Speltips tillsammans med 

V75

januari 6, 2020

På V75 har MinAndel dragit ett flertal storvinster till våra andelsköpare. T.ex. vinsten här nedan som Johan Ulvestål spelade hem till våra kunder. Men ännu mer nyligen vann Victor Thelander över 1 miljon på V86, till flera superglada köpare.

V75 vinst Johan Ulvestål
En av våra V75-vinster

Vanliga frågor om V75

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna om V75 och andra viktiga delar om du vill vinna på trav i det långa loppet. ’

Vem tippar V75 bäst?

Vem som är bäst på V75 är såklart en fråga vi alla ställer oss som vill antingen läsa travtips eller köpa andelar till V75. Hos MinAndel har vi bara duktiga tippare, men de som hitintills vunnit mest är Johan Ulvestål och Viktor Thelander. De har båda vunnit miljonbelopp till andelsköparna.

Vad är V75?

V75 är en spelform hos ATG där du ska hitta vinnande häst i sju travlopp. Du väljer själv hur många hästar du vill ha med på ditt system i varje lopp och kostnaden för systemet blir därefter. Du kan vinna pengar på 5,6 och 7 rätt där utdelningen blir beroende på omsättning och andra tippares resultat.

Vem kan vinna på V75?

Alla kan vinna på V75 och det är som tjusningen med spelet. Även små system kan kamma hem storkovan och vinna stort på trav. Så länge du prickar sju vinnare i de sju loppen som ingår i lördagen spel så är du kung för dagen. Potten som ska ges tillbaka till vinnarna fördelas på det sätt att 40% går till alla som fått 7 rätt, 20% till de med 6 rätt och sen 40% igen men då till de som fått 5 rätt. Här kan du rätta V75 resultat.

Hur fungerar V75?

Det är sju lopp som går med upp till 15 hästar i varje lopp. Ditt jobb är att välja ut vilka hästar du tror kommer vinna varje lopp och lyckas du med det så har du fått 7 rätt och är kung för dagen. Varför inte välja alla hästar i alla 7 loppen och vara garanterad att få 7 rätt? Jo, det blir väldigt dyrt.

Vad kostar V75?

För varje häst du tar med på ditt system så blir ditt V75-system dyrare och dyrare att lämna in. Man räknar ut priset genom att multiplicera antalet valda hästar i varje lopp. Då får man fram antalet rader och då varje rad kostar 50 öre så tar man antalet rader gånger 0.5 för att få fram priset på systemet.

T.ex.

V75 kupong

Tittar vi på bilden ovan så har vi tippat 2 hästar i avd-1, 5 hästar i avd-2, 3 hästar i avd-3, 1 häst i avd-4, 6 hästar i avd-5, 1 häst i avd-6 och slutligen 3 hästar i avd-7.

Då räknar vi ut antalet rader genom att gångar antalet hästar i varje avdelning 2x5x3x1x6x1x3 vilket ger 540 rader. Priset för systemet blir då 540×0,5 = 270 kr.

V75 vad menas med reserv?

Om någon av dina utvalda hästar på V75 systemet inte skulle komma till start av någon anledning. Då faller en av dina reserver in på systemet. Om du inte valt ut vilka som ska vara dina två reserver så kommer ATG automatiskt välja två reserver åt dig.

Hur vinner man?

För att vinna på V75 så behöver man bara välja ut vinnaren i varje lopp i totalt sju lopp som ingår. Visst låter det lätt? Det är det inte och det är ju det som är tjusningen med att tippa på trav. Är du ensam med att ha sju rätt på så kommer du vinna många miljoner. Är det väldigt många som har sju rätt tillsammans med även dig, då kanske 7 rätt bara ger 300 kr.

Räkna ut vinst?

Vad som bestämmer hur mycket det blir i utdelning för sju rätt beror på hur betrodda hästarna är som vinner sina respektive lopp. Är det många favoriter eller många skrällar så kommer sju rätt ge väldigt olika i utdelning. Så vill du vinna ofta ska du spela med många favoriter, men är du en som vill vinna stort så måste du hitta de där skrällarna som nästa ingen annan hittat.

Bästa andelsspelen?

Men du kan också välja att köpa V75-andel via ATG Tillsammans från någon duktig tippare. Då gör tipparen ett V75-system som han säljer i olika antal andelar. Om du köper 1 av 10 andelar av ett system så får du 1/10 av vinsten. Det gör att du kanske vinner mindre men kan vara med på ett större system som antagligen oftare generar vinst.

V75 med MinAndel

Spelformer hos ATG?

ATG erbjuder andra spelformer utöver V75 där du som tippare kan göra egna system eller köpa andel i någon annans andelsspel. Du kan också rygga våra tippare på dessa spelformer som t.ex. V86 eller ta del av våra tips till V86, V64, GS75, Dagens Dubbel eller V4.

Lördagens folkrörelse

I oktober 1993 tog V75 vidare den folkrörelse som startas av V65 och har sedan dess fängslat den Svenska befolkningen på lördagar. I premiären, som gick på Jägersro, så vann den fantastiska hästen Copiad inledningen och banade vägen för ett fantastisk karriär med många vunna lopp i travets elitserie och andra spelformer. 

Ingen visste då hur folk skulle sluta upp runt denna spelform och trav. Det hade fram till dess engagerat många, men att det några år senare skulle omsätta så pass mycket var mycket glädjande för Svensk Travsport

Numera finns det en massa olika produkter av travtips som ATG riktar mot spelformen. Några av dem är Björnkollen och 5 tippar V75.

Oavsett så kan vi garantera att du kommer skratta, gråta, skrika av glädje och frustration under dina timmar framför Svensk Travsport. Det är vårt mest fantastiska spel där alla har chansen att bli miljonär.

Mot miljonerna!Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED