Europatipset

Här kan du läsa om Europatipset samt MinAndels speltips och andelsspel för spelformen! Klicka här för fler speltips!

{{ !loading ? 'Ladda fler' : 'Laddar...' }}

Europatipset

Europatipset är en spelform som liknar stryktipset väldigt mycket och där du ska tippa 13 matcher om det blir hemmavinst, bortavinst eller oavgjort. Matcher är dock inte utvalda som på stryktipset utan här tar man med matcher endast från Europa. Det kan bli utdelning från 10 rätt och upp till 13 rätt. Såklart påverkas utdelningen av hur mycket som totalt spelats för samt hur många som har spelat på spelformen

Vanliga frågor och svar om Europatipset!

Vad är Europatipset?

Europatipset är en poolspel hos Svenska Spel där du som tippare ska tippa 13 matcher från ligor runt om Europa. Du ska tippa hemmavinst, bortavinst eller oavgjort på samtliga matcher och få så många rätt som möjligt. Utdelning av vinst kan ske på 10 till 13 rätt.

Hur fungerar andelsspel till Europatipset?

Andelsspel till Europatipset fungerar som alla andelsspel. Du hittar en bra tippare som erbjuder andelar i sitt system. Sedan köper du valfritt antal andelar i tipparens system och vid vinst så vinner du lika stor del av vinsten som du har andelar i systemet.

Var köper jag andelar till Europatipset?

Du köper andelar till Europatipset hos Svenska Spel. Aningen från någon privatperson eller en tippare hos ett ombud. Du måste ha ett konto på Svenska Spel och satt in pengar på ditt konto för att kunna köpa andelar.

Klicka här för att köpa Torsviks Tobaks andelar!

Var hittar jag dom bästa andelarna till Europatipset?

Du köper dom bästa andelarna till Europatipset av tippare som vinner mest pengar. Hos Torsviks Tobak har vi flera tippare som vunnit flera miljonbelopp genom åren och som satsar stenhårt på andelsspel och fotboll.

Andra speltips och andelsspel

Tipparna på MinAndel har olika specialistområden där några tippar på flera sporter medan andra grottar ner sig i sin favoritsport. De lägger ut sina tankar, speltips och andelsspel på MinAndel.se där du gratis kan ta del av dem.

De tippar på spelformer hos ATG och Svenska Spel som t.ex. V75, V86, Stryktipset, PowerPlay, Bomben och ToppTipset.

Våra spelexperter!

Våra tippare är spelexperter på en eller flera olika spelformer. De har en gemensam nämnare. De älskar alla sina sporter och att vinna pengar till sina andelsköpare. En del har varit aktiva själv inom sin sport medan en del har levt på betting. Vi har en noga balans av erfarna tippare och nykomlingar med stor potential.

Vi kan lugnt säga att vi har dom hungrigaste tipparna i Sverige!