Dagens Dubbel tips

Dagens dubbel tips för dig som vill vinna stort på trav! Gratis DD-tips varje dag från våra experter!

Speltips Andelar

Dagens dubbel tips - För stora vinster

DD-tips från några av Sveriges vassaste tippare. Läs, lyssna och se på våra tips. Alltid gratis!

Läs våra dagens dubbel tips gratis

Här hittar du våra Dagens Dubbel tips! Dagens dubbel är ett spel där både experter och nybörjare kan tävla om potten på rätt så lika villkor. Det är två travlopp att lösa och du får ta hur många hästar du vill. Men tänk dig noga för då varje häst du lägger till, gör att spelet blir dyrare att lämna in.

DD-tips

Vanliga frågor och svar om dagens Dubbel

Vad är dagens dubbel?

Dagens Dubbel är ett av travets och ATGs mest kända spelform som funnits med oss spelare länge, även kallad DD. Dagens dubbel är något som nybörjaren och proffset kan spela på mer lika villkor än de stora streckspelen som V75 och V86.

Hur spelar man dagens dubbel?

Du ska hitta vinnaren i två efterföljande lopp som återfinns i de två sista avdelningarna på streckspelen V64 V65, V75, V86 och GS75. Du väljer själv hur många hästar du vill ta med i båda loppen. Men desto fler hästar ju högre kostnad. Du väljer själv hur många pengar du vill satsa för varje enskild rad.

Vad kostar det att spela dagens dubbel?

Väljer du 1 häst i första loppet, d.v.s. DD-1, och 4 hästar i DD-2 så spelar du 4 rader. Så om du vill spela 10 kr per rad så kostar det dig 40 kr. Spelar du 2 hästar i DD-1 och 4 hästar i DD-2 med 10 kr per rad, så kostar det dig 80 kr då 2 x 4 ger 8 rader á 10 kr styck. Du bestämmer alltså insatsen per rad själv. Spela dagens dubbel

Bästa dagens dubbel tips?

Det finns flera betalsidor och gratissidor där du kan köpa Dagens dubbel tips för dyra pengar. Oavsett vilken sida och tippare man väljer att rygga så bör man hålla koll på följande. Är tipparen vinnande i längden på sina DD-tips? Är tipparen namngiven? Spelar tipparen själv utifrån sina DD-tips?

Här hittar du MinAndels vinnande DD-tips: Tips till dagens dubbelDD-tips

När startade dagens dubbel?

Spelformen Dagens Dubbel introducerades av ATG den 30 december 1987 på anrika Solvalla Travbana i Stockholm. Historien bakom hur namnet kom till är att travoraklet Håkan ”Lillis” Olsson myntade begreppet och kom med förslaget. En spelform för alla travintresserade. Lillis hade följt travsporten i USA där man hade en spelform som hette Daily Double och kom därmed på det oerhört kreativa försvenskade namnet dagens dubbel.

Största vinsten på dagens dubbel?

Bingo Lotto profilen Leif ”Loket” Olsson är känd som en riktig travnörd och säger sig vara rekordhållare av högst vinnarodds på en DD. 14 februari 2006 så spelade han en DD med alla hästar i båda loppen. Två rejäla skrällar vann och Loket tog hem närmare 50000 kr till ett vinnarodds på 4687 ggr pengarna.

Hur vinner jag på dagens dubbel?

Bäst är kanske en kombination av de två strategierna. Hitta en eller flera kombinationer som du tror på och där du ser att oddset ligger högre än vad du förväntar dig med tanke på din uppskattade vinstchans.
Du kan välja mellan att en häst, d.v.s. spik, i en avdelning och fler alternativ i den andra avdelningen. Ett bra sätt att hålla nere priset på den inlämnade kupongen. Du kan ju såklart välja att strecka flera ekipage i båda avdelningarna och därmed öka vinstchansen, men då ökar även kostnaden och det kan göra att den totala vinsten minskar i slutändan.

Dagens Dubbel tips hos MinAndel

Våra travtippare är djupt engagerade spelare och har nästan under årets varje dag stenkoll på lopp och hästar som körs. Vi har valt att ge tillbaka till våra kunder en del av deras travkunskap. Det vi gör är att vi bjuder på våra tippares DD-tips varje dag året runt.

Sju tippare har fått i uppgift att ansvar för en veckodag och grottar då ner sig extra mycket i den DD:n. Det har resulterat i ett flertal riktigt fina vinster på våra DD-tips. Bland annat så hade Bergsåkers tippare Berglund en vinststreak på 7 DD-spel i rad med vinst. En tippare som också skördat framgångar på ATG Tillsammans.

För att ta del av MinAndels tippares alla travtips utöver våra DD-tips så behöver man vara inne på sidan varje dag. Man vill inte missa tipset som ger storvinsten och travglädjen vi alla vill ha.

DD-1 och DD-2

Som nybörjare kan det vara förvirrande med alla förkortningar inom travet. Där beskriver man ofta ut spelformen som DD. Första loppet refereras till DD-1 och andra som DD-2

Vi är alla nybörjare inom travet någon gång. Men förhoppningsvis så känner du dig bättre rustad nu att ta dig an DD-spelet själv eller tillsammans med våra travtippare.

Lycka till och gå på dina egna idéer!

Så här kan våra travexperters DD-tips se ut

DD-1

2140 volt

8 FELINE BURGERHEIDE gynnas av att det inte är så många hästar på startvolten. Hon har ett bra läge och då det aviseras barfota runt om för första gången visar på att Crebas är ute i angeläget ärende med den här segervana damen.

Rank: A: B: 7-6-2-13-3-1-5-9-12 C: 4-10-14-15-11

DD-2

1640 auto

5 CLICK BAIT har tagit stora steg på formskalan. Näst senast, i Finlandia Ajo, satt han fast med lite sparat och senast i Gävle gav han Elitloppsaktuella Mister Hercules en rejäl kamp om segern. CLICK BAIT brukar hitta toppformen den här tiden på året och från spår fem ska han ha bra chans att nå ledningen och då är segerchansen mycket god.

Rank: A: B: 1-8-6-7-2-10-9-4 C: 3

Spelstopp: 21:26

Min dagens dubbel: 8–5 x 300 kr = 300 kr

Andra travtips och speltips

Förutom DD-tips så bjuder våra tippare även på andra tips inom trav. Som t.ex. V75V86, GS75, V64 och speltips till andra spelformer. Travtipsen är helt gratis och är grunden för våra tippares andelsspel som du kan köpa in dig i om du tycker tipsen verkar vettiga.

Vi har även speltips till spelformer på Svenska Spel som StryktipsetEuropatipsetToppTipsetPowerPlay och Bomben. Nu har även ATG tagit sig an streckspel på fotboll och utmanar Svenska Spels flaggskepp Stryktipset med BIG 9. Våra tippare med fotboll och hockey som specialitet är väldigt djupdykande i sina analyser och lägger ner själ och hjärta. Du kan också köpa in dig i våra andelsspel på Svenska Spel.

Välkommen och god tur!