GS75-tips

- Ta del av allt här!

Här kan du ta del av GS75 tips från våra travtippare. Hitta dina spikar och drag till Grand Slam 75 och vinn på trav. Vi bjuder på gratis travtips varje dag! För fler travtips klicka här!

GrandSlam75

Vill du ha GS75-tips? Då har du kommit rätt. Det nya söndagsspelet GS75 verkar vara här för att stanna. Påminner mycket om V75 då det är 7 lopp som ska tippas och utdelning kan ges på 7, 6 och 5 rätt. Skillnaden är dock att radpriset är 1 kr istället för 50 öre som på V75. Samt att nivån på hästarna är lägre på GS75 än på V75.

ATG lockar med 15 miljoner till en ensam vinnare och hoppas få snurr om omsättningssiffrorna här så småningom.

MinAndels GS75-tips

Våra GS75 tips är alltid gratis och av våra bästa tippare. Varje söndag så skriver även Johan Ulvestål ner sina bästa tips till dagens dubbel. Den går samtidigt som GS75 och kan med fördel läsas.

Du håller bäst koll på våra gratis travtips på vår hemsida MinAndel.se där vi dagligen lägger upp olika intressanta speltips.

Välkommen in till MinAndel för att att ta del av våra travtips. Vi spelar och ger även tips till V75, V86, V64, Dagens Dubbel och olika vinnarspel. Mot nya vinster!

GS75 GrandSlam75

Vanliga frågor och svar om GS75

Hur fungerar GrandSlam75?

GS75 eller GrandSlam75 som det egentligen heter, är en spelform och poolspel hos ATG. Du ska där tippare vinnande häst i sju efterföljande travlopp. Varje lopp har ett varierat antal ekipage och ju fler hästar du tar med på kupongen, desto dyrare blir systemet. Radpriset är 1 kr och det kan bli utdelning på 5-7 rätt.

Här kan du läsa mer om GrandSlam75!

Var kan jag läsa GS75 tips?

Du kan läsa GS75 tips på olika ställen. Både på nätet och i vissa facktidningar. Du kan också läsa tips till GrandSlam75 hos oss på MinAndel, där våra experter bjuder våra besökare på sina bästa tips. Läs våra travtips här!

Vilka är dom bästa tipsen till GS75?

De bästa tipsen till GrandSlam75 är de som genererar mest i vinst, enkelt sagt. Men att kunna göra den bedömningen är svår. Att tipparen själv spelar enligt sina tips är en bra grund. Det gör våra tippare. De har också flera miljonvinster i sitt bagaget! Läs deras tips här!

Vad kostar GrandSlam75?

Radpriset för GrandSlam75 är 1 kr, d.v.s. dubbelt så dyrt som V75 men lika många lopp att tippa. Det gör att du måste vara väldigt noga med vilka hästar du tar med på ditt system. Om du tar med en häst i alla lopp så är det en rad. Ju fler hästar du tar med, desto fler rader har systemet.