Försöksvinnare i Elitloppet

Försök 1

7.Readly Express kommer köras offensivt och får en tuff inledning. Han är stenhård så visst är det bra chans. 3.Double Exposure är startsnabb och speedig, kommer få en perfekt resa i spets eller rygg ledaren. 5.Looking Superb kommer från stall JM Bazire så räkna med att han är väl förberedd och kommer gå riktigt snabbt. 1.Makethemark är bud på 4e platsen, då han visat 8,6/1000m så jag tror han kan under 9 med fin resa. 8.Sorbet får göra ett kanonlopp från spår 8, och det är inte alls säkert det räcker till en finalplats.

Försök 2

1.Aubrion du Gers laddas tufft för att ta spets och lyckas det är han troliga försöksvinnaren. 5.Propulsion blir 2a från dödens. 7.Heavy Sound speedar till 3e priset. Öppet om 4e platsen där det är liten fördel för 6.Millondollarryhme. Roliga luringen är 8.Dijon från omöjligt spår men 2a bakom Readly Express nyligen på 9,0 !!

Favoriterna

V75-3: 5. Propulsion (54%) är ju oerhört bra nu och verkar verkligen ha prickat toppformen. Jag tror däremot inte att Örjan kommer pressa Proppen fullt för att få en seger utan är nöjd med ett andra pris. Det kan bli en lugn dödens och visst är det bra chans, men det viktigaste loppet kommer senare.

V75-4: 6.Axl Rose (53%) är ju från stall Gocciadoro och denna hästen har ju imponerat rejält. Han kommer köras offensivt och bör tidigt sitta i spets, sedan går det fort. På förhand en stabilare spik än Propulsion.

Skrällarna

Svårt att hitta skrällar denna omgången men vi gör ett försök.

V75-1: 5. Roli Eld (1,9%) har jobbat 20/1600 och tränaren tror han kan 19, dessutom blir det barfota till denna starten. 1,9% känns för lite och är ett kul bud om man garderar från bra spår,

V75-5: 9.Zahra Mill (12%) Tror Jerry Riodan mycket på och senaste loppet imponerade. Tempogynnad och spurten biter bra på upploppet.

V75-7: 11.Staro Leonardo (4,8%) det kommer gå riktigt fort i lärlingsloppet och spår 11 behöver inte vara fel. Klart bra senast och toppform.

Systemet

https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21490?andelsspel=43859