"PlayMakern"

Sanharib Demirdag

Lag: Torsviks Tobak
Högsta vinst: 330 000 kr
Förebild: Stefan Schwartz
Favorit spelform: V64
Intresse: Sportnörderi
Sanharib Demirdag

Jag är en 40-årig kille som heter Sanharib Demirdag och är bosatt i Skövd, även kallad PlayMakern. Kom i kontakt med travet genom vänner som jag hängde med för besök till Axevalla travet. Som sport- i allmänhet men i synnerhet fotboll- och travintresserad har jag följt travet och fotboll på nära håll, både via tv, internet och live på plats. Det har jag gjort under flera års tid och gillar kontrasten mellan sporten och spelet!

Genom åren har det trillat in mindre men även femsiffriga vinster, men jag väntar på den riktigt stora! Hoppas och tror att den sitter här hos MinAndel då jag har varit nära den flera gånger. De gäller att ha is i magen när man tippar. Jag går gärna på mina egna tankar och analyser men även också på intrycket i värmningar när det kommer till trav. Försöker att inte bli påverkad av andra experter.

Lägger ner tiden som krävs till omgången genom att studera lopparkivet, intervjuer med tränare, dagsformen i stall och utrustningsändringar till loppen. Brukar leta efter spikar med spelvärde och har inga problem med att plocka bort överspelade favoriterna. Visst händer det att systemen har en storfavorit som spik, som är svår att gå emot, men allt som oftast letar jag spelvärda spikar.

Häng på! PlayMakern

Mina speltips

Inget här

Mina andelsspel