Bomben speltips & andelsspel

Vinn med oss på Bomben. Här hittar du våra bästa tips och andelsspel!

Speltips Andelar

Bomben andelsspel

Här hittar du våra andelar till spelformen Bomben på Svenska Spel. Allt från våra egna experter oavsett sport på kupongen!

Här hittar du våra speltips till bomben samt bomben andelar att köpa. Välkommen att haka på!

Grundfakta Bomben

SPELTIPS TILL BOMBEN?

Här hittar du speltips till Bomben från våra spelexperter. De är alla dedikerade tippare med stort intresse i sina valda sporter. Noggranna analyser, bra kontaktnät och en känsla för ett bra spel ligger till grund för speltips som genererat miljoner till våra kunder.

Viktigt att tänka på gällande bomben speltips

Då det är flera matcher som ska tippas så arbetar våra tippare med flera olika matchscenarion där tyngdpunkten ligger på att hitta spelvärda resultat. Ett speltips till bomben ska generera vinst i det långa loppet och att bara ta lågoddsresultat är det lågt spelvärde i.

Förutom det så gäller det såklart att vara väldigt påläst innan men skriver sina speltips till bomben. Det är också viktigt att invänta start elvor och annan information kring lagets uppbyggnad för gällande match. Där kan man ofta hitta detaljer som gör att vissa spel blir extra intressanta.

Bomben andelsspel

Bomben andelar

Här hittar du några av Sverige vassaste bomben andelar, som du kan köpa in dig i. Tillsammans mot nya stora vinster!

Köpa Bomben andelar

Du kan köpa andelar till bomben istället om du inte har intresset i att sitta och analysera matcher, utan bara vill ha en lapp i handen som ökar spänningen och chanserna till vinst. Då är bombenandelar ett bättre alternativ. Du får ett genomarbetat upplägg från en tippare som är erfaren och kunnig inom området. Vinsten delar du med andra andelsköpare men chansen till större vinster är betydligt bättre.

Bomben andel
Klicka på bilden för att komma till andelen

Vanliga frågor och svar om Bomben

Vad är Bomben på Svenska Spel?

Bomben är en spelform hos Svenska Spel där du ska tippa rätt matchresultat i tre matcher i varierande sporter. Du måste pricka rätt slutresultat i varje match inte inte bara tippa vinnaren. Du kan spela själv eller köpa andelar i andras spel.Bomben

Hur spelar man Bomben på Svenska Spel?

Bomben som spelform är en oddsvariant där du ska tippa resultatet på tre utvalda matcher på Svenska Spel. Deras gemensamma odds och insats ligger till grund för utdelningen. Här kan det smälla riktigt högt och bli riktigt stora vinster.

Bästa Bomben andelarna?

Andelar till Bomben hittar du på Svenska Spel. Men du hittar dom bästa andelarna till Bomben via MinAndel.se. Våra tippare har ett flertal miljonvinster från olika spelformer hos Svenska Spel och ATG. Vi siktar på stora vinster och har hittills dragit in flera miljoner i vinster på våra andelar.

Vad finns det för andra spelfomer på Svenska Spel

På Svenska Spel kan du också spela själv på flera olika spelformer. Några av dem är, förutom Bomben, Stryktipset, PowerPlay, ToppTipset, EuropaTipset där du kan att spela själv eller köpa in dig i andelsspel. Förutom dessa skicklighetsspel så erbjuder Svenska Spel ett flertal turbaserade spel som Lotto, Bingo, Keno med flera.

Tävlingar

Utöver andelsspel och speltips så arrangerat vi olika tävlingar där man kan vinna olika sportrelaterade priser, som t.ex en resa till New York och gå på hockey, besöka en Engelsk Premier Leagueklubb eller titta på trav i Frankrike. Håll utkik här på sidan eller via våra kanaler på Facebook, Twitter och Instagram.

Om MinAndels tips och andelsspel till bomben

MinAndel har ett flertal tippare som är experter på olika sporter. De lägger ofta ut sina tankar inför omgångar i form av speltips på MinAndel.se som också ligger till grund för sina andelspel. Du som kund kan välja att spela själv eller att ta rygg på våra tippares spel som oftast då är större eftersom vi är fler som spelar tillsammans.

Våra tippare består av en balanserad mix av erfarna miljonvinnare och nya övertaggade talanger som vill slå sig in bland eliten av tippare. Vissa har valt att fokusera på en sport som ligger dem närmast om hjärtat och en del tar sig an flera sporter. Det som de har gemensamt är att de alltid letar efter de mest spelvärda vinnarna för att bygga ett så slagkraftigt system som möjligt.

Andelar och speltips till andra spelformer på Svenska Spel

På Svenska Spel finns nu en uppsjö av spelformer som MinAndels tippare skriver speltips till samt gör andelsspel som du kan köpa in dig i. Spelformerna är Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay och High Five.

Även ATG har börjat med streckspel på fotboll i och med deras nya spelform BIG 9. Utöver det så är det störst inom travet med V75, V86, GS75, V64 och klassiska Dagens Dubbel.