Speltips tillsammans med 

Spikförslag 1


4 Bitcoind’ Arc avd.8 har startat året på absolut bästa sätt hos Timo Nurmos. Två raka segrar med Jorma I sulkyn och det borde bli en tredje seger nu. Senast avgjorde han på enkelt sätt med sparade krafter över linjen. Ett fint läge nu och hyffsat startsnabb så kommer de fixa sig en fin position.

Spikförslag 2


7 Brambling avd.4 vann kriteriet i fjol och såg bländande ut. Kan vinna oavsett resa men trivs fint i ledningen. Örjan sitter uppbi vanlig ordning och snacket går att Redan är extremt nöjd och förväntansfull inför denna årsdebut. De trivs verkligen ihop Brambling och Örjan (8 4-1-0) och även över distansen 2140A (4 2-0-0). De ska mycket till att de förlorar detta.

Spikförslag 3


9 Suarez avd.5 har vunnit hela 5 av 7 lopp i år och inför senast så ståtar han med 5 raka segrar. Senast blev de för tungt ute i spåren. Man hoppas från stallet på ett bra tempo så han kommer in i loppet på ett bra sätt. Nu sitter Hannah Gustavsson upp bakom och hon har fint facit i år med 20 i segerprocent och hela 40% topp 3. Om det inte häxar för mycket så tycker jag det här är en vettig spik till en bra procent i nuläget.

Glöm inte vid gardering


Avd.1 – 7 Lucy Tilia, kommer från seger och har en vass avslutning.
Avd.2 – 6 Västerbo Vixen, barfota runt om för första gången, snabb från start och avslutar alltid starkt.
Avd.3 – 5 Aguero, startsnabb och leder de här loppet länge. Bortglömd.
Avd.4 – 3 Hopeusteponalego, gör alltid jobbet och är stenhård.
Avd.5 – 1 Five O’Clock, kommer försvara sitt innerspår med sin startsnabbhet och leda loppet ett bra tag.
Avd.6 – 10 Makethemark, hedershäst som tål alla upplägg. Spurtar bra.
Avd.7 – 2 Mr.Creation, spets och slut? Skulle inte förvåna mig iaf.
Avd.8 – 5 Infinite Knight, kommer från seger och formstallet Westholm.

DD-förslag
DD-1: 2.5.7.8
DD-2: 4

V86-andelar

Om du gillar mina tankar så kan du köpa in dig i mitt V86-system. Du hittar mitt andelsspel genom att klicka på knappen nedan.Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED