V64 tips & andelsspel

V64 tips och andelar för att bli en vinnare på trav! Rygga våra travexperters tips till V64 eller haka på deras V64 andelsspel.

Speltips Andelar

V64 tips - För dig som vill vinna stort!

V64 tips från några av Sveriges vinstrikaste expert. Läs, lyssna och se på våra tips. Alltid gratis och unika då våra tippare alltid går sin egen väg med tipsen.

V64 andelar - Köp Sveriges formstarkaste andelar här!

V64 andelar av högsta klass. Vem väljer du att rygga?

V64 tips och V64 andelar till travet flaggskepp in the good old days. Enda fram till 2011 kördes V64 endast på onsdag på samma sätt som V86 körs idag, men endast på en bana. Från och med 2021 så provar ATG att köra Express på fredagar där två banor kör varannan avdelning. Det gör att hela omgången tar endast runt en timme att köra. Målet är som alltid att få rätt i alla loppen, och i det här fallet sex stycken, men du kan även vinna pengar på 4 och 5 rätt.

Grundfakta V64

V64

V64 tips

Hos oss kan du läsa V64 tips till extra intressanta omgångar av spelformen. Våra travexperter djupdyker i avdelningarna, ekipagen och propositionerna. Du väljer själv om du vill spela själv eller köpa andel i tipparens andelsspel. Det finns många som ger travtips ute på nätet. Men vad är viktigt att tänka på för att hitta de bästa tipsen. Det som ger vinst i det långa loppet. Det som ger en kvalitetsstämpel till tipset är då du vet att tipparen är namngiven, spelar själv utifrån tipset och du kan följa hur hans tips levererar på lång sikt. Det är något du alltid får hos oss på MinAndel.

Frågor och svar

HUR FUNGERAR V64?

V64 går ut på att hitta vinnande häst i 6 travlopp i följd. Får du 6 rätt vinner du pengar. Hur mycket är beroende på hur stor omsättnings omgången har och hur många som har 6 rätt. Du kan även vinna pengar på 5 och 4 rätt och därav namnet V64.

Vill du vinna på V64? Köp våra andelar här!

VAR HITTAR JAG BRA V64 TIPS?

Våra tips till V64 skrivs av erfarna tippare som vunnit mycket på sitt travspel genom åren. De analyserar omgången i minsta detalj och har de rätta kontakterna inom travet. Deras egna spelidéer ligger till grund för deras tips och egna travsystem som man ibland kan köpa in sig i utan avgift.

V64 tips

Var läser jag gratis V64 tips?

Våra tippare lägger ut gratis travtips varje dag. Vi tippar på de stora streckspelen som t.ex. V75 och V86. Men även den folkkära spelformen Dagens Dubbel  samt V64 tippas frekvent av våra tippare. Tvillingspel, vinnarspel och platsspel dyker också upp ibland på vår sida för travtips.

VAR KÖPER JAG V64 ANDELAR?

Andelar till V64 kan du köpa direkt av av våra ATG-ombud Torsviks Tobak, Axevalla eller Bergsåker. Hos dem hittar du en blandning av V64-andelar där du själv kan välja pris på andelen och tippare. Om du vill köpa andel till V64 så ta en titt på MinAndels andelssida och rygga din favorittippare!

Du kan också rätta din rad på V75 och V86 hos oss. Du hittar dem genom att klicka här: V75 resultat och Rätta V86.

V64 andelar

Tips och andelar till andra spelformer

Förutom travtips så är våra tippare även insatta och duktiga tippare på fotboll och hockey i allmänhet. Många har sina favoritlag i båda sporterna och man följer dem lika slaviskt som man följer trav. Några har faktiskt varit aktiva själv och spelat fotboll och Hockey på högnivå, i lag som Timrå IK bland annat.

Våra andelsspel finna endast på stabila svenska varumärken som ATG och Svenska Spel. Hos ATG finns spelformer som V75, V86, GS75 och Dagens Dubbel samt nylanserade spelformen BIG 9. Där ska ATG försöka utmana Svenska Spel och deras Stryktips. Hos Svenska Spel kör vi även Europatipset, Topptipset, Powerplay, High Five och Bomben.