V4 – Speltips från experterna

Tips till V4 från våra travexperter

Speltips Andelar

Spela V4 med våra experters tips

Läs tipsen till V4 och vinn stort på trav

Andelar

Läs våra tips till V4 gratis

Här hittar tips till spelformen V4 hos ATG! Endst fyra lopp ska lösas men du måste oftast ha alla rätt för att kunna vinna. En spelform som inte är lika överanalyserad som V75 kan vara ibland. Här kan du hitta stort värde i underspelade ekipage och vinna stort med en liten insats.

Vanliga frågor och svar om V4

Vad är V4?

V4 är en spännande spel vid sidan om det stora spelformerna. Här ska du hitta vinnaren i fyra lopp. Loppen är antingen ett lunchspel eller en del av de större streckspelen. Här kan du som nybörjaren och proffs spela på mer lika villkor än de stora streckspelen som V75 och V86.

Hur spelar man V4?

Fyra lopp ska avgöras och du ska hitta vinnaren i dessa lopp. Du kan välja så många hästar du vill i varje lopp men ju fler hästar desto dyrare att lämna in systemet. De fyra utvalda loppen körs varje dag och är antingen en del av lunchtravet eller på något av de stora spelformerna.

Vad kostar det att spela V4?

Här är ett exempel. Väljer du 1 häst i första loppet, 5 hästar i andra loppet, 2 hästar i tredje loppet och 2 hästar i det sista loppet så blir det 1x5x2x2=20 rader. Varje rad kostar 1 kr och du bestämmer själv hur stor system du vill spela. V4

Bästa tipsen till V4?

Det är inte lika vanligt att betaltipsen analyser och säljer tips till V4. Däremot gör våra tippare det och de spelar själva utifrån de tips de publicerar hos oss. De har gjort så med framgång under flera år och är det självklara valet för dig som tippare på V4.

Här hittar du MinAndels vinnande tips till V4: Speltips till V4Tips till V4

Tips till V4 hos MinAndel

Våra travtippare är dedikerade tippare som är experter på trav. De lever och andas sporten varje dag, året runt. De spelar själv utifrån de tips de publicerar hos oss och har bevisade vinster.

Genomarbetade speltips som du kan ta rygg på och göra dina egna spel från. Nyligen ledde en av våra tippares tips till V4 till en ensam vinnare på V4.

Andra travtips och speltips

Förutom tips till V4 så bjuder våra tippare även på andra tips inom trav. Som t.ex. V75V86, GS75, V64 och speltips till andra spelformer. Travtipsen är helt gratis och är grunden för våra tippares andelsspel som du kan köpa in dig i om du tycker tipsen verkar vettiga.

Vi har även speltips till spelformer på Svenska Spel

Där återfinner du spelformer som StryktipsetEuropatipsetToppTipsetPowerPlay och Bomben. Nu har även ATG tagit sig an streckspel på fotboll och utmanar Svenska Spels flaggskepp Stryktipset med BIG 9. Våra tippare med fotboll och hockey som specialitet är väldigt djupdykande i sina analyser och lägger ner själ och hjärta. Du kan också köpa in dig i våra andelsspel på Svenska Spel.

Välkommen att haka på mot nästa storvinst!