Speltips tillsammans med 

V86

april 18, 2019

Vill du läsa V86 tips eller köpa V86 andel av miljonvinnare? Då har du hamnat rätt här på MinAndel. Vill du läsa mer om V86 som spelform ska du fortsätta scrolla neråt.

V86
V86

V86 startar

V86 är en av spelformerna på ATG gällande trav. Den lanserades 30 november 2011 och kördes då på den anrika huvudstadsbanan Solvalla. Där kördes den vanligt vis på onsdagar under flera år framåt. Det som var det nya med V86 var att det var 8 lopp att klura ut för tipparna. Men radpriset var också billigare än på V75. En rad kostar på V86 0,25 kr jämfört med radpriset på V75 där det är 0,50 kr.

Spela på V86 ?

 1. Samla in information

  Samla på dig information och tips från tränare, kuskar och erkänt duktiga tippare.

 2. Öppna/hämta en V86 kupong

  Skapa en V86 kupong på ATG.se eller hämta en kupong på banan.

 3. Skapa ditt V86-system

  Välj ut vilka hästar du vill ha med på kupongen.

 4. Lämna in systemet

  Lämna in systemet på ATG.se eller i toto-luckan på banan.

 5. Under loppet

  Skrik in dina vinnare på banan eller via ATG-live eller ATG-direkt på TV.

 6. Hämta ut vinsten

  Hämta ut vinsten i luckan eller på ATG.se och skratta hela vägen till banken. Svårare än så är det inte.

Express

Sen några år tillbaka så har man delat upp loppen på V86 på två olika banor. Det gör att vartannat lopp går på t.ex. Solvalla och Bergsåker. Det är endast 10 minuter mellan loppen vilket gör att alla 8 loppen körs på en mycket kortare tid än på t.ex. V75, där det är 20 minuter mellan varje lopp.

Huruvida det är bra eller dåligt för sporten tvistas det om fortfarande. Några menar att det är bättre anpassat till travets spelare idag. Medan andra säger att det gör att besökarna till banan minskar drastiskt, då man bara kan se hälften av loppen på plats.

Speltips

Det finns en uppsjö av tips där ute på marknaden. Många experter och staketkuskar vill säga sitt inför omgången. Hos MinAndel har vi samlat några av landets bästa tippare som också bevisat det flera gånger med större vinster baserat på sina gratis travtips.

Du hittar alla våra travtips på vår hemsida där vi dagligen lägger ut våra tippares travtips till olika spelformer. Allt från vinnarspel på enskilda ekipage, Dagens Dubbel till stora streckspel. Vi gillar också andra sporter och brukar bjuda på tips till hockey, fotboll och mer.

Vår största vinst

Vår största vinst på denna spelform i år, än så länge, kom från vår tippare Victor Thelander. Han vann över 1 miljon kronor till sina andelsköpare, till stort jubel. Det är för såna tillfällen våra tippare ger ut sina travtips och andelsspel. Glädjen att vinna tillsammans är något utöver det vanliga.

Solvalla

Vår huvudstadsbana är något att verkligen värna om. Därför hoppas vi att i framtiden kunna avnjuta denna underbara spelform som vi gjorde tidigare. På en bana och då på Solvalla. Vi tror många håller med oss och att det skulle dra tillbaka våra saknade besökare till banan.

Vad tycker du?Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED