Stryktipset tips och andelar

Stryktipset tips och andelar från Sveriges hetaste experter inom fotboll! Sikta på 13 rätt nästa stryktips med oss på MinAndel.

Speltips Andelar

Stryktipset tips - För mer än bara 13 rätt

Hitta rätt bland 1X2 tillsammans med våra experter

Stryktipset andelar - Köp formstarka andelar

Köp andelar till stryktipset och gå för 13 rätt tillsammans

Stryktipset med MinAndel

Här hittar du stryktipset tips och stryktipset andelar från våra experter. Våra tippare går efter egna analyser av matcherna och vågar sätta ner foten när det behövs. Alltid i fokus är att vinna stort på lördagarnas stryktips och inget annat. Leta fram just din favorit tippare och följ hans stryktips eller köpa hans andelar.

Stryktips

Snabbfakta Stryktipset

Nördfakta om Premier Leauge

  1. Ryan Giggs är den spelare som blivit utbytt flest gånger i Premier League, 134 gånger.
  2. Wayne Rooney är en av tre spelare som lyckats göra mål, assist och självmål i samma Premier League match.
  3. Alan Shearer har både gjort flest mål på straffsparkar och även missat flest straffsparkar i Premier League.

Frågor och svar om stryktipset ⚽

Var kan jag läsa Stryktipset tips? ⚽

Våra stryktipset tips är helt unika och framtagna för att ni som besökare ska kunna vinna stort. Antingen där ni själva lämnar in egna system eller haka på vårat andelsspel på tillsammans. Där analyseras varje grässtrå inför en fotbollsmatch i minsta detalj och inget lämnas till slumpen.

Läs tipsen här!

Stryktipset tips

Var köper jag bäst andelar till stryktipset idag? ⚽

Dom bästa andelarna till stryktipset är dom som ger dig störst vinster i det långa loppet. Köp andel i ett system till stryktipset av en expert. Luta dig tillbaka och vänta in storvinsten. Våra tippare har flera miljonvinster i ryggsäcken.

Köp deras andelar här!

Var hittar jag Stryktipset tips idag? ⚽

Förslag och tips till stryktipset kan du få varje lördag av våra tippare. De lägger upp sina tips på MinAndel.se och om du går in på vår ombudssida kan du se alla deras preliminära system upplagda.

Spela själv eller haka på våra andelsspel här!

Andelar till stryktipset

Stryktipset andelar hos MinAndel garanterar klass

Stryktipset andelar ska du köpa om du vill vara med på ett stort genomarbetat system. Du har en kupong i handen precis som en storspelare, men till ett mycket mindre pris. Att du sen får dela vinsten tillsammans med andra är pricken över i:et.

Hos MinAndel så görs våra andelar av våra spelexperter inom fotboll. De grundar sina system på grundliga analyser och med ett fokus att vinna stora vinster kontinuerligt. Läs mer om våra experter här: EXPERTER

Om du vill läsa våra experters tips till Stryktipset så hittar du dem på vår sida för speltips. Klicka här för att komma dit: SPELTIPS

Köpa andel eller spela själv?

Om det är så att du har nog med pengar avsatt för spel, för att kunna göra lika stora system som våra andelsspel, samt är riktigt duktig på att tippa på fotboll. Då ska du prova spela själv och behålla hela vinsten själv. Vill du prova spela själv så kan du klicka på stryktips flaggan till höger, eller längst ner via mobilen, så kommer du direkt till Svenska Spels sida för stryktipset.  Annars är andelsspel ett fantastiskt sätt att på stryktipset och till en mindre peng kunna vara med på ett stort system och känna känslan av 13 rätt och en storvinst. 

Stryktipset andel

Stryktips tillsammans för privatpersoner på Svenska Spel

Äntligen har Svenska Spel släppt plattformen Svenska Spel tillsammans. En plattform där du som spelare kan gå med i olika lag eller skapa egna lag för dig och dina tipsvänner.

Där kan du som lagkapten göra medlemmar till spelläggare och kommunicera era tips, system och tankar via en lagchatt på Tillsammanssidan.

I början av varje vecka så aktiverar spelläggaren sitt system där man även kan välja att spela på Europatipset om man vill. Tipparen analyserar matcherna fram till start och du som lagmedlem kan köpa in dig i systemet. Hur många andelar man kan köpa reglerar tipparen då han eller hon aktiverar sitt system.

Stryktipset lördag

Spelformen går alltid på lördagar numera. Det var även så från början när spelformen lanserades. Efter ett tag så spreds matcherna ut även till söndagar, vilket fick omsättningen att sjunka. Efter att man istället skapat Italienska Stryktipset som sedan blev Europatipset så sköt omsättningen i höjder igen.

1X2

Att spela enligt 1X2 principen är ett välkänt spelsätt runt om i Sverige enda sedan stryket lanserades 1934. Det handlar om att tippa 13 fotbollsmatchers slutresultat som 1, X eller 2. D.v.s. hemmavinst (1), oavgjort (X) eller bortavinst (2).

Det är inte lätt att få 13 rätt och de som gör det får den respekt de förtjänar. Matcherna är oftast från Svenska och Engelska ligan men kan innefatta matcher från andra fotbollsligor också.

Andra spelformer på Svenska Spel

Hos Svenska Spel så ligger streckspelens fokus på fotboll och hockey, men de har även tagit sig an trav och galopp lite försiktigt med spelformen High Five och Challenge. På High Five är franskt trav och galopp i fokus under ett lopp där man ska hitta vilka ekipage som kommer på plats 1 till 5. Potten är sammanslagen med fransmännens, vilket gör att den blir rejäl. Inom fotboll är det Europatipset, Topptipset och ibland Bomben som vi erbjuder andelar till utöver stryket. Inom hockeyn så kör vi bomben samt deras populära Powerplay där 8 hockeymatcher ska tippas 1X2.

ATG nya Stryktips – BIG 9

Till spelformerna hos Svenska Spels konkurrent ATG så kan du hos oss läsa speltips och köpa andelar till V75, V86, GS75, V64 och nu även deras fotbollssatsning BIG 9. Den spelformen ska utmana Svenska Spels stryktips men innefattar 9 fotbollsmatcher som ska tippas 1X2 samt över/under 2,5 i varje match.

Välkommen att haka på!

ATGs stryktips utmanar