet, väljer därmed att köpa loppet.

5) Svårlöst även här, streckar 7 st och hoppas det räcker? Sätter tipsettan på 5 B.Sacamano (23%) Melander i form. Varningen sedan på 8 Simb Zacky (2%) senast (enda gången) Mats körde den slutade det med seger ju:-)

6) På ”Jockes Jänkarvagn” kan hag därmed streck 6 st här, Tipset får 11 Zante Grif (25%) som jag väl inte är ensam om att ha en fet ”NG” markering på? Valde länge och väl mellan den och 2 Clanderstine (13%) som tipsetta, vidare är ju även 15 Racing Brodda (15%) ett tidigt streck självklart, tycker även att 4 Honfleur Mearas (13%) vore intressant i spets? 12 Bowling El Mar (9%) och 14 Unique Juni (7%) avslutar!

7) Avslutar med en spik, och återigen blir det då Örjan. Missar knappast spets här med 2 Isa (11%) sedan har ju Örjan valet att svara eller släppa, det låter jag han sköta:-) Hur som helst anser jag det vara en väldigt spelvärd spik. Erkännes av chans karaktär, men våga för att vinna gäller!

MINA TILLSAMMANS SYSTEM
Jockes Jänkarvagn (25 andelar x 33 kr)
Analysen ovan gäller alltså detta system, idag alltså ÖRJAN nyckeln till framgång

David Vs Goliat (50 andelar x 9 kr)
ALLA storfavoriter garderas ALLTID på detta system
5 andelar = 45 kr = 10% av systemetVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED