V86 tips & andelsspel

V86 tips och andelar för dig som vill vinna stort! Missa inte chansen att haka på våra experters V86 tips eller deras andelsspel. V86 andelar och tips för dig som vill vinna stort!

Speltips Andelar

V86 tips - För stora vinster

V86 tips från några av Sveriges vassaste tippare. Läs, lyssna och se på våra tips. Alltid gratis!

V86 andelar - Köp Sveriges formstarkaste andelar!

Våra andelar till V86 är marknadens bästa. Spana in dem och hitta din favoritandel idag på vägen till nästa storvinst!

Här hittar du V86 tips och andelar för dig som vill vinna stort på trav!

V86 är onsdagsnöjet för oss som älskar trav. Det är också, enligt vårt tyckte, den absolut mest spelvärda spelformen inom trav. Du ska hitta vinnaren i 8 travlopp men kan få vinst även på 7 rätt och sex rätt. Därav namnet V86! Eftersom det är 8 lopp så brukar utdelningen skjuta i höjden ännu mer än på V75, då det är 8 lopp som insatserna ska fördelas på.

Grundfakta V86

V86

V86 startar

V86 är en av spelformerna på ATG gällande trav. Den lanserades 30 november 2011 och kördes då på den anrika huvudstadsbanan Solvalla. Där kördes den vanligt vis på onsdagar under flera år framåt. Det som var det nya med spelformen var att det var 8 lopp att klura ut för tipparna. Men radpriset var också billigare än på V75. En rad kostar 0,25 kr jämfört med radpriset på V75 där det är 0,50 kr.

Express

Sen några år tillbaka så har man delat upp loppen för spelformen på två olika banor. Det gör att vartannat lopp går på t.ex. Solvalla och Bergsåker. Det är endast 10 minuter mellan loppen vilket gör att alla 8 loppen körs på en mycket kortare tid än på t.ex. V75, där det är 20 minuter mellan varje lopp.

Huruvida det är bra eller dåligt för sporten tvistas det om fortfarande. Några menar att det är bättre anpassat till travets spelare idag. Medan andra säger att det gör att besökarna till banan minskar drastiskt, då man bara kan se hälften av loppen på plats.

V86 tips

Det finns en uppsjö av V86 tips där ute på marknaden. Många experter och staketkuskar vill säga sitt inför omgången. Hos MinAndel har vi samlat några av landets bästa tippare som också bevisat det flera gånger med större vinster baserat på sina gratis travtips.

Du hittar alla våra travtips på vår hemsida där vi dagligen lägger ut våra tippares travtips till olika spelformer. Allt från vinnarspel på enskilda ekipage, Dagens Dubbel till stora streckspel. Vi gillar också andra sporter och brukar bjuda på tips till hockey, fotboll och mer.

Tips till onsdagens trav

V86 tips med miljonvinst

Johan Ulvestål är en av våra tippare som frekvent bjuder på V86 tips. Han var en av två av våra tippare som tog hem halva potten en onsdag för inte så länge sen. Totalt spelade våra två tippare in över 6,5 miljoner kronor till andelsköparna. Hans V86-tips vill man verkligen rygga.

v86 tips

Så här kan våra tips till V86 se ut

Nedan kan du se ett exempel på hur våra tips till V86 kan se ut. Vi har flera travexperter som skriver tips hos oss på MinAndel, så upplägget kan variera. Det som de har gemensamt är att spelexpertern utgår från sitt eget tips när de gör sina system och andelsspel.

Exempel på tips till från våra travexperter

Det är verkligen skilda världar i travet om man jämför förra veckans V86-bana Åmål med kvällens V86-bana Tingsryd. Inte nog med att Tingsryd är mer än dubbelt så lång, upploppet är nästan tre gånger längre och dessutom är kurvorna långa och vida. Snacka om ytterligheter!

Tingsryd mäter alltså 1609 meter runt om, Sveriges enda milebana och upploppet är hela 285 meter. Eller är det 300? Det står olika på ST:s sida, men i banprogrammet står det 285, så vi kör på det. Hursomhelst så är det långt i alla fall!

Kvällens omgång håller mycket hög klass och det är en svårlöst historia vi har framför oss. Loppen är väldigt jämna och för att överhuvudtaget få ihop ett system så får man vara djärv och plocka bort många bra hästar. Det tilltalar mig, det är så här det ska se ut! Jag tror det blir bra betalt idag, speciellt eftersom det är jackpot också. Nu kör vi!

Spikarna:

V86-46 Gooner

Överforcerades senast när han försökte ta emot Click Bait och det ändade med en galopp in i första kurvan. Såg väldigt fin ut annars och det ska inte vara någon fara med formen. Nu har han ett bra spår, kan ladda iväg ordentligt och kurvan är som sagt vid, så galopprisken är betydligt mindre kväll. Jag tror han tar hand om ledningen och även om det kommer vara ett högt tempo hela vägen så tror jag han tar hem detta.

V86-510 Lady Beluga

Avslutade som ett skott senast och såg väldigt fin ut. Fick en dålig rygg att gå i med 600 kvar, men kanske att Lövgren skulle kört lite tidigare ändå. Formen är i alla fall bra och bakspåret behöver inte vara fel. Kan få en bra resa här och hon är snabbare än en vessla till slut. Gynnas av det långa upploppet och jag tror hon blåser ner alla den sista biten. Kör i tid bara, Jocke!

Skrällbud:

V86-18 Beauty Smart Face

Fick harva på i dödens senast och gav ledaren en tryckare med 700 kvar, men ledsnade på det hela när det var upploppsdags. Första starten över kort distans ikväll och ett tråkigt läge, men på plussidan finns att hon körs av Magnus A Djuse och att banan troligen passar henne fint. Kan mycket väl skrälla här i ett vidöppet lopp. Jag streckar alla…

V86-36 Noble AF

Återkommer efter en tids frånvaro och är svårbedömd, men har skyhög kapacitet och gillar kort distans. Kan öppna väldigt bra och lär få en fin resa. Han kan behöva lopp i kroppen, men har samtidigt en vass avslutning också och skulle han vara så bra som han kan vara är han med i segerstriden här. Men jag kör med hängslen och livrem här också och streckar alla…

V86-88 Akilles Face

Ledsnade fullständigt runt sista kurvan senast och var inte helt hundra den dagen. Gick dock felfritt i alla fall, så ett litet steg framåt var det ändå. Han har ruskig kapacitet när han fungerar och om allt klaffar så är han med och gör upp om segern, trots tufft motstånd.

V86 jackpot och STL sommartrav

V86 andelar

Här kommer informationen om våra andelar till V86 där du kan haka på våra spelexperter mot 8 rätt varje onsdag.

V86 andelar är din väg till stora vinster

När du köper V86 andelar så köper du in dig i ett större travsystem som komponeras av erfarna travexperter. Det gör att systemet du har i handen under omgången är väldigt mycket större än vad du skulle kunna göra själv med andelssumman. 

När vinsten går in så delar du vinsten med de andra köparna och den känslan är enligt tipparna fantastisk. Så hitta dina andelar och kör! Spännande onsdagskvällar garanteras. 

Så här köper du andelar till V86

Välj att köpa in dig i andelsspel utifrån din budget och om du har någon favorit tippare. Alla våra experter är duktiga på trav. Så alla val garanterar du genomarbetade system i handen. De har olika spelstilar, och du hittar säkert någon faller dig i smaken.

När du klicka på den andel hos oss du vill köpa slussas du vidare till ATG där du får logga in eller skapa ett konto. Då hamnar du på någon av våra tre ombudsidor, som vi samarbetar med. Där ser du också andelen du vill köpa och har du pengar på ATG-kontot är det bara klicka på köp och luta dig tillbaka i soffan. Vi gör jobbet, men du tar del av vinsten. 

V86 andelar

Våra travexperter

Våra experter inom trav finns i hela vårt avlånga travälskande land. Men gemensamt har det sin kärlek till travet och att de är riktigt duktiga tippare. De drivs också av känslan att få leverera en storvinst till sina trogna andelsköpare. Om du vill läsa mer om våra tippare gör du det här: EXPERTER.

De bjuder också på tips till Dagens Dubbel varje dag. Här hittar du alla våra SPELTIPS

Vår största vinst från våra V86 tips

Vår största vinst på är närmare 7 miljoner. Två av våra tippare lyckades i samma omgång var en av få som hade 8 rätt, till andelsköparnas glädje. Även Victor Thelander har vunnit en miljonvinst. Han vann över 1 miljon kronor till sina andelsköpare, till stort jubel. Det är för såna tillfällen våra tippare ger ut sina travtips och andelsspel. Glädjen att vinna tillsammans är något utöver det vanliga.

Solvalla som ensam värd

Vår huvudstadsbana är något att verkligen värna om. Därför hoppas vi att i framtiden kunna avnjuta denna underbara spelform som vi gjorde tidigare. På en bana och då på Solvalla. Vi tror många håller med oss och att det skulle dra tillbaka våra saknade besökare till banan.

Vanliga frågor och svar för V86 tips och andelar

Ta del av svaren på några av de av del vanligaste frågorna kring spelformen.

När börjar V86?

Under sommarmånaderna börjar V86-1 kl 19:20 och alla lopp går då på en ensam bana. Under resterande månader så körs spelformen på två saxande banor, d.v.s. var annat lopp per bana. Då börjar V86-1 kl 20:30. Båda varianterna är klara ungefär strax för 22:00.

Kolla in när nästa V86 går här!

Bästa andelen på V86?

Det enkla svaret på frågan vilka andelar som är bäst, är att leta efter andelsspel som har 3 stjärnor. Då får du en andel i ett andelsspel som levererat topp 10% av alla andelsspel. Eller så köper du andel av en tippare som du vet levererat under ett längre tidsperspektiv.

Här hittar du våra andelsspel med 3 stjärnor: Våra bästa andelsspel

Hur spelar jag på V86?

1. Samla in information: Samla på dig information och tips från tränare, kuskar och erkänt duktiga tippare.
2. Öppna/hämta en V86 kupong: Skapa en V86 kupong på ATG.se eller hämta en kupong på banan.
3. Skapa ditt V86-system: Välj ut vilka hästar du vill ha med på kupongen.
4. Lämna in systemet: Lämna in systemet på ATG.se eller i toto-luckan på banan.
5. Under loppet: Skrik in dina vinnare på banan eller via ATG-live eller ATG-direkt på TV.
6. Hämta ut vinsten: Hämta ut vinsten i luckan eller på ATG.se och skratta hela vägen till banken.

Andra spelformer hos ATG och Svenska Spel

ATG var först ut med andelsspel och några år senare klev även Svenska Spel på andelståget. Andra spelformerna hos ATG som man kan köpa andelar hos oss är. även V75, V64, GS75. De spelformer som finns hos oss kopplat till Svenska Spel är Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay, High Five och Bomben. Under slutet av 2021 så valde också ATG att ta sig an streckspel och andelsspel på fotboll, med nya spelformen BIG 9.