"Travmasen"

P-G Engemoen

Lag: Torsviks Tobak
Högsta vinst: 1 070 385 kr
Förebild: Terry Butcher
Favorit spelform: V75
Intresse: Ipswich
P-G Engemoen

Travmasen är en välkänd profil i travkretsarna. Han har länge drivit sin sajt TravMasen och levererat travtips och vinster under lång tid. Hans riktiga namn är PG Engemoen och bor nere i dalarna. I grunden ligger ett genuint intresse för trav och tippande, där siktet är inställt på storvinst.  Du kan köpa in dig i PGs andelsspel till både V75 och V86.

Den 12 augusti 2020 spelade han in på V86 över 1 miljon kr till 10 överlyckliga andelsköpare.

Travmasen har även ett stort fotbollsintresse och en djup kärlek för Ipswich och därav namnen på hans andelsspel hos oss. Terry Butcher, Paul Mariner och John Wark är alla legendariska Ipswichspelare som travmasen till hylla och döpte därför andelsspelen till deras namn.

Travmasen och travtips

Travmasen skriver även travtips här på MinAndel ibland och fokuserar på att speltips som man som besökare kan rygga. Ibland är det också V75-tips. Hans tips kännetecknas av en välgrundad kunskap i aktiva hästar, tränare och kuskar. Utöver det så lägger han på sin egen känsla för hur loppen blir körda. Ni som följt Engemoen under åren vet att det är kvalitet han levererar.

Han är inte rädd för att stå över favoriter och spika undervärderade ekipage. Branta system med tonvikt på spelvärde är en bra beskrivning på hur han tippar.

Engemoen har tidigare varit delägare av Calvados Hornline som han vann på Rättvikstravet 2012. Han har också genom åren rest runt på landets travbanor men har sitt hjärta för travbanorna i Dalarna, Rättvik och Rommetravet.

Travmasens andelar

Mest fokus ligger såklart på travet, men då han han har ett brinnande intresse för engelska fotboll också, så erbjuder han även ibland andelsspel till spelformer som Stryktipset och BIG 9. Där kan du köpa in dig och spela tillsammans mot 13 eller 9 rätt. Oavsett så får du andel i system som är gjort med hjärta och hjärna.

För att ta del av hans travtips kan du kika in på hans tipssida som du hittar HÄR!

Mina andelsspel