Speltips tillsammans med 

Premiär för mig i helgen här hos MinAndel. Mer om mig framöver, men jag tror vi delar ett intresse som kallas fotboll. Det bultar i mitt hjärta för den underbara sporten. Men nu till lördagens stryktips!

En härlig omgång av fotboll står inför oss! Då EM lider mot sitt slut så är det seriespel från både Norge och Sverige som bjuder på underhållningen den där helgen.

Omgångens luring

Kan Rosenborg äntligen vända sin negativa svit? Inför helgen så har man inte plockat en enda trepoängare på sina fem senaste matcher(!)
Nu ställs man mot tabellfyran och likaså ligans överraskning än så länge, Kristiansund!

Kristiansund ska absolut inte underskattas men när man grottar ner sig i siffrorna så framstår det tämligen tydligt att bollen ofta studsat KBK’s väg.
Att man med en målskillnad på 11 gjorda och lika många insläppta ligger på en fjärdeplats är smått otroligt. Detta är också något som jag personligen tror kommer att avta och leda till att tabellplatsen dalar ju längre säsongen lider. Får vi se ett trendbrott redan till helgen? Svåranalyserat!
Vågar inte lita på Rosenborg men tror ändå att man är tillräckligt starka för att få med sig minst en poäng och väljer därför att gå på 1X.

Omgångens spik

Sebastian Larsson och Mikael Lustig tillbaka i startelvan för AIK, kan duons medverkan göra att man studsar tillbaka efter förlusten mot Häcken? Jag tar ställning och spikar Solnalaget!

Omgångens roligaste drag

Det hittar vi i match 7 på stryktipset där Gefle tar emot Karlstad hemma på Gavlevallen. Hemmalaget är favoriter trots att bortalaget har ett klart formövertag. Gefle stod trots förlusten senast för en stabil insats mot Brommapojkarna och förtjänade minst en poäng. Man har dock inte gjort mål på tre matcher och därför går vi emot favoritskapet och tror att X2 räcker!

Finns värde i omgången och om du gillar mina tankar om omgången kan du köpa in dig i mitt andelsspel på Svenska Spel. Du hittar det genom att klicka på knappen nedan!

Väl mött // Johnny BoyVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED