Big 9 speltips & andelar

BIG 9 - Andelar och speltips till ATGs nya spelform på fotboll. Häng på våra fotbollsexperter på BIG 9 mot nästa storvinst.

Speltips Andelar

Speltips till BIG 9 från våra fotbollsexperter

Läs våra tips, spela själv och ta hem storkovan

BIG 9 andelar från ATGs främst fotbollstippare

Köp andelar till BIG 9 här och luta dig tillbaka i soffan

BIG 9 är ATGs senaste satsning på sport, och i det här fallet fotboll. Om de klarar av att sätta Svenska Spels flaggskepp Stryktipset i gungning återstår att se. Varje lördag ska tipparna lösa resultatet via 1X2 för 9 av fotbollens populäraste matcher. Men det räcker inte med 9 rätt på 1X2, utan du måste också få rätt i alla 9 matcher på om det blir mer eller mindre än 2,5 mål. Utmanande!

Snabbfakta Big 9

Vanliga frågor och svar om spelformen

Hur spelar man BIG 9?

Det är nästan som stryktipset men istället för 13 matcher så ska du tippa 9 matcher. Men inte bara med 1X2 utan även hurvida det blir mer eller mindre mål i varje match än 2,5 mål. Du får hjälp av ett kostnadsfritt Wildcard som du placerar på valfri match och därmed får automatiskt rätt på den matchen. Resterande åtta matcher tippas enligt beskrivningen ovan.

Både resultattecken och över/under måste vara rätt i respektive match för att det ska bli ett rätt.
Du har möjlighet att gardera matcher, både gällande utgången av matchen och över eller under 2,5 mål. Vid gardering ökar antalet rader och därmed också kostnaden för spelet.

När är det spelstopp?

16.00 på lördagar och du kan köpa andel enda fram till avspark!

Vad innebär Wildcard på BIG 9?

Det betyder att du ska placera ett kostnadsfritt Wildcard på en valfri match. Det matchen är då helgarderad i både 1X2 och över under 2,5 mål. Men vid vinstuträkningen räknas den matchen som en ogarderad match.  

Vad betyder över eller under 2,5 mål?

Vad innebär Wildcard? 
Det innebär att du ska placera ett Wildcard på en valfri match som garanterat blir rätt, oavsett hur den slutar. Wildcardet ingår inte i kostnaden för spelet och vid vinstuträkningen räknas den matchen som en ogarderad match.  

Vad menas med över och under 2,5 mål? 
Twisten med detta streckspel är att du förutom ska tippa 1X2 så ska du också tippa hur många mål som görs totalt i matchen. Till exempel 1–1 = 2 är under 2,5 mål, medan 2-1 = 3 och är över 2,5 mål

Kan man spela Big 9 reducerat hos ATG? 

Det går inte att spela reducerat spel för Big 9. 

Hur många rätt måste man ha för att kunna vinna pengar? 

Det kan bli vinst på 7,8 och 9 rätt beroende på hur många som har korrekt rad.

När blir det Jackpot på BIG 9?

Om inte någon tippare får 9 rätt så blir det jackpot.  Samt om utdelningen i 8- eller 7-rättspoolen understiger 15 kr så blir det jackpot.  Man får alltid betalt för 9 rätt.

Vad händer om matcher ställs in eller skjuts upp till efter lördagen?

Uppskjutna matcher rättas som vinnare. Om tre matcher eller fler på kupongen ställs in så ställs även spelet in och alla insatser återbetalas av ATG.

Vilken sorts fotbollsmatcher kommer vara med på BIG 9 kupongerna?

Det kommer vara de 9 mest popuplära matcher från alla tillgängliga ligor, som t.ex. Premier League, La Liga, Serie A samt Champions League och liknande.

Premiär 2021

Lördagen den 23 oktober 2021 var det premiär för ATGS nya spelform BIG 9. Nu är det inte trav som gäller utan fotboll, där 9 matcher ska tippas 1X2, men också om det blir mer eller mindre än 2,5 mål i alla 9 matcher. Första omgången omsatte närmare 5 miljoner kronor och vi följer utveckling med spänning. Kommer man kunna utmana Svenska Spels Stryktips?

Speltips BIG 9

Våra experter förbereder sig från onsdagen då kupongen släpps och delar sina bästa tips till våra besökare. Klicka på den gröna texten nedan för att se hur tipsen kan se ut. Exemplen är från premiären.

BIG 9 med Ulvestål – Skrällen

BIG 9 med Grillmästaren – Nyckelmatchen

BIG 9 med Ulvestål – Banken

Andelar till BIG 9

Våra tre ATG-ombud erbjuder andelar till BIG 9 där tippare med gedigen kunskap och intresse gör systemen. Allt du behöver göra är att köpa en eller flera andelar i de system du vill haka på. För att titta närmare på våra olika andelsspel så kan du klicka på ATG-ombuden nedan:

Torsviks Tobak

Axevalla

Bergsåker

BIG 9

Speltips och andelar till andra spelfomer

Hos ATG och Svenska Spel finns det ett stort utbud av olika spelformer som du kan köpa andelar i. Hos oss på MinAndel hittar du samtliga, där några är Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay (hockey) Bomben, V75, V86, V64, GS75 och nu även BIG 9. Den senaste kommer från ATG och ska utmana Svenska Spels starkaste varumärken. Inom dessa spelformer skriver även våra tippare speltips som du alltid läser helt gratis hos oss.