Bomben

- Ta del av allt här!

Här kan du ta del av speltips och analyser av matcher som är med på Svenska Spels spelform Bomben. Tipsen ligger till grund för våra andelsspel på Svenska Spel. Köp andelar här!

Grundfakta Bomben

  • Introducerades: 2001
  • Typ av odds: Löpande beroende på spelarnas insatser.
  • Antal matcher per kupong: 2-4 matcher
  • Typ av tippning: Förutse det exakta slutresultatet i matcherna
  • Sporter: Fotboll, ishockey, bandy och innebandy
  • Störst vinst: 2.6 miljoner kronor
  • Spelinlämning: Spelombud, Svenska Spels hemsida eller app
  • Andelsspel möjligt: Ja

Vanliga frågor och svar om Bomben

Speltips till Bomben?

Här hittar du speltips till Bomben från våra spelexperter. De är alla dedikerade tippare med stort intresse i sina valda sporter. Noggranna analyser, bra kontaktnät och en känsla för ett bra spel ligger till grund för speltips som genererat miljoner till våra kunder.

Hur spelar man Bomben?

Bomben som spelform är en oddsvariant där du ska tippa resultatet på tre utvalda matcher på Svenska Spel. Deras gemensamma odds och insats ligger till grund för utdelningen. Här kan det smälla riktigt högt och bli riktigt stora vinster.

Bästa andelarna till bomben?

Andelar till Bomben hittar du på Svenska Spel. Men du hittar dom bästa andelarna till Bomben via MinAndel.se. Våra tippare har ett flertal miljonvinster från olika spelformer hos Svenska Spel och ATG. Vi siktar på stora vinster och har hittills dragit in flera miljoner i vinster.

Vad är Bomben?

Bomben är en spelform hos Svenska Spel där du ska tippa rätt matchresultat i tre matcher i varierande sporter. Du måste pricka rätt slutresultat i varje match inte inte bara tippa vinnaren. Du kan spela själv eller köpa andelar i andras spel.

Bomben Svenska Spel

Vad finns det för spelformer på Svenska Spel?

På Svenska Spel kan du också spela själv på flera olika spelformer. Några av dem är Stryktipset, PowerPlay, ToppTipset, EuropaTipset där du kan att spela själv eller köpa in dig i andelsspel. Förutom dessa skicklighetsspel så erbjuder Svenska Spel ett flertal turbaserade spel som Lotto, Bingo, Keno med flera.

Tävlingar

Utöver andelsspel och speltips så arrangerat vi olika tävlingar där man kan vinna olika sportrelaterade priser, som t.ex en resa till New York och gå på hockey, besöka en Engelsk Premier Leagueklubb eller titta på trav i Frankrike.

Om MinAndels tips och andelsspel

MinAndel har ett flertal tippare som är experter på olika sporter. De lägger ofta ut sina tankar inför omgångar i form av speltips på MinAndel.se som också ligger till grund för sina andelspel. Du som kund kan välja att spela själv eller att ta rygg på våra tippares spel som oftast då är större eftersom vi är fler som spelar tillsammans.

Våra tippare består av en balanserad mix av erfarna miljonvinnare och nya övertaggade talanger som vill slå sig in bland eliten av tippare. Vissa har valt att fokusera på en sport som ligger dem närmast om hjärtat och en del tar sig an flera sporter. Det som de har gemensamt är att de alltid letar efter de mest spelvärda vinnarna för att bygga ett så slagkraftigt system som möjligt.