Speltips tillsammans med 

november 26, 2021

Avd1. Vi inleder omgången med en väldigt låg skrällchans. Här sticker nr 6 Kali Smart, nr 5 Mellby Free, nr 9 Hevin Boko och nr 2 Miracle Tile ut rejält. En viktig detalj att hålla koll på är om Goop tänker köra i ledningen med Mellby Free. Kommer den infon fram att man vill släppa ledningen så har vi ett starkt spikförslag i nr 6 Kali Smart. Håll koll på infon är mitt råd!

Vill man ”lyxa” till kupongen så tar man med nr 1 Digital Class 2 % och nr 8 Barbro Kronos 2 % som spurtade riktigt vasst bakom en heroisk Hevin Boko senast.

Avd2. Senast hade jag med ”bedövaren” nr 1 Simb Zacky 3 % när man skrällvann på V75. Man öppnade riktigt fort bakom bilen ifrån bricka 8 och kröp ner i vinnarhålet efter en bit som sedan blev tredje invändigt. Sedan kliade sig tant Agda i håret när man blåste ner hela gänget med en ruggig speed. Härifrån hoppas jag att man kan hålla upp innerspåret och sedan släppa till antingen nr 5 Calmass eller nr 4 Kilmister Boko. Med lucka tillslut så kan man återigen ”chocka” spelarkåren. Varning!

Även nr 6 Räser Helge 7 % fanns med på min kupong senast när man skrällvann över bla nr 11 La Verite och Thats So Clever. Nu rycker man skorna runt om för att höja sig lite till och sitter bara Magnus A Djuse i en vettig position när det vankas upplopp så får de andra se upp. Man har en ruskigt speed att tillgå! Kan definitivt skrälla igen och jag måste varna.

Om min solklara tipsetta nr 10 Prosecco 27 % sviker så kan vad som helst hända. Senast grät tant Agda när Prosecco praktiskt taget käkade upp & sket ut storfavoriten Ture L.A. Jag trodde det var julafton som fick 5.5 gånger pengarna som vinnare. Nu verkar det bli kombon bike & barfota runt om för första gången. Kan vara helt stenklar!

Avd3. Här bör det vara en riktigt bra chans för nr 5 Brother Bill 31 %. Lyckas nr 1 Milliondollarrhyme hålla upp ledningen ifrån sitt innerspår så är jag inne på att man släpper ledningen. Då bör det bli Brother Bill som får ta över i ett andraskede. Här ser jag ingen som har häst nog att trycka i dödens då de flesta är ”lopp på rulle hästar”. Potentiellt kan nr 10 Milligans School gå fram i dödens men det tror jag inte man vill då det lär kosta att ta sig framåt ifrån ett bakspår. Här vill jag givetvis höra sista infon angående den taktiska biten ifrån motståndet innan jag bestämmer mig för spik eller gardering.

Avd4. Återigen blir nr 6 Ottilia Fri 5 % bortglömd vilket är mycket märkligt. Senast var man tvåan bakom favoriten nr 4 Minnucci Zon 23 % efter en stark långspurt som tyvärr ebbade ut något tillslut. Spurtstark madame som definitivt kan skrälla om tempot blir högt uppskruvat. Barfota runt om blir det återigen vilket är hennes bästa balans. Se upp!!

Tycker även att det är riktigt spännande med Sjöström upp bakom nr 8 Ava 2 %. Kom in som sexa i mål bakom vinnande Minnucci Zon senast, efter att fått en urkass rygg som drog tåget i tredjespår så tappade mycket värdefull mark till tätduon och man hade varit betydligt närmare i mål med en bra rygg. Sjöström är känd för att få fart på hästar och kan man hitta en vettig rygg under slutrundan så blir man giftig tillslut om det blir fart på loppet. Speediga Ava kan rensa friskt i kuponghögen. Jag utfärdar en stormvarning här!

Avd5. Här har givetvis nr 3 Admiral As 73 % toppchans om man står på 4 friska ben. En ”stjärna” som tävlar i helt fel klass. Jag fullkomligt hatar såna här storfavoriter som är befogade och speciellt när omgången ser ut som den gör. Kanske får man krypa till korset och ”joina” tant Agda som slår sig för bröstet. Givetvis måste jag kolla om förberedelserna har varit optimala för Admiral As och även om motstånd har tänkt att tävla eller ”lägga sig platt direkt” innan jag bestämmer mig för spik eller gardering. En stor nackdel är även att det är 125 tusen kr i ett andrapris. Då kan man ”skita” i förstaplatsen och tävla mot de andra istället.

Vid gardering så är nr 1 Algot Zonett 7 %, nr 4 Emoji 8 % och nr 9 Gardner Shaw 3 % tidigast på lappen.

Avd6. Här bara måste jag stormvarna för nr 9 Hands Down D.E 2 % som jag fick riktigt bra betalt på när man skrällde på Färjestad som 19 oddsare. Nu blir det återigen ”vässning” i balansen då man rycker skorna runt om. Med rygg på den motiverade favoriten nr 2 Gooner så bör man rinna igenom fint ifrån start och hitta en vettig position. Hands Down D.E är riktigt kvick i benen och blir det bara tempo i loppet så blir man livsfarlig om det klaffar under loppets gång. Stormvarning!!

Näst senast så slog nr 1 Xanthis De Roi 8 % favoriten efter att man gjorde ett ruggigt lopp i spåren. Innerspår kan tyvärr bli en fälla men lyckas Mats Djuse hitta ut i ett andraspår under loppets gång så är man ett givet motbud till stallkamraten. Något underspelad här till fina 8 %.

Vid Vidare gardering så är även nr 5 One Kind Of Art och nr 10 Moses intressanta till under 10 %.

Avd7. Här kommer nr 2 S.G. Kingston 3 % ut till ett perfekt spår och riskerar ej att bli hängandes i starten. Dessutom verkar det som att man ska ”växla” upp rejält utrustningsmässigt med både bike och barfota runt om. (Med den kombinationen har man galopperat 3/4 gånger). Men nu är man förmodligen ”mogen” att testa igen, faller det väl ut så kan vi mycket väl få se en grym prestationshöjning. Senast var man tvåa bakom vinnande Santos De Castella så formen behöver vi inte vara oroliga för. Varning!

Sen har vi min återkommande varning i nr 4 G.K Justus 4 % som kan slå vem som helst i den här klassen när man har vaknat på rätt sida. Kommer till den här starten med absolut toppform och dessutom rycker man skorna runt om vilket är ett stort plus. Med sitt lopp på ”rulle” så kan man speeda oerhört vasst och med klaff på grejerna så kan man sänka allt. Se upp!

Lycka till på liren! Köp gärna in dig på en andel i någon av HawkEyes system. Länk till lagen finner du här nedan 👇 Mvh AddeVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED