"Travmasen"

P-G Engemoen

Lag: Torsviks Tobak
Högsta vinst: 1 070 385 kr
Förebild: Terry Butcher
Favorit spelform: V75
Intresse: Ipswich
P-G Engemoen

Travmasen kallas jag och får väl säga att jag är en välkänd profil i travkretsarna. Har länge drivit min sajt TravMasen och levererat travtips och vinster under lång tid. Mitt riktiga namn är PG Engemoen och bor nere i dalarna. I grunden ligger ett genuint intresse för trav och tippande, där siktet är inställt på storvinst.

Jag har även ett stort fotbollsintresse och en djup kärlek för Ipswich och därav namnen på mina andelsspel hos MinAndel. Terry Butcher, Paul Mariner och John Wark är alla legendariska Ipswichspelare som jag vill hylla och döpte därför andelsspelen till deras namn.

Jag har tidigare varit delägare av Calvados Hornline som han vann på Rättvikstravet 2012. Han har också genom åren rest runt på landets travbanor men har sitt hjärta för travbanorna i Dalarna, Rättvik och Rommetravet.

Travmasen & speltips

Jag skriver även travtips här på MinAndel ibland och fokuserar på att speltips som man som besökare kan rygga. Ibland är det också V75-tips. Mina tips kännetecknas av en välgrundad kunskap i aktiva hästar, tränare och kuskar. Utöver det så lägger jag mycket tro på min egen känsla för hur loppen blir körda. Ni som följt mig under åren vet att det är kvalitet jag levererar.

Jag tittar även mycket på km-tider. Har dom farten som krävs så är dom tidiga bud. Sedan går jag en del på statistik. Spår 5 bakom bilen är mycket bra t.ex. Kusk och spår är också saker som tidigt kommer in i bilden när jag rankar ett lopp.

Jag är inte rädd för att stå över favoriter och spika undervärderade ekipage. Branta system med tonvikt på spelvärde är en bra beskrivning på hur jag tippar.

Vill du läsa mer tips från mig så hittar du min sida här!

Travmasen & andelar

Mest fokus ligger såklart på travet, men då han jag har ett brinnande intresse för engelska fotboll också, så erbjuder jag även ibland andelsspel till spelformer som Stryktipset och BIG 9. Där kan du köpa in dig och spela tillsammans mot 13 eller 9 rätt. Oavsett så får du andel i system som är gjort med hjärta och hjärna.

Jag tillhör inte dom som gör de största systemen, så jag försöker ofta hitta 3 spikar, för att höja chansen att få med singelprocentare i de garderade loppen. Jag hittar gärna en eller ett par spikar som inte är storfavoriter också för att ”ge systemet chansen”. Jag gör oftast andelar enbart till V75 och V86.

Travmasen & vinster på trav

Jag fick in ett V86-system för ett par år sedan på min födelsedag 12 februari, där min far också köpt in sig, och ett par av mina kompisar fick jag höra. Ett system på 12 andelar som inte blev slutsålt, så det blev 10 andelar som fick dela på 1,1 miljon, och som uppmärksammades i Aftonbladet.

Sedan kan jag väl nämna en elitloppssöndag då jag fick en sjua själv, bara det att jag inte noterade förrän på väg hem dagen efter, då det var ett av strösystemen på 96:- som gick hem och belönade mig med 45.000:- som jag då tyvärr inte kunde jobba in på plats då jag inte var medveten om det. Gratulerade en annan bordsgranne som jobbade in den och var något avundsjuk på honom.

Välkommen att haka på // Travmasen

Travresultat

Klicka på spelformen som följer för att se den senaste resultaten för V75 eller rätta V86.

Mina andelsspel