Speltips

Speltips från våra experter inom trav, fotboll och hockey! Helt gratis för dig som besökare hos MinAndel. Läs, rygga och vinn med våra speltips från erfarna tippare.

Vill du rygga deras andelsspel så hittar du dem här!

{{ !loading ? 'Ladda fler' : 'Laddar...' }}

Tips hos MinAndel

Speltips till olika lopp, matcher eller tävlingar inom sporter. Fokus på trav, fotboll och hockey men även kantbollar som innebandy, handboll och mycket mer. Våra spelexperter analyserar objekten i absurdum för att vinna så mycket pengar som möjligt till alla besökare hos MinAndel.

Våra spelexperters tips

Spelexperterna hos oss är noggrant utvalda utifrån deras kompetens inom respektive sporter. Alla är erfarna tippare och en tydlig bild av vad som kan ge pengar i längden. De tips de levererar ska vara något som alla våra besökare kan ta del av. Tips som de redan levererat vinster till har varit till ligor och spelformer som Spelbörsen, V75, V86, SHL, KHL, Allsvenskan, Premier Leauge, Champions Leauge, VM, EM, SM, NHL, NBA och många fler ligor och sporter.

Vi samarbetar också med V75tipset.no

Vanliga frågor och svar om speltips

Var läser jag dom bästa speltipsen❓

Dom bästa speltipsen är de tips som genererar mest pengar till dig som tippare i det långa loppet. Våra speltips är kostnadsfria för tillfället och skrivs av tippare som tippare själva och är vinnande.

Speltips

Var hittar jag gratis speltips❓

Du hittar gratis speltips på olika sidor på nätet. Hos oss på MinAndel lägger våra tippare ut sina speltips som deras egna spel baseras på. De har under åren genererat runt 10 miljoner i vinster.

Var kan jag läsa speltips till trav❓

Våra travexperter levererar speltips till de stora streckspelen V75 och V86. Men de delar också med sig av tips till dagens dubbel varje dag och även ibland andra spelformer som GS75, V65, V64 och V4.

Klicka på spelformen ovan för att komma till dom tipsen.

Hur vinner man stort på spel❓

Vi ser med spänning fram mot kommande tips och vad det kan inbringa till våra kunder. Har du vunnit pengar på våra tips så får du gärna höra av dig till oss på info@minandel.se. Alltid lika kul att höra ifrån glada kunder och vunnit pengar.

T.ex. när en av StableEyes kunder hörde av sig och berättade att de vunnit nästan 1 miljon kronor på trav tillsammans med sin pappa. De hade gått på tipsen som levererades av StableEye och spelat tillsammans med sin pappa. De var såklart lyriska och det är precis det vi älskar att höra. Delad glädje är dubbel glädje.

Nu kör vi!!