Topptipset tips och andelar

Topptipset tips och andelar från våra fotbollsexperter. Läs det gratis eller köp in dig i deras system och gå för 8 rätt och nästa storvinst.

Speltips Andelar

Speltips Topptipset - Från våra experter

Speltips från några av Sverige främst fotbollstippare

Topptipset andelar - Köp Sveriges formstarkaste andelar

Gå för 8 rätt tillsammans med våra experter

Topptipset tips till idag samt andelar av våra fotbollsexperter hittar du här. Läs tipset eller haka på andelsspelen för att maximera chansen till 8 rätt.

Grundfakta ToppTipset ⚽

topptipset

Vanliga frågor och svar om ToppTipset

Hur fungerar Svenska Spels ToppTips? ⚽

ToppTipset är en spelform hos Svenska Spel där du som tippare ska tippa resultatet i 8 fotbollsmatcher utifrån 1X2 principen. Du ska alltså tippa hemmavinst, bortavinst eller oavgjort. Om du har alla 8 rätt vinner du pengar.

Läs experternas tips här!

Var hittar jag tips till ToppTipset idag? ⚽

Du hittar tips till ToppTipset idag på många sidor och även tidningar. Men du vill bara läsa dom bästa tipsen. Du vill läsa tips som genererar mest vinster. Våra tippare har vunnit ett flertal storvinster på ToppTipset och delar med sig av sina tips gratis.

Klicka här för att läsa våra Topptipset tips idag!

Topptipset tips

Var köper jag bästa Topptipset andelar? ⚽

Du hittar bäst Topptipset andelar till hos den tippare som vinner mest pengar i det långa loppet. Vissa föredrar många vinster, medan andra är beredd att vänta på en storvinst. Oavsett så har våra tippare andelar som passar dig!

Välj andel att köpa här!

Topptipset andelar

Topptipset tips idag

Topptipset tips idag hamnar ofta om att hitta spelvärda singelstreck och vid favoritomgångar spelar maxat radantal på kupongen. Du väljer själv om du vill lämna in systemet med radpriset 1 kr, 2 kr, 3 kr, 5 kr eller 10 kr. Om du t.ex. väljer 10 kr så blir systemet 10 ggr dyrare än om du valt 1 kr per rad. Men du får också 10 ggr större vinst om du hittar 8 rätt.

I och med andelsspelens frammarsch så har det också blivit mer utmanade att bli ensam med 8 rätt, vilket ställer högre krav på noga fokus på spelvärde när man skriver topptipset tips idag.

Spelvärde för topptipset tips idag

När vi pratar spelvärde så är det viktigt att förstå begreppet som kan appliceras på Topptipset eller vilket form av spel som helst. Här möter tipparens bedömning av vinstchans kontra vad resten av spelarkåren satsar på. Om ett topptips tips idag av våra experter framhåller Newcastle som en spelvärd spik, så bedömer tipparen att vinstchansen för Newcastle är högre än streckfördelningen av övriga inlämnade spel på matchen.

På så sätt kan man koppla grepp på omgångarna och lägga sina garderingsstreck i matcher med överspelade favoriter och lägga grunden för att maximera vinsten. Det är vad våra tippare gör med sina topptipset tips varje dag.

Andelar på spelformer på Svenska Spel

Efter att Svenska Spel lanserade Svenska Spel Tillsammans har andelsspelen exploderat. Man kan nu köpa andelar också till andra spelformer som stryktipset, europatipset, powerplay, high five och bomben.

Där kan du köpa in dig i andra tippares system, d.v.s. köpa andel i systemet. Om systemet genererar en vinst så får du lika stor del av vinsten som du köpt av systemet. Här kommer du vill vår ombudssida på Svenska Spel

Största vinsten på Topptipset

För några års sen prickade tippare in en vinst där själv utdelningen var på runt 32 000, men systemet hade lämnats in 20 ggr, vilket gav tipparna över en halv miljon kronor. Under 2018 så var den högsta enskilda utdelningen vid en omgång på 78264 kr.

Tips och andelar till andra spelformer idag

Våra tippare skriver också speltips till de andra spelformerna som nämndes ovan, samt trav i form av V75, V86, GS75, V64, Dagens Dubbel och fler. Det var inte länge sen våra travtips gav vinster på över 6,6 miljoner en onsdagskväll.

Det händer också att våra tippare lägger upp speltips till andra sporter som dart, basket, tennis m.fl. Som tippare har du oftast ett arbetssätt för att ta fram spelvärda objekt och kan därmed använda det på andra sporter också. Även andelar erbjuds på dessa spelformer. Nyligen lanserade ATG en ny spelform som ska utmana bland annat Topptipset. Den heter BIG 9 och är uppbyggd på att tippa 9 matcher med 1X2 samt över/under 2,5 mål. Spännande!

Du är välkommen att haka på våra speltips eller andelsspel. Mot nya miljonvinster!