Topptipset

- Ta del av allt här!

ToppTipset på Svenska Spel där man ska tippa 1X2 på 8 matcher är en klurig spelform. Här kan du ta del av våra experters speltips och om du vill köpa in dig i deras andelsspel. Läs fler speltips till andra spelformer här!

Grundfakta ToppTipset

  • Spelbolag: Svenska Spel
  • Introduceras: 2007
  • Utdelningsprocent: 70%
  • Antal matcher per kupong: 8 matcher
  • Kostnad: 1 kr/rad
  • Typ av tippning: 1X2
  • Sport: Fotboll
  • Spelinlämning: Spelombud, Svenska Spels hemsida eller app
  • Möjlighet till andelsspel: Ja

Vanliga frågor och svar om ToppTipset

Hur fungerar ToppTipset? ⚽

ToppTipset är en spelform hos Svenska Spel där du som tippare ska tippa resultatet i 8 fotbollsmatcher utifrån 1X2 principen. Du ska alltså tippa hemmavinst, bortavinst eller oavgjort. Om du har alla 8 rätt vinner du pengar.

Läs experternas tips här!

Var hittar jag tips till ToppTipset? ⚽

Du hittar tips till ToppTipset på många sidor och även tidningar. Men du vill bara läsa dom bästa tipsen. Du vill läsa tips som genererar mest vinster. Våra tippare har vunnit ett flertal storvinster på ToppTipset och delar med sig av sina tips gratis.

Klicka här för att läsa tipsen!

Var köper jag bästa andelarna till ToppTipset? ⚽

Du hittar dom bästa andelarna till ToppTipset hos den tippare som vinner mest pengar i det långa loppet. Vissa föredrar många vinster, medan andra är beredd att vänta på en storvinst. Oavsett så har våra tippare andelar som passar dig!

Välj andel att köpa här!

Andelsspel på Svenska Spel

Efter att Svenska Spel lanserade Svenska Spel Tillsammans har andelsspelen exploderat. Man kan nu köpa andelar också till andra spelformer som stryktipset, europatipset, powerplay och bomben.

Där kan du köpa in dig i andra tippares system, d.v.s. köpa andel i systemet. Om systemet genererar en vinst så får du lika stor del av vinsten som du köpt av systemet.

Största vinsten på ToppTipset

För några års sen prickade tippare in en vinst där själv utdelningen var på runt 32 000, men systemet hade lämnats in 20 ggr, vilket gav tipparna över en halv miljon kronor. Under 2018 så var den högsta enskilda utdelningen vid en omgång på 78264 kr.

Speltips till andra spelformer

Våra tippare skriver också speltips till de andra spelformerna som nämndes ovan, samt trav i form av V75, V86, Dagens Dubbel och fler. Det var inte länge sen våra travtips gav vinster på över 6,6 miljoner en onsdagskväll.

Det händer också att våra tippare lägger upp speltips till andra sporter som dart, basket, tennis m.fl. Som tippare har du oftast ett arbetssätt för att ta fram spelvärda objekt och kan därmed använda det på andra sporter också.

Du är välkommen att haka på våra speltips eller andelsspel. Mot nya miljonvinster!