Andelsspel – ATG & Svenska Spel

Andelsspel till trav, fotboll och hockey från Sveriges vassaste experter! Köp andel i våra experters andelsspel till streckspel som V75, V86, Stryktipset och mer.

Trav ikon Trav Fotboll ikon Fotboll Hockey ikon Hockey

Andelsspel är något för dig som vill spela tillsammans med andra hos ATG eller Svenska Spel och öka chansen att vinna riktigt stort. Vi har andelsspel för de flesta spelformer hos ATG och Svenska Spel som t.ex. V75 och Stryktipset. Vi har också val att ha andelar i olika prisklasser, så alla kan spela på nivå nivå. All hantering av inköp av andelar och utbetalning av vinster sköts av ATG och Svenska Spel via deras plattformar ATG.se och Svenskaspel.se, vilket ger dig som köpare 100% trygghet. 

Andelsspel hos ATG

Gillar du andelsspel till V75, V86, V64 och GS75? Allt detta och mer hittar du hos på MinAndel. Spela tillsammans med våra spelexperter från olika ATG-ombud som bland annat Axevalla Travbana Bergsåker Travbana och Torsviks Tobak. Förutom andelsspel bjuder våra experter på tips till flera spelformer inom trav, hockey och fotboll. 

Hur gör jag för att vinna stort på ATG Andelar & Svenska Spel andelar?

Hur gör man bästa andelsspelet hos ATG och Svenska Spel för att vinna stort? Grundtanken till våra andelsspel till V75 och stryktipset och mer, är att tillsammans kan vi göra större system och därmed öka chansen till riktigt stora vinster. Samt att när man vinner tillsammans så är det fantastiskt rolig, vilket vi fått uppleva många gånger. Det är också viktigt för oss att vi har spel för alla plånböcker och därför kommer du hitta andelspriser till V75 och V86 från 9 kr styck och uppåt. Våra dyraste andelar till V75 och V86 kostar 1500 kr och erbjuds då vi tror att chansen är extremt god för hög utdelning eller vid större jackpott omgångar. Då går vi all in för att ta en så stor del av kakan till våra kunder och andelsköpare.

Innan du köper din andel till V75 kan du ofta se hur spelexperten tänkt sig lägga upp sitt andelsspel på vår sida hos ATG. Det är också där du köper din andel som du sen får en kopia på till din email. Där kan du följa hur det går för andelen och sedan när vinsten ska fördelas så kan du se exakt hur mycket laget och du har vunnit.

I och med att vi nu kan erbjuda andelar till V75 och V86 online så har vi också en plattform där man kan läsa mer om våra spelexperter och hur de lägger upp sina spel. Vi kan också ge våra kunder en direkt kontakt med våra spelexperter och genom blogg och podd kunna ta del av tips till alla möjliga spelformer. T.ex. V75V86V64GrandSlam75Dagens Dubbel och Big 9.

Nedan ser du det vinnande ATG andelsspelet till V75 från vår tippare Viktor ”Hussen” Huss där närmare 5,7 miljoner spelades in till andelsköparna. Nästan 380 000 kr per ATG andel.

ATG andelar V75
Hussens miljonvinst på ATG andelsspel V75

Spelexpert hos MinAndel

Som spelexpert hos MinAndel gäller det att vara riktigt vass tippare inom som sport och erfaren när det kommer till andelsspel. Många har drivit egna privata andelslag på ATG-Tillsammans medan andra främst har fokuserat på betting. Vi gillar tippare som går på sina egna idéer och vågar gå mot strömmen. Det är först då en tippare kan blir riktigt framgångsrik och vara ensam med att vinna hela potten. Det är varje tippares dröm att vara ensam med alla rätt och vinna hela potten. Men med tålamod, hårt arbete med analys, förberedelse och en inneboende talang för att kunna läsa lopp så är allt möjligt och det har verkligen våra travtippare. Så missa inte deras tips som du kan läsa här!

ATG andelsspel med Tobias Olsson

Andelsspel på Svenska Spel

Andelsspel hos Svenska Spel är något som vi också erbjuder från och med oktober 2019. Där kan du köpa Svenska Spel andelar i våra tippares system för spelformer som StryktipsetEuropatipsetToppTipset men också High FiveBomben och PowerPlay. För att komma till vår andelssida på Svenska Spel klickar du HÄR!

Rätta resultatet

Att inte behöva rätta V75 eller V86 och att ATG sköter all hantering av pengar gör att andelsspel till V75 och V86 är ett extremt tryggt att spela på trav hos oss på MinAndel. Då kan man istället lägga allt fokus på travets underbara värld och spänningen som följer med spelandet i loppen. Det är få saker som känns bättre än håva in storkovan efter ett klockrent travspel. Sen om man får vinsten via andelsspel på V75, andras travtips eller egna travtankar spelar mindre roll.

Här kan du också kolla om du vunnit på Stryktipset och rätta din rad

V75 och V86 genererar mest vinster

Vi har erbjudit andelsspel och i snart 5 år och redan vunnit flera miljoner kronor på trav till våra andelsköpare, vilket både gör oss glada och sporrar oss ännu mer. Vi levererar, helt enkelt! Kanske till och med de bästa andelarna inom trav, fotboll och hockey. Det som driver oss är vår kärlek till sporten och våra fantastiska utövare ute i vårt avlånga land.

Travet var först ut med andelsspel

Om man ville arrangera andelsspel innan ATG-Tillsammans fanns så var man tvungen att göra det i sin butik som var ATG-ombud. Man kunde då bara erbjuda detta till de kunder som besökte butiken. Med ATG-Tillsammans når vi ut till en större mängd kunder och kan på så sätt erbjuda en större variation av  bra andelsspel till V75 och V86. I och med den stora variationen av andelsspel så har vi också mycket större chans att kunna erbjuda något som varje enskild kund önskar. Vissa andelsspel har stort fokus på att försöka fälla favoriterna och verkligen få för de stora vinsterna medan andra kan satsa på att alla rätt så ofta som möjligt.

I dag finns det ett stort antal ATG andelar till V75 och V86 från många ombud och privatpersoner. Bara tänk på hur många ATG-ombud som finns så förstår man att det kan vara en djungel. Vi tror på att leverera slagkraftiga andelar till V75 och V86 men också att ge våra kunder gratis travtips så att man själv kan välja att lägga ett eget system. Eller om man vill kombinera V75 och Dagens Dubbel t.ex. Möjligheten ska finnas där att kunna göra kvalitativa spel vilket i förlängningen leda till att man går plus på sitt travspel och får en upplevelse samtidigt. 

Vi älskar sport, spel och att vinna tillsammans med våra kunder!

Andelsspel

Vanliga frågor och svar om ATG andelsspel till V75

Hur fungerar ATG andelsspel till V75?

Våra travexperter gör slagkraftiga andelsspel till V75 som du kan köpa in dig i. Du betalar andelskostnaden och får då en andel i systemet. Ju fler andelar du köpt, ju större del i vinsten vinner du då systemet sätter 5,6, eller 7 rätt på V75. Ett andelsspel kan bestå av olika antal andelar.

Bästa andelsspelet till V75?

Det bästa andelsspelet till V75 är det som ger dig mest pengar tillbaka. Enkelt sagt, men också sant. MinAndels tippare har flera miljonvinster på trav som andelsköparna har fått dela på till deras enorma glädje. Hitta våra bästa andelsspel till V75 här: V75-andelar

Hur köper jag ATG andelar till V75?

För att köpa in dig i ATG andelar till V75 behöver du logga in på ATG. Därefter letar du fram de andelsspel som du vill köpa andel i. När du sätter in pengar första gången vill ATG att du väljer dina spelgränser. Därefter kan du sätta in pengar och köpa andel till V75.

Hur rättar jag ATG V75 andelar?

För att rätta ditt andelsspel till V75 behöver du logga in på ATG via dator eller platta/mobil . Via dator, under rubriken Butiksandelar letar du fram andelsspelet du köpt andel i och trycker på Resultat. Du kan också klicka på Meny och sedan Resultat & Rätta. Via ATGs app på platta/mobil så loggar du in och trycker sedan på menysymbolen och väljer Mina Spel. Där hittar du spelet som du kan också rätta.