V86 med Robbans Rövsvett

2018-05-15 17:17

Förra veckan var det premir och vi föll på spikarna i en jackpotomgång… Nu tar vi nya tag inför morgondagens omgång och istället för att jag skall göra ett inlägg i skrift, så tycker jag det är lite roligare att få det i ett videoformat, så det är så jag kommer försöka köra i största möjliga mån ingör V86orna som stundar…

Det kommer inte bli något djupgående analyserande av varje omgång, utan kommer fokusera på ett par spel per omgång istället,

– Vinnarspel

– Platspel

– Tvillingspel

Det kommer bli ett förslag av varje till  filmsnutterna inför V86 som jag fokuserar på… Sedan skenar det väl iväg lite med lite annat ”Tyckande”, men det är ju så det är…

Andelen hittar ni som vanligt på Tillsammansidan, Torsviks Tobak, eller via länken, namnet har ni nog redan lagt på minnet 😉 https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

/Robban

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

Robbans Rövsvett Torsvik Tobak V86 10 140 Visa andel
  • Smeknamn Robban
  • Högsta vinst 44 000,00 SEK
  • Favorithäst Sauveur
  • Favoritkusk Peter Ingves
  • Favoritbana Åby

Robert Hedlöf

Jag fick mitt travintresse från min morfar i 14-15 års åldern när han varje lördag kom med en Harry Boy till mig inför V75, efter det har det varit trav varje lördag egentligen, men på senare år mer och mer analytiskt och inte bara ”på känsla”… Jag spelar oftast på skrällar, men försöket lära mig att en bra spik är en bra spik oavsett spelprocenten, det gynnar mig i längden om jag håller mig till det men det är inte det lättaste…. Går ofta på mina egna ideér och väntar min första miljonvinst snart.

Har under en tid nu lagt andelsspel till V75 i laget V75an och är en av duon som gör podden V75an.

Läs mer
Robert Hedlöf

Jag fick mitt travintresse från min morfar i 14-15 års åldern när han varje lördag kom med en Harry Boy till mig inför V75, efter det har det varit trav varje lördag egentligen, men på senare år mer och mer analytiskt och inte bara ”på känsla”… Jag spelar oftast på skrällar, men försöket lära mig att en bra spik är en bra spik oavsett spelprocenten, det gynnar mig i längden om jag håller mig till det men det är inte det lättaste…. Går ofta på mina egna ideér och väntar min första miljonvinst snart.

Har under en tid nu lagt andelsspel till V75 i laget V75an och är en av duon som gör podden V75an.

Mer från Robert Hedlöf