V86 tips & andelsspel

V86 tips och andelar för dig som vill vinna stort! Missa inte chansen att haka på våra experters V86 tips eller deras andelsspel. V86 andelar och tips för dig som vill vinna stort!

Speltips Andelar

V86 tips - För stora vinster

V86 tips från några av Sveriges vassaste tippare. Läs, lyssna och se på våra tips. Alltid gratis!

V86 andelar - Köp Sveriges formstarkaste andelar!

Våra andelar till V86 är marknadens bästa. Spana in dem och hitta din favoritandel idag på vägen till nästa storvinst!

Här hittar du V86 tips och V86 andelsspel för dig som vill vinna stort på trav!

V86 är onsdagsnöjet för oss som älskar trav. Det är också, enligt vårt tyckte, den absolut mest spelvärda spelformen inom trav. Du ska hitta vinnaren i 8 travlopp men kan få vinst även på 6 rätt. Därav namnet V86! Eftersom det är 8 lopp så brukar utdelningen skjuta i höjden ännu mer än på V75, då det är 8 lopp som insatserna ska fördelas på.

Grundfakta V86

V86

V86 startar

V86 är en av spelformerna på ATG gällande trav. Den lanserades 30 november 2011 och kördes då på den anrika huvudstadsbanan Solvalla. Där kördes den vanligt vis på onsdagar under flera år framåt. Det som var det nya med spelformen var att det var 8 lopp att klura ut för tipparna. Men radpriset var också billigare än på V75. En rad kostar på V86 0,25 kr jämfört med radpriset på V75 där det är 0,50 kr.

Express

Sen några år tillbaka så har man delat upp loppen för spelformen på två olika banor. Det gör att vartannat lopp går på t.ex. Solvalla och Bergsåker. Det är endast 10 minuter mellan loppen vilket gör att alla 8 loppen körs på en mycket kortare tid än på t.ex. V75, där det är 20 minuter mellan varje lopp.

Huruvida det är bra eller dåligt för sporten tvistas det om fortfarande. Några menar att det är bättre anpassat till travets spelare idag. Medan andra säger att det gör att besökarna till banan minskar drastiskt, då man bara kan se hälften av loppen på plats.

V86 tips

Det finns en uppsjö av V86 tips där ute på marknaden. Många experter och staketkuskar vill säga sitt inför omgången. Hos MinAndel har vi samlat några av landets bästa tippare som också bevisat det flera gånger med större vinster baserat på sina gratis travtips.

Du hittar alla våra travtips på vår hemsida där vi dagligen lägger ut våra tippares travtips till olika spelformer. Allt från vinnarspel på enskilda ekipage, Dagens Dubbel till stora streckspel. Vi gillar också andra sporter och brukar bjuda på tips till hockey, fotboll och mer.

V86 tips med miljonvinst

Johan Ulvestål är en av våra tippare som frekvent bjuder på V86 tips. Han var en av två av våra tippare som tog hem halva potten på V86 nyligen. Totalt spelade våra två tippare in över 6,5 miljoner kroner till andelsköparna. Hans V86-tips vill man verkligen rygga.

v86 tips

V86 andelar

V86 andelar är din väg till stora vinster

När du köper V86 andelar så köper du in dig i ett större travsystem som komponeras av erfarna travexperter. Det gör att systemet du har i handen under omgången är väldigt mycket större än vad du skulle kunna göra själv med andelssumman. 

När vinsten går in så delar du vinsten med de andra köparna och den känslan är enligt tipparna fantastisk. Så hitta dina V86 andelar och kör! Spännande onsdagskvällar garanteras. 

Så här köper du V86 andelar

Välj att köpa in dig i andelsspel utifrån din budget och om du har någon favorittippare. Alla våra experter är duktiga på trav. Så alla val garanterar du genomarbetade system i handen. De har olika spelstilar, och du hittar säkert någon faller dig i smaken.

När du klicka på den andel hos oss du vill köpa slussas du vidare till ATG där du får logga in eller skapa ett konto. Då hamnar du på någon av våra tre ombudsidor, som vi samarbetar med. Där ser du också andelen du vill köpa och har du pengar på ATG-kontot är det bara klicka på köp och luta dig tillbaka i soffan. Vi gör jobbet, men du tar del av vinsten. 

V86 andelar

Våra travexperter

Våra experter inom trav finns i hela vårt avlånga travälskande land. Men gemensamt har det sin kärlek till travet och att de är riktigt duktiga tippare. De drivs också av känslan att få leverera en storvinst till sina trogna andelsköpare. Om du vill läsa mer om våra tippare gör du det här: EXPERTER.

De bjuder också på tips till Dagens Dubbel varje dag. Här hittar du alla våra SPELTIPS

Vår största vinst

Vår största vinst på V86 är närmare 7 miljoner. Två av våra tippare lyckades i samma omgång var en av få som hade 8 rätt, till andelsköparnas glädje. Även Victor Thelander har vunnit en miljonvinst. Han vann över 1 miljon kronor till sina andelsköpare, till stort jubel. Det är för såna tillfällen våra tippare ger ut sina travtips och andelsspel. Glädjen att vinna tillsammans är något utöver det vanliga.

Solvalla som ensam värd

Vår huvudstadsbana är något att verkligen värna om. Därför hoppas vi att i framtiden kunna avnjuta denna underbara spelform som vi gjorde tidigare. På en bana och då på Solvalla. Vi tror många håller med oss och att det skulle dra tillbaka våra saknade besökare till banan.

Vanliga frågor och svar

Ta del av svaren på några av de av del vanligaste frågorna kring spelformen.

När börjar V86?

Under sommarmånaderna börjar V86-1 kl 19:20 och alla lopp går då på en ensam bana. Under resterande månader så körs spelformen på två saxande banor, d.v.s. var annat lopp per bana. Då börjar V86-1 kl 20:30. Båda varianterna är klara ungefär strax för 22:00.

Kolla in när nästa V86 går här!

Bästa andelen på V86?

Det enkla svaret på frågan vilka andelar som är bäst, är att leta efter andelsspel som har 3 stjärnor. Då får du en andel i ett andelsspel som levererat topp 10% av alla andelsspel. Eller så köper du andel av en tippare som du vet levererat under ett längre tidsperspektiv.

Här hittar du våra andelsspel med 3 stjärnor: Våra bästa andelsspelBästa V86 andelen

Hur spelar jag på V86?

1. Samla in information: Samla på dig information och tips från tränare, kuskar och erkänt duktiga tippare.
2. Öppna/hämta en V86 kupong: Skapa en V86 kupong på ATG.se eller hämta en kupong på banan.
3. Skapa ditt V86-system: Välj ut vilka hästar du vill ha med på kupongen.
4. Lämna in systemet: Lämna in systemet på ATG.se eller i toto-luckan på banan.
5. Under loppet: Skrik in dina vinnare på banan eller via ATG-live eller ATG-direkt på TV.
6. Hämta ut vinsten: Hämta ut vinsten i luckan eller på ATG.se och skratta hela vägen till banken.

Andra spelformer hos ATG och Svenska Spel

ATG var först ut med andelsspel och några år senare klev även Svenska Spel på andelståget. Spelformerna hos ATG som man kan köpa andelar hos oss är, utöver V86, även V75, V64, GS75. De spelformer som finns hos oss kopplat till Svenska Spel är Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay, High Five och Bomben. Under slutet av 2021 så valde också ATG att ta sig an streckspel och andelsspel på fotboll, med nya spelformen BIG 9.