"PlayMakern"

Sanharib Demirdag

Lag: Torsviks Tobak
Högsta vinst: 330 000 kr
Förebild: Zlatan Ibrahimovic
Favorit spelform: V64
Intresse: Sportnörderi
Sanharib Demirdag

Hejsan TravVänner!

Jag heter Sanharib Demirdag och har passerat 40 strecket! Kom i kontakt med travet genom vänner som jag hängde med för besök till Axevalla travet och StoChampionatet ett av de klassiska svenska travloppen.

Tippat har jag gjort under flera års tid och gillar kontrasten mellan sporten och spelet. Är inte bara travintresserad kollar även Europeiska toppfotbollen i högsta grad där klubben i mitt hjärta är AC Milan.

Följer travet dagligen via ATG live-sändning, kollar även i lopparkivet så fort listorna släpps till omgången. Där får jag en tidig uppfattning om dagsform allt för att jakten på miljonerna ska underlättas och hitta de stora skrällarna.

Tror stenhårt på mina egna idéer med analyser av varje ekipage till omgången. Har jag en ide´ så går jag på den även om det är en högoddsare. Av mig får ni spelvärda och slagkraftiga system på mindre och större andelsspel. Målet är MILJONVINSTER vid vinst ska vi få bra betalt på lapparna!

Genom mina trav år har jag spelat in ett flertal vinster, några vinster på över 100.000 kr. Mitt andelsspel till V64:a med MinAndel, ”PlayMakern Skrällen” kammade full pott den 26 Februari på Bodentravet gav drygt 300.000 kr. Vilket blev fina 30.000 kr per andel tillbaka. Insatsen var i sammanhanget blygsamma 60 kr/andel!

Häng på! Jobbar vi in lapparna tillsammans 🙂

// PlayMakern

Mina speltips

Mina andelsspel