V65 – Speltips från våra travexperter

Tips till V65 från Sveriges hungrigaste travexperter. Ta del av allt här hos MinAndel

Speltips Andelar

Speltips till V65 från travexperter

Rygga våra travexperter på V65

Tips till V65 från MinAndels travexperter

Tips till V65 hittar du här och det är våra travexperter som skriver dem. Tippare med flera storvinster med sig skriver ner sina bästa tips till V65 som du kan ta del av helt kostnadsfritt.

Vanliga frågor och svar om V65

Vad är V65?

V65 är en spelform inom trav där du ska tippa 6 utvalda lopp och vinner på både 6 och 5 rätt.

Hur spelar man V65?

6 lopp ska avgöras och det är ditt jobb att hitta vinnarna i varje lopp. Det är upp till 15 hästar i varje lopp och du väljer hur många hästar du vill ha med på systmet i varje lopp. Ju fler hästar i varje lopp desto större kostnad för att lämna in systemet. Utdelning för vinst blir det på 6 rätt och oftast även 5 rätt.

Vad kostar det att spela V65?

Här är ett exempel. Väljer du 1 häst i första loppet, 5 hästar i andra loppet, 2 hästar i tredje loppet, 6 hästar i det fjärde loppet, 1 häst i femte loppet och 2 hästar i det sista loppet så blir det 1x5x2x6x1x2=120 rader. Varje rad kostar 1 kr och du bestämmer själv hur stor system du vill spela. V65 kostnad

Bästa tipsen till V65?

V65 är intressant då det sällan är överanalyserat som de stora streckspelen oftast är. Här kan bra tips ge riktigt fina vinster. Då våra tippare är otroligt engagerade i trav har de koll på ekipage och andra förutsättningar. De spelar efter sina egna tips och har flera storvinster med sig. Det borgar för kvalité.

Här hittar du MinAndels vinnande tips till V65: Speltips till V65V65 tips

Andra travtips och speltips

Förutom tips till V65 så bjuder våra tippare även på andra tips inom trav. Som t.ex. V75V86, GS75, V64 och speltips till andra spelformer. Travtipsen är helt gratis och är grunden för våra tippares andelsspel som du kan köpa in dig i om du tycker tipsen verkar vettiga.

Vi har även speltips till spelformer på Svenska Spel

Där återfinner du spelformer som StryktipsetEuropatipsetToppTipsetPowerPlay och Bomben. Nu har även ATG tagit sig an streckspel på fotboll och utmanar Svenska Spels flaggskepp Stryktipset med BIG 9. Våra tippare med fotboll och hockey som specialitet är väldigt djupdykande i sina analyser och lägger ner själ och hjärta. Du kan också köpa in dig i våra andelsspel på Svenska Spel.

Välkommen att haka på mot nästa storvinst!