Speltips tillsammans med 

Prix d’Amerique 2019 har precis körts och vinnaren har korats. Alla tränare till de betrodda var väldigt nöjda innan starten och det stod klart att det skulle stå mellan Propulsion, Readly Express, Bold Eagle och Belina Josselyn.

Men det var en outsider vid namn Looking Superb som ville annat. Se loppet här:

https://www.youtube.com/watch?v=qYPhyhBvOOA
Prix d’Amerique 2019

SPOILER ALERT !! Läs INTE om du inte vill veta vem som vann Prix de Amerique 2019.

Efter en katastrofal start för både Propulsion och Bold Eagle var de alldeles för långt bak för att kunna vinna. Istället såg Readly Express ut som vinnaren som hade efter några positionsbyten hamnat utvändigt ledaren.

I sista kurvan gav Björn Goop attackordern och länge såg Readly Express ut som vinnaren. Men då dök Looking Superb och Belina Josselyn upp och spurtade båda frenetiskt med mer vilsamt lopp bakom sig.

Tre hästar på rad ska mållinjen och målfotot visade att Belina Josselyn med J.M Bazire var vinnaren av Grand Prix de Amerique 2019. Bazires andra två hästar knep 2:a och 4:e platsen och däremellan på en hedrande 3:e plats kom Readly Express.

Prix d’Amerique 2019
Mållinjen Prix de Amerique 2019

Timo Nurmos var extremt nöjd med sin häst Readly Express som fick en tung resa men var med på mållinjen med vinnaren på Vincennes.

För mer info kolla in PdA-sidan!

Vill du veta mer om Prix d Amerique 2020 så har vi allt du behöver. Klicka här för att läsa mer om PdA 2020!Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED