Dagens Dubbel

- Ta del av allt här!

Vinn på Dagens Dubbel med hjälp av våra tips! Här kan du ta del av Dagens Dubbel tips från våra duktiga travtippare och rygga dem.

Ta del av övriga travtips här!

Spela Dagens Dubbel

Dagens dubbel är ett spel där både experter och nybörjare kan tävla om potten på rätt så lika villkor. Det är två travlopp att lösa och du får ta hur många hästar du vill. Men tänk dig noga för då varje häst du lägger till, gör att spelet blir dyrare att lämna in.

Vanliga frågor och svar om dagens Dubbel

Vad är dagens dubbel?

Dagens Dubbel är ett av travets och ATGs mest kända spelform som funnits med oss spelare länge, även kallad DD. Dagens dubbel är något som nybörjaren och proffset kan spela på mer lika villkor än de stora streckspelen som V75 och V86.

Hur spelar man dagens dubbel?

Du ska hitta vinnaren i två efterföljande lopp som återfinns i de två sista avdelningarna på streckspelen V64 V65, V75, V86 och GS75. Du väljer själv hur många hästar du vill ta med i båda loppen. Men desto fler hästar ju högre pris.

Vad kostar det att spela Dagens Dubbel?

Väljer du 1 häst i första loppet, d.v.s. DD-1, och 4 hästar i DD-2 så spelar du 4 rader. Så om du vill spela 10 kr per rad så kostar det dig 40 kr. Spelar du 2 hästar i DD-1 och 4 hästar i DD-2 med 10 kr per rad, så kostar det dig 80 kr då 2 x 4 ger 8 rader á 10 kr styck.

Dagens Dubbel tips?

Det finns flera betalsidor där du kan köpa DD-tips för dyra pengar. Du kan istället välja att läsa gratis tips till dagens dubbel från våra travtippare på MinAndel.se som har flera miljonvinster på V75 och V86. Rygga våra tips och vinn stort!

Dagens Dubbel tips

När började dagens dubbel?

Spelformen Dagens Dubbel introducerades av ATG den 30 december 1987 på anrika Solvalla Travbana i Stockholm. Historien bakom hur namnet kom till är att travoraklet Håkan ”Lillis” Olsson myntade begreppet och kom med förslaget. En spelform för alla travintresserade. Lillis hade följt travsporten i USA där man hade en spelform som hette Daily Double och kom därmed på det oerhört kreativa försvenskade namnet dagens dubbel.

Största vinsten på Dagens Dubbel?

Bingo Lotto profilen Leif ”Loket” Olsson är känd som en riktig travnörd och säger sig vara rekordhållare av högst vinnarodds på en DD. 14 feburari 2006 så spelade han en DD med alla hästar i båda loppen. Två rejäla skrällar vann och Loket tog hem närmare 50000 kr till ett vinnarodds på 4687 ggr pengarna.

Hur vinner man på dagens dubbel?

Vill du vinna på dagens dubbel ska du hålla koll på MinAndel.se där vi varje dag lägger upp tips till DD. Häng på våra grymma tippares tips och vinn på trav! Vi älskar trav och vi älskar att vinna! Det är två lopp där du ska hitta vinnaren i båda loppen. Låter lätt va?

Dagens Dubbel tips

Var läser jag bästa Dagens Dubbel tipsen?

Dagens Dubbel tips kan läggas upp på olika sätt. Som tippare och som våra tippare gör, så kan man välja att gå på den kombination som du tror har bäst chans att gå in oavsett odds. Eller så kan du leta efter den kombinationen som du ger dig högst spelvärde. D.v.s. störst skillnad mellan din uppskattade vinstchans och oddset hos ATG.

Hur ska jag spela dagens dubbel?

Bäst är kanske en kombination av de två strategierna. Hitta en eller flera kombinationer som du tror på och där du ser att oddset ligger högre än vad du förväntar dig med tanke på din uppskattade vinstchans.

Du kan välja mellan att en häst, d.v.s. spik, i en avdelning och fler alternativ i den andra avdelningen. Ett bra sätt att hålla nere priset på den inlämnade kupongen. Du kan ju såklart välja att strecka flera ekipage i båda avdelningarna och därmed öka vinstchansen, men då ökar även kostnaden och det kan göra att den totala vinsten minskar i slutändan.

DD tips hos MinAndel

Våra travtippare är djupt engagerade spelare och har nästan under årets varje dag stenkoll på lopp och hästar som körs. Vi har valt att ge tillbaka till våra kunder en del av deras travkunskap. Det vi gör är att vi bjuder på våra tippares DD-tips varje dag året runt.

Sju tippare har fått i uppgift att ansvar för en veckodag och grottar då ner sig extra mycket i den DD:n. Det har resulterat i ett flertal riktigt fina vinster på våra DD-tips. Bland annat så hade Bergsåkers tippare Berglund en vinststreak på 7 DD-spel i rad med vinst. En tippare som också skördat framgångar på ATG Tillsammans.

För att ta del av MinAndels tippares alla travtips utöver våra DD-tips s så behöver man vara inne på sidan varje dag. Man vill inte missa tipset som ger storvinsten.

DD-1 och DD-2

Som nybörjare kan det vara förvirrande med alla förkortningar inom travet. Där beskriver man ofta ut spelformen som DD. Första loppet refereras till DD-1 och andra som DD-2

Vi är alla nybörjare inom travet någon gång. Men förhoppningsvis så känner du dig bättre rustad nu att ta dig an DD-spelet själv eller tillsammans med våra travtippare.

Lycka till och gå på dina egna idéer!

Andra travtips och speltips

Förutom DD-tips så bjuder våra tippare även på andra tips. Som t.ex. V75, V86 och travtips till andra spelformer. Travtipsen är helt gratis och är grunden för våra tippares andelsspel som du kan köpa in dig i om du tycker tipsen verkar vettiga.

Vi har även speltips till spelformer på Svenska Spel som Stryktipset, Europatipset, ToppTipset, PowerPlay och Bomben. Våra tippare med fotboll och hockey som specialitet är väldigt djupdykande i sina analyser och lägger ner själ och hjärta. Du kan också köpa in dig i våra andelsspel på Svenska Spel.

Välkommen och god tur!