GS75 tips & andelar

GS75 tips och andelar från våra experter - Vinn tillsammans som flera tusen redan gjort. Mot nya storvinster tillsammans med Sveriges hungrigaste GS75 expert!

Speltips Andelar

GS75 tips - För att vinna stort

GS75 tips från några av Sveriges hungrigaste experter. Kolla in våra tips. Alltid gratis!

GS75 andelar av högsta klass!

GS75 andelar - Köp andel och maxa chansen att vinna stort!

GS75 tips och GS75 andelar av högsta klass!

GS75 blev från 2017 söndagens huvudattraktion. Där är en ensam vinnare garanterad 15 miljoner i vinst och det har hänt. Det är sju lopp som ska tippas precis som på V75 men radpriset är dubbel så dyrt, vilket gör spelformen svårare eller åtminstone dyrare. Spelformen heter Grand Slam 75 men förkortas oftast.

Grundfakta GS75

GrandSlam75

Vill du ha GS75-tips? Då har du kommit rätt. Det nya söndagsspelet GS75 verkar vara här för att stanna. Påminner mycket om V75 då det är 7 lopp som ska tippas och utdelning kan ges på 7, 6 och 5 rätt. Skillnaden är dock att radpriset är 1 kr istället för 50 öre som på V75. Samt att nivån på hästarna är lägre på GS75 än på V75.

ATG lockar med 15 miljoner till en ensam vinnare och hoppas få snurr om omsättningssiffrorna här så småningom.

MinAndels GS75-tips

Våra GS75 tips är alltid gratis och av våra bästa tippare. Varje söndag så skriver även våra tippare ner sina bästa tips till dagens dubbel. Den går samtidigt och i det två avslutande loppet på GS75 och tipsen kan med fördel läsas.

Du håller bäst koll på våra gratis travtips på vår hemsida MinAndel.se där vi dagligen lägger upp olika intressanta speltips.

Välkommen in till MinAndel för att att ta del av våra travtips. Vi spelar och ger även tips till V75V86V64Dagens Dubbel och olika vinnarspel. Mot nya vinster!

GS75

Vanliga frågor och svar om GS75

HUR FUNGERAR GRANDSLAM75?

GS75 eller GrandSlam75 som det egentligen heter, är en spelform och poolspel hos ATG. Du ska där tippare vinnande häst i sju efterföljande travlopp. Varje lopp har ett varierat antal ekipage och ju fler hästar du tar med på kupongen, desto dyrare blir systemet. Radpriset är 1 kr och det kan bli utdelning på 5-7 rätt.

Här kan du läsa mer om GrandSlam75!

VAR KAN JAG LÄSA GS75 TIPS?

Du kan läsa GS75 tips på olika ställen. Både på nätet och i vissa facktidningar. Du kan också läsa tips till GrandSlam75 hos oss på MinAndel, där våra experter bjuder våra besökare på sina bästa tips. Läs våra travtips här!

VILKA ÄR DOM BÄSTA TIPSEN TILL GS75?

De bästa tipsen till GrandSlam75 är de som genererar mest i vinst, enkelt sagt. Men att kunna göra den bedömningen är svår. Att tipparen själv spelar enligt sina tips är en bra grund. Det gör våra tippare. De har också flera miljonvinster i sitt bagaget! Läs deras tips här!

VAD KOSTAR GRANDSLAM75?

Radpriset för GrandSlam75 är 1 kr, d.v.s. dubbelt så dyrt som V75 men lika många lopp att tippa. Det gör att du måste vara väldigt noga med vilka hästar du tar med på ditt system. Om du tar med en häst i alla lopp så är det en rad. Ju fler hästar du tar med, desto fler rader har systemet.

Andelar till GS75

Köpa GS75 andelar eller spela själv är frågan

Ska du köpa GS75 andel eller är det kanske bättre att lägga pengarna på ett eget system? För ett fåtal kan det vara bättre att spela själv. Men trav är svårt och med större system så ökar chansen till vinst. Så har du inte flera tusen att spela för varje helg så tjänar du på att köpa andelar av våra tippare. 

Om du vill veta mer om våra tippare så kan du kolla här. VÅRA TIPPARE

Hur köper jag GS75 andelar av MinAndels tippare?

Här ovan ser du våra andelar att välja mellan. Det finns nått för alla plånböcker och vill du ha större andel i systemen köper du fler andelar helt enkelt. Men hur köper du andelar då?

1. Klicka på vald andel ovan.

2. Du slussas vidare till ATG där du loggar in eller skapar ett konto om du inte har ett.

3. Du kommer till vår sida för andelar atg.se/torsvikstobak och den andel du valt. Om inte, så leta fram rätt andel och klicka på den.

4. Köp en eller flera andelar och luta dig tillbaka i soffan

5. Den eventuella vinsten hamnar direkt in på ditt ATG konto. ATG sköter all hantering av insatser och utbetalningar. 

Största vinsten på GS75?

Om ett system är ensam med 7 rätt så utgår en vinstbonus på 10 miljoner vilket också är den största vinsten som vunnits på GS75. Våra tippare har också vunnit miljoner på GS75 och drömmen är att stå helt ensam med andelskupongen i handen.   

Andelsspel på fotboll och hockey

ATG var tidigt ut med sina andelsspel på V75. Därefter följde V86, GS75, V64 och nu senast BIG 9. Svenska Spel har också etablerat sig med sina andelsspel på Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay, High Five och Bomben. MinAndel har andelsspel till alla dessa spelformer. Klicka här för att se alla andelar.