Info

Läs mer om oss och hur dina andelsspel fungerar! VINN MER TILLSAMMANS.

Om MinAndel

Minandel.se lanserades 2016 av två bröder från Hudiksvall. De såg att det saknades en pusselbit till andelsspelandet och en möjlighet att hjälpa till att bidra till Svensk Travsport och stötta klubbar. Genom att kombinera andelsspel och gratis travtips så ville de maximera värdet för kunderna och travet.

Vi är idag tre delägare med brinnande intresse för trav, fotboll och hockey. Vi har tippare från hela Sverige och erbjuder varje dag gratis speltips och travtips och även tips till andra spelformer som t.ex. Stryktipset. Vi har andelsspel till alla de stora spelformerna som V75V86, Stryktipset, ToppTipset, Bomben, PowerPlay och mer.

Våra travtips och andelsspel har genom åren spelat in flera miljoner och det är alltid lika fantastiska respons från våra besökare. Det är ett av de viktigaste skälen till varför vi gör det här!

MinAndel är en del av Andelsgruppen Sverige AB med säte i Stockholm.

Din trygghet

Alla våra spel görs på externa plattformar som t.ex ATG eller Svenska Spel som har license på svenska spelmarknaden. Vi hanterar alltså inga insatser, utbetalningar eller kan svara på tekniska frågor rörande dessa plattformar, utan då får man vända sig direkt till spelbolagen. Allt för att ge dig som kund en större trygghet. Vi har inget avtal med ATG utan alla spel läggs via ATG-ombuden Torsviks Tobak, Axevalla och Bergsåker, som vi samarbetar med.