V75 tips och andelsspel

V75 tips och andelar för dig som vill vinna stort! Ta del av våra V75 tips från några av marknadens bästa spelexperter. Du hittar också våra särskilt utvalda andelsspel längre ner på sidan.

Speltips Andelar

V75 tips - För stora vinster av experter

V75 tips från några av Sveriges vassaste tippare. Läs, lyssna och se på våra tips. Alltid gratis!

Andelsspel V75 - Köp Sveriges formstarkaste andelsspel.

Våra andelsspel till V75 är marknadens bästa. Spana in dem och hitta ett andelsspel som passar dig idag.

Sveriges bästa tips till V75 för dig som älskar speltips & andelsspel

Här hittar du V75 tips och V75 andelsspel, men även information om vår fantastiska hästsport och flaggskeppet V75.

V75 är en av de mest populära spelformerna i Sverige och den mest populär inom trav. Då det är många miljoner att spela om är det många som söker efter kvalitativa tips till V75 utan kostnad. För att hjälpa dig lyckas med din satsning på V75 har vi samlat all relevant information du behöver veta om hur man väljer vinnande hästar på V75 för att maximera dina chanser att vinna stort. Vill du hellre lita på våra experter så har vi ett brett utbud av speltips. Häng med!

V75 på lördagar är ett av våra folkkäraste lördagsnöjen och har varit det från att det startades år 1993 hos spelbolaget ATG. Sedan dess har V75 inbringat många miljoner till oss svenskar och utöver det en gigantisk mängd ögonblick av spänning, förhoppning, uppgivenhet, glädje och ibland ilska. Du ska hitta vinnaren i 7 travlopp men kan få vinst även på 5 rätt. Därav namnet V75!

Grundfakta V75

Tips till V75 från Hussen gav miljoner
En av våra V75-vinster

Regler och utförande

Vad är V75? Det är travets mest populära spelform i Sverige, och den introducerades för att öka intresset för spelet. Upplägget med sju rätt innebär att man måste ha rätt på samtliga vinnare i alla 7 avdelningar för att vinna högsta vinsten. Du kan även vinna pengar för sex rätt och fem rätt. För att delta i spelet krävs det att man har fyllt 18 år och lämnat in sin kupong hos ett ATG-ombud eller via deras hemsida.

Ett vågad ifylld kupong ger dig möjlighet till storvinster – så var inte rädd för nya strategier! Läs mer tips och analyser från våra experter här på vår hemsida.

Vanliga frågor om V75

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna om V75 och andra viktiga delar om du vill vinna på trav i det långa loppet. ’

Vem tippar V75 bäst?

Vem som är bäst på V75 är såklart en fråga vi alla ställer oss som vill antingen läsa travtips eller köpa andelar till V75. Hos MinAndel har vi bara duktiga tippare, men de som hitintills vunnit mest är Johan Ulvestål och Viktor Thelander. De har båda vunnit miljonbelopp till andelsköparna.

Vad är V75?

V75 är en spelform hos ATG där du ska hitta vinnande häst i sju travlopp. Du väljer själv hur många hästar du vill ha med på ditt system i varje lopp och kostnaden för systemet blir därefter. Du kan vinna pengar på 5,6 och 7 rätt där utdelningen blir beroende på omsättning och andra tippares resultat.

Vem kan vinna på V75 idag?

Alla kan vinna på V75 idag och det är som tjusningen med spelet. Även små system kan kamma hem storkovan och vinna stort på trav. Så länge du prickar sju vinnare i de sju loppen som ingår i lördagen spel så är du kung för dagen. Potten som ska ges tillbaka till vinnarna fördelas på det sätt att 40% går till alla som fått 7 rätt, 20% till de med 6 rätt och sen 40% igen men då till de som fått 5 rätt. Här kan du rätta V75 resultat.

Hur fungerar V75?

Det är sju lopp som går med upp till 15 hästar i varje lopp. Ditt jobb är att välja ut vilka hästar du tror kommer vinna varje lopp och lyckas du med det så har du fått 7 rätt och är kung för dagen. Varför inte välja alla hästar i alla 7 loppen och vara garanterad att få 7 rätt? Jo, det blir väldigt dyrt.

Vad kostar V75 idag?

För varje häst du tar med på ditt system så blir ditt V75-system dyrare och dyrare att lämna in. Man räknar ut priset genom att multiplicera antalet valda hästar i varje lopp. Då får man fram antalet rader och då varje rad kostar 50 öre så tar man antalet rader gånger 0.5 för att få fram priset på systemet.

T.ex.

V75 kupong

Tittar vi på bilden ovan så har vi tippat 2 hästar i avd-1, 5 hästar i avd-2, 3 hästar i avd-3, 1 häst i avd-4, 6 hästar i avd-5, 1 häst i avd-6 och slutligen 3 hästar i avd-7.

Då räknar vi ut antalet rader genom att multiplicera antalet hästar i varje avdelning 2x5x3x1x6x1x3 vilket ger 540 rader. Priset för systemet blir då 540×0,5 = 270 kr.

Vad menas med reserv?

Om någon av dina utvalda hästar på V75 systemet inte skulle komma till start av någon anledning. Då faller en av dina reserver in på systemet. Om du inte valt ut vilka som ska vara dina två reserver så kommer ATG automatiskt välja två reserver åt dig.

Hur vinner man idag på V75 lördag?

För att vinna på V75 lördag så behöver man bara välja ut vinnaren i varje lopp i totalt sju lopp som ingår. Visst låter det lätt? Det är det inte och det är ju det som är tjusningen med att tippa på trav. Är du ensam med att ha sju rätt på så kommer du vinna många miljoner. Är det väldigt många som har sju rätt tillsammans med även dig, då kanske 7 rätt bara ger 300 kr.

Räkna ut vinst?

Vad som bestämmer hur mycket det blir i utdelning för sju rätt beror på hur betrodda hästarna är som vinner sina respektive lopp. Är det många favoriter eller många skrällar så kommer sju rätt ge väldigt olika i utdelning. Så vill du vinna ofta ska du spela med många favoriter, men är du en som vill vinna stort så måste du hitta de där skrällarna som nästa ingen annan hittat.

Bästa V75 andelsspel?

Men du kan också välja att köpa V75 andelsspel via Butiksandelar, som tidigare hette ATG Tillsammans, från någon duktig tippare. Då gör tipparen ett V75-system som han säljer i olika antal andelar. Om du köper 1 av 10 andelar av ett system så får du 1/10 av vinsten. Det gör att du kanske vinner mindre men kan vara med på ett större system som antagligen oftare generar vinst.

ATG bedömer formen

ATG har på senare tid även gjort det möjligt för kunderna att se hur väl varje andelsspel står sig i konkurrens mot övriga andelsspel. Varje V75 andelsspel har ett betyg som visas i antal stjärnor. Andelsspelet kan ha noll, en, två eller tre stjärnor. Stjärnorna andelsspelet har är baserat på vinster och insatser under de senaste sex månaderna där påverkan avtar med tiden.

⭐⭐⭐

Tre stjärnor betyder att andelsspelet är bättre än 90% av alla andra andelsspel för tillfället.

⭐⭐

Två stjärnor betyder att andelsspelet har bättre resultat än 50% av alla andra andelsspel för tillfället.

En stjärna betyder att andelsspelet har haft minst 1 vinst den senaste månaden.

Om ett andelsspel har noll stjärnor så betyder det att andelsspelet precis har skapats eller att det inte haft några vinster senaste månaden och inte är bättre än 50% av alla andra andelsspel för tillfället.

tips till V75 lägger grunden för formstarka andelsspel

Spelformer hos ATG?

ATG erbjuder andra spelformer utöver V75 lördag där du som tippare kan göra egna system eller köpa andel i någon annans andelsspel. Du kan också rygga våra tippare på dessa spelformer som t.ex. V86 eller ta del av våra tips till V86, V64, GS75, Dagens Dubbel eller nyaste tillskottet BIG 9.

ATG lördag

Lördagens folkrörelse

I oktober 1993 tog V75 vidare den folkrörelse som startas av V65 och har sedan dess fängslat den Svenska befolkningen på lördagar. I premiären för V75 lördag, som gick på Jägersro, så vann den fantastiska hästen Copiad inledningen och banade vägen för ett fantastisk karriär med många vunna lopp i travets elitserie och andra spelformer. 

Ingen visste då hur folk skulle sluta upp runt denna spelform och trav. Det hade fram till dess engagerat många, men att det några år senare skulle omsätta så pass mycket var mycket glädjande för Svensk Travsport. Man kan sannerligen säga idag att V75 lördag gick hem hos folket.

Numera finns det en massa olika produkter av travtips som ATG riktar mot spelformen. Några av dem är Björnkollen med kusken Björn Goop och 5 tippar V75 som främst riktar sig till V75 lördag då det är ordinarie omgång. Fem tippar V75 har gästats av travkändisar som Örjan Kihlström, Magnus A Djuse, Adrian Kolgjini och många fler. Även Stefan Hultman, Erik Adielsson och Micke Nybrink har och har haft olika tips till V75 genom åren hos ATG.

Oavsett så kan vi garantera att du kommer skratta, gråta, skrika av glädje och frustration under dina timmar framför Svensk Travsport. Det är vårt mest fantastiska spel där alla har chansen att bli miljonär.

V75 tips idag

Favoriter brukar ofta finnas bland de mest inlämnade systemen, men för att vinna krävs det oftast ett mer djärvt val. Genom att läsa våra krönikor och ta del av kvalitativa speltips till V75 kan man öka sina chanser till framgång på V75.

Var hittar du tips till V75 där du kan hitta spikförslag och de bortglömda skrällarna? Det självklara valet är på minandel.se där du inför varje omgång får ett antal tips till V75 av spelexperter som gör sina egna spel på V75 med sina analyser som grund.

V75 tips lördag

Läs våra V75-tips idag! Våra travtippare har bevisat gång efter gång att de har känsla för att hitta vinnare. Noggranna analyser och en medfödd känsla för spel och hästar ligger till grund för våra vinnande travtips.

När det kommer till V75 tips lördag så gäller det att hitta sju vinnare i sju lopp som ligger inom ramen för V75. Såklart vill man göra det för så billig peng som möjligt. Men med större system får man med fler kantbollar på sitt system. Att spela på hästar är bland det svåraste man kan göra inom betting och därför behöver man ibland gardera vissa lopp rejält.

Våra tippare har vunnit flera miljonvinster hos ATG och totalt dragit hem miljoner till våra andelsköpare. Vill du vara med på ett större system från våra tippare kan du välja andelar här.

Vi kör våra andelsspel via ATG Butiksandelar

Vanliga frågor och svar om V75-tips till lördag

VAR HITTAR JAG BÄSTA V75 TIPSEN IDAG?

Bästa V75-tipsen hittar du hos tippare som vinner mest pengar i förhållande till hur mycket man tippar för. Det finns ett antal betaltips men minst lika bra V75-tips som är gratis. V75-tips från anonyma personer bör du dock undvika.

VAR KAN JAG LÄSA TIPS TILL V75 GRATIS IDAG ?

Du hittar gratis tips till V75 idag på många sidor på internet. Det gäller dock att hitta en sida med hög trovärdighet. Det har en tippare om tipparen själv spelar efter sina tips. Såna V75 tips hittar du på MinAndel.se där tipsen ligger till grund för andelsspelen.

VAR KAN JAG KÖPA TIPS TILL V75 TILL LÖRDAG?

Du kan köpa tips till V75 idag på många olika tipsbolag. Vissa finns på internet och vissa finns i tidningsformat. Sen är det några som även arbetar med videopodd samt vanlig traditionell ljudpodd. Det rekommenderas att även kolla på gratis V75-tips till lördag då de ofta är minst lika bra.

VAD ÄR BRA V75 TIPS IDAG?

Det finns ett enkelt svar på vad som är bra travtips. Det är såklart att man går plus i längden och gärna mycket plus. Men när man läser tips så vill man se att tipparen kan motivera sina val av ekipage och att de har balans i systemet som tipset ligger som grund för.

V75-tips från experter

Bästa V75 andelsspel 

Våra bästa V75 andelsspel har dragit in flera miljoner till våra kunder genom åren. Men vad gör en V75-andel till en riktigt bra andel? Det är såklart att den vinner mer än vad den kostar. Gärna mycket mer.  Hos ATG så rankas andelarna in efter noll till tre stjärnor beroende på faktorer som vinst i förhållande till insats, vinst senaste omgången, om vinsterna är nya eller längre tillbaka historiskt. Utifrån det så rankas våra V75-andelar med antingen noll, en, två eller tre stjärnor. Bäst är tre stjärnor som betyder att V75-andelen är bland det 10% bästa andelsspelen hos alla Sverige ombud. Som t.ex. nedan.  

V75-andelar

Köpa in sig i V75 andelsspel eller spela själv med hjälp av våra tips till V75?

Om man ska köpa V75-andelar eller spela själv är en smaksak, bankrulle och beroende på tid. Känner du att du har tid att analysera sju lopp, har nog stor bankrulle för att lämna in systemet som du vill ha det och vill ha hela vinsten för dig själv. Ja då ska du spela själv på V75. 

Men för oss flesta är så inte fallet och då är det en enkelt och smidigt sätt att köpa andelar och på sätt kunna vara med på genomarbetade system, till en begränsad kostnad och ändå ha chansen att vinna stort. 

Vad kostar andelarna i V75 andelsspel?

Vi erbjudan andelar för alla plånböcker så att du kan välja hur stor insats du vill satsa. Spela aldrig för mer än vad du kan förlora och fortfarande må bra. 

Våra andelar börjar på 9 kr styck, där andelen David mot Goliat sluggar sig fram mot 7 rätt och tar sig an alla stora system på ATG. Den andelen har gått riktigt bra i förhållande till insats och satsar alltid på att fälla jättefavoriterna. 

Den dyraste V75-andelen vi har haft har kostat 3000 kr och spelades på finalen av Winter Burst, som då innehöll en riktigt stor multi jackpot. 

Sen har vi allt där emellan och våra flesta andelar ligger mellan 50 kr – 300 kr styck. 

Andelar hos Svenska Spel

Efter några år av ATGs frammarsch på andelsspelet bestämde sig Svenska Spel att också erbjuda andelsspel på sina flaggskepp inom främst fotboll och hockey. Deras spelformer som de erbjuder andelsspel på är Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay och High Five. Även ATG har startat andelsspel på fotboll via BIG 9.

Hur köper man andelar i V75 andelsspel?

Du börjar med att gå in på MinAndel och väljer där V75 lördag för att se alla våra andelar. Du väljer också då vilken prisnivå andelen ska ligga på. Där ser du då alla våra andelsspel. Vem som är travtipparen, hur många andelar andelsspelet består av, namnet på andelen och såklart priset. 

När du klickar på den andelen du vill ha så länkas du vidare till ATG, där du efter att du loggat in kan köpa din utvalda andel. Om du inte skulle ha pengar på ditt ATG-konto så kan du lätt fylla på och sedan köpa din andel. Sen är det dags att luta sig tillbaka i soffan och låta proffsen göra jobbet. Den enda du behöver göra är att skrika in dina vinnare och sen hämta ut vinsten. Enkelt va?

MinAndels travtips

Det som är unikt med MinAndels travtips är att dom är helt gratis trots att de är bland de bättre på marknaden. Axevalla-Carlson delar frekvent med sig av sina tips på MinAndel.se

Som du förstår är våra travtips i olika format och från olika tippare där alla har sina unika specialiteter att bidra med.

V75 resultat

Efter varje avslutad omgång kan du kolla hur våra V75-tips stod sig i konkurrensen. För att rätta V75 resultat så behöver du hålla kolla på ditt system och sedan rätta det mot resultatet. Det gör du enklast på vår sida för det eller på ATG. Oftast körs V75 på lördag men vid extraomgångar kan det var vilken dag som helst i veckan. Så håll koll på atg.se för senaste informationen.

Andra travtips utöver tips till V75

Förutom tips till V75 varje lördag så erbjuder vi våra kunder på tips till V86V64Dagens DubbelGS75V4, Tvillingspel och mer. Allt helt gratis och bara att rygga. Våra tips är vinnande och skapas alltid av våra tippare. Tipsen görs verkligen från grunden där våra tippare ofta börjar sin V75 analys genom att titta i lopparkivet hos ATG eller på ATG-Play

Analyserna läggs sedan upp på MinAndel.se för att kunna ryggas av våra besökare. Eller om man föredrar andelsspel så köper man in sig i respektives tippares andelsspel.

Så här kan våra V75 tips till lördag se ut

V75-1

Här är favoriten 11 Propulsion fast med bakspår vilket gör det intressant spelmässigt att gardera. Till spets kommer 4 BBS Sugarlight eller 2 Spring Erom och om det blir körning mellan dessa två är loppet över. Då vinner Propulsions plättlätt. Men kommer någon av dem till spets lätt så blir det andra bullar.

I vinnarhålet kommer vi hitta 1 Vincent As som är en duglig häst. Kan absolut ha att göra med vinsten då han har en mycket vass speed. Om luckan dyker upp på upploppet så kan han bara blåsa ner alla.

Propulsion är dock en klass häst och med Örjan Kihlström i sulkyn kommer han inte lämna något till slumpen. Vi tror ekipaget avancerar fram till dödens så fort tempot sänks efter startrusning, och kontroller loppet därifrån.

Vi måste också nämna 5 Ringo Starr Treb som är en häst på väg mot yttersta eliten. Ska man gardera lite större ska den absolut med då han avslutade 08 sista 500 i senaste starten.

Rank: A: 11 B: 4,2,1,5,3 C: 8,9,10,6,7,12

Mot miljonerna!

trav och andelsspel