Stryktipset

- Ta del av allt här!

Vill du läsa stryktipset tips? Vill du vinna på stryktipset? Då kan du läsa gratis tips här eller gå med i MinAndels andelslag på Svenska Spel. Där kör vi andelsspel varje lördag och du kan köpa andelar i systemet som våra spelexperter tar fram. För att se våra dagliga andelsspel hos Svenska Spel klicka här!

Stryktipset med MinAndel

Våra tippare går efter egna analyser av matcherna och vågar sätta ner foten när det behövs. Alltid i fokus är att vinna stort på stryktipset och inget annat.

Stryktipset

Snabbfakta Stryktipset

 • Spelbolag: Svenska Spel
 • Lansering : 1934
 • Första vinnare: O.W Jansson
 • Dag: Lördag
 • Antal matcher på kupongen: 13
 • Typ av tippning: 1×2
 • Tid: 16:00
 • Kostnad: 1 kr/rad
 • Störst vinst: 20,3 miljoner
 • Spelinlämning: Spelombud, Svenska Spels hemsida eller app
 • Andelsspel möjligt: Ja
 • Rätta stryktipset här!

Nördfakta om Premier Leauge

 1. Ryan Giggs är den spelare som blivit utbytt flest gånger i Premier League, 134 gånger.
 2. Wayne Rooney är en av tre spelare som lyckats göra mål, assist och självmål i samma Premier League match.
 3. Alan Shearer har både gjort flest mål på straffsparkar och även missat flest straffsparkar i Premier League.

Frågor och svar om stryktipset ⚽

Var kan jag läsa Stryktipset tips? ⚽

Våra stryktipset tips är helt unika och framtagna för att ni som besökare ska kunna vinna stort. Antingen där ni själva lämnar in egna system eller haka på vårat andelsspel på tillsammans. Där analyseras varje grässtrå inför en fotbollsmatch i minsta detalj och inget lämnas till slumpen.

Läs tipsen här!

Stryktipset tips

Var köper jag bäst andelar till stryktipset? ⚽

Dom bästa andelarna till stryktipset är dom som ger dig störst vinster i det långa loppet. Köp andel i ett system till stryktipset av en expert. Luta dig tillbaka och vänta in storvinsten. Våra tippare har flera miljonvinter i ryggsäcken.

Köp deras andelar här!

Var hittar jag Stryktipset tips förslag? ⚽

Förslag och tips till stryktipset kan du få varje lördag av våra tippare. De lägger upp sina tips på MinAndel.se och om du går in på vår ombudssida kan du se alla deras preliminära system upplagda.

Spela själv eller haka på våra andelsspel här!

Svenska Spel tillsammans för privatpersoner

Äntligen har svenska spel släppt plattformen Svenska Spel tillsammans. En plattform där du som spelare kan gå med i olika lag eller skapa egna lag för dig och dina tipsvänner. MinAndel har startat ett eget lag tillsammans med Torsviks Tobak. Gå med i laget här!

Där kan du som lagkapten göra medlemmar till spelläggare och kommunicera era tips, system och tankar via en lagchatt på Tillsammanssidan.

I början av varje vecka så aktiverar spelläggaren sitt system där man även kan välja att spela på Europatipset om man vill. Tipparen analyserar matcherna fram till start och du som lagmedlem kan köpa in dig i systemet. Hur många andelar man kan köpa reglerar tipparen då han eller hon aktiverar sitt system.

Stryktipset lördag

Spelformen går alltid på lördagar numera. Det var även så från början när spelformen lanserades. Efter ett tag så spreds matcherna ut även till söndagar, vilket fick omsättningen att sjunka. Efter att man istället skapat Italienska Stryktipset som sedan blev Europatipset så sköt omsättningen i höjder igen.

1X2

Att spela enligt 1X2 principen är ett välkänt spelsätt runt om i Sverige enda sedan stryket lanserades 1934. Det handlar om att tippa 13 fotbollsmatchers slutresultat som 1, X eller 2. D.v.s. hemmavinst (1), oavgjort (X) eller bortavinst (2).

Det är inte lätt att få 13 rätt och de som gör det får den respekt de förtjänar. Matcherna är oftast från Svenska och Engelska ligan men kan innefatta matcher från andra fotbollsligor också.

Välkommen att haka på!