Europatipset tips och andelar

Europatipset tips och andelar som går för miljonerna! Här hittar du våra fotbollsexperter speltips och andelsspel. Häng med!

Speltips Andelar

Europatipset tips från våra fotbollsexperter

Läs deras speltips till Europatipset här - Alltid gratis

Andelar till Europatipset - Rygga några av Sveriges formstarkaste experter

Du köper andelar till Europatipset och lutar dig tillbaka i soffan

Europatipset tips och Europatipset andelar hittar du här! Framtaget av våra fotbollsexperter på MinAndel.

Europatipset är ett av Svenska Spels flaggskepp där 13 fotbollsmatcher från Europas ligor ska tippas i form av 1X2. Skillnaden mot för Stryktipset är att matcherna på kupongen alltid blandade från flera olika lands ligor, som t.ex. La Liga, Serie A, Ligue 1.

Snabbfakta Europatipset

Spelformen

Europatipset är en spelform som liknar stryktipset väldigt mycket och där du ska tippa 13 matcher om det blir hemmavinst, bortavinst eller oavgjort. Matcher är dock inte utvalda som på stryktipset utan här tar man med matcher från ligorna i Europa mestadels i Italien, Spanien och England i till exempel Championship, Premier League, Bundesliga, Allsvenskan, Europa League, Champions League och Superettan. Det kan bli utdelning från 10 rätt och upp till 13 rätt. Såklart påverkas utdelningen av hur mycket som totalt spelats för samt hur många som har spelat på spelformen

Ett flertal miljonvinster har spelformen genererat genom åren vilket har fått spelformen att öka i popularitet samtidigt som både spanska och italienska ligan har ökat i intresse hos de Svenska fotbollsfansen.

Europatipset lanseras

Spelformen stryktipset lanserades tidigt och blev snabbt en favorit bland tipparna. Men efter ett tag så sjönk omsättningen då matcherna från engelska ligan spelades på lördag och söndagar, d.v.s. på olika dagar. Det gick inte längre att kunna rätta sin kupong samma dag.

Svenska Spel valde då att lansera det Italienska Stryktipset där fokuserade på matcher på söndagar medan stryktipset tog sig an lördagsmatcherna.

Europatipset

Vanliga frågor och svar om Europatipset!

Vad är Europatipset?

Europatipset är en poolspel hos Svenska Spel där du som tippare ska tippa 13 matcher från ligor runt om Europa. Du ska tippa hemmavinst, bortavinst eller oavgjort på samtliga matcher och få så många rätt som möjligt. Utdelning av vinst kan ske på 10 till 13 rätt. Andelsspel till Europatipset fungerar som alla andelsspel. Du hittar en bra tippare som erbjuder andelar i sitt system. Sedan köper du valfritt antal andelar i tipparens system och vid vinst så vinner du lika stor del av vinsten som du har andelar i systemet.

Var hittar jag europatipset tips idag?

Det finns ett stort antal sidor som erbjuder tips till europatipset. Men bara för att tipsen finns betyder det inte att de är bra. Du vill hitta Europatipset tips från tippare som är namngivna, har ett offentligt track record och spelar själv utifrån sina tips. Då är det god chans att du hamnar rätt på det.

Var köper jag andelar till Europatipset idag?

Du köper andelar till Europatipset hos Svenska Spel. Aningen från någon privatperson eller en tippare hos ett ombud. Du måste ha ett konto på Svenska Spel och satt in pengar på ditt konto för att kunna köpa andelar. Klicka här för att köpa Torsviks Tobaks andelar!

Var köper jag bäst andelarna till Europatipset idag?

Du köper dom bästa andelarna till Europatipset av tippare som vinner mest pengar. Hos Torsviks Tobak har vi flera tippare som vunnit flera miljonbelopp genom åren och som satsar stenhårt på andelsspel och fotboll.

Europatipset andelar

Mer om andelsspel till nästa omgång Europatips

Andelar till Europatipset

Nu kan du köpa in dig i våra experters andelsspel och få en del i deras Europatips. När dom vinner, så vinner även du. Ju fler andelar du har i andelsspelet ju större del av vinsten får du. 

Vi erbjuder andelart i alla olika prisklasser. Från den billiga men spelvärda andelen för 30 kr, till andelen för dig som är highroller, som kostar upp mot 600 kr. Oavsett pris på andel så lovar vi att du får ett genomarbetat system av en dedikerad fotbollsexpert som gör allt för att vinna stort. 

Spela själv med hjälp av Europatipset tips

Om du vill spela på Europatipset själv istället för att köpa andelar så kan du läsa våra tippares europatipset tips. Efter det tar du direkt till Svenska Spel och deras sida för Europatipset.

Om det är så att du inte vet hur Europatipset fungerar så är det precis som stryktipset där du ska hitta rätt i 13 matcher. Varje match kan spelas som 1, X eller 2 vilket representerar vinst för hemmalaget, oavgjort eller vinst för bortalaget. Du kan vinna pengar från 10 rätt och uppåt, beroende på hur många andra som vunnit.  

Våra Europatipset tips och andelar generar vinster

Vi har redan genererat ett antal större vinster på våra Europatipsandelar, där varje andel gav femsiffriga vinster. Varje onsdag och söndag så är våra tippare extremt fokuserade på att leverera andelar till Europatipset för våra kunder.  För att läsa mer om våra experter så kan du klicka här – EXPERTER. Missa inte deras Europatipset tips också.

Andra speltips och andelsspel

Tipparna på MinAndel har olika specialistområden där några tippar på flera sporter medan andra grottar ner sig i sin favoritsport. De lägger ut sina tankar, speltips och andelsspel på MinAndel.se där du gratis kan ta del av dem.

De tippar på spelformer hos ATG och Svenska Spel som t.ex. V75, V86, GS75, V64, BIG 9, Stryktipset, PowerPlay, Bomben, High Five och ToppTipset.

Våra spelexperter

Våra tippare är spelexperter på en eller flera olika spelformer. De har en gemensam nämnare. De älskar alla sina sporter och att vinna pengar till sina andelsköpare. En del har varit aktiva själv inom sin sport medan en del har levt på betting. Vi har en noga balans av erfarna tippare och nykomlingar med stor potential.

Vi kan lugnt säga att vi har dom hungrigaste tipparna i Sverige! Nu kör vi!