Speltips tillsammans med 

Vem vann StoChampionatet 2019?

Det gjorde 12 Activated med Carl Johan Jepson i sulkyn. Tränad av Fredrik Wallin. Stort grattis till er alla i kretsen!

Loppet 2019

Robert Bergh och 6 Miss Sober trycktes sig till ledningen omgående medan storfavoriten 4 Conrads Rödluva hamnade andra utvändigt med Örjan Kihlström, bakom 3 Hankypanky Rubyred med Jorma Kontio.

Efter ungefär halva loppet lämnade Örjan med Activated sin plats i kön och avancerade framåt för att få överta ledningen. Då trodde många att loppet var över. Men det hade gått relativt fort i loppet och när hästarna svängde in på Sverige längsta upplopp så satte två andra hästar in en rejäl spurt långt ut i banan.

11 Racing Brodda och 12 Activated kom flygandes. Första passerade Racing Brodda ledaren men bara för att själv bli passerad de sista 50 metrarna av vinnaren Activated. 

Ettan och tvåan möttes senast i Drottning Silvias Pokal och även där fick Conrads Rödluva ge sig mot fantomen Activated. Mäktiga hästar med en spännande framtid att vänta sig.

Se loppet här:

Så här kan du vinna en biljett till  StoChampionatet 2019

StoChampionatet och Trippeltravet på Axevalla Travbana är sommarens största travhändelse!

Gå med i Axevallas ombudslag på ATG-Tillsammans så är du med i utlottningen av en helgbiljett på Axevalla. Klicka är för att gå med!

Vill du ha fler lotter eller redan med i laget? Bjud in dina vänner till Axevallas ombudslag. Det gör du via deras ombudssida. För varje inbjuden vän får du en extra lott.

Axevalla ATG Tillsammans

Utlottningen av helgbiljetten sker onsdag den 17:e juli kl 21.00 här på MinAndel

Mer info om StoChampionatet och trippeltravet

19-20-21 juli 2019 går Axevallas stora folkfest av stapeln med dubbla V75:or, där mer än 30.000 personer besöker banan under StoChampionatshelgen. Axevallas Trippeltravet är den största travhändelsen i landet efter Elitloppet. Stämningen runt banan är nåt utöver det vanliga då hela bortre långsidan är full av campingfantaster som har kul tillsammans och som som tillbaka år efter år. Massor av människor har gjort den här helgen till en tradition som man inte vill missa att ta med familjen på.

Finalfältet StoChampionatet 2019

 1. Zeta Kronos (Björn Goop)
 2. Lyx Håleryd (Kenneth Haugstad)
 3. Hankypanky Rubyred (Jorma Kontio)
 4. Conrads Rödluva (Örjan Kihlström)
 5. Fantasia Sisu (Erik Adielsson)
 6. Miss Sober (Robert Bergh)
 7. Real Caviar (Torbjörn Jansson)
 8. Head For Home (Johan Untersteiner)
 9. Flaming Ace Sisu (Peter G Norman)
 10. Global Vintage (Per Lennartsson)
 11. Racing Brodda (Rikard N Skoglund)
 12. Activated (Carl Johan Jepson)

Travsport i toppklass

Det bjuds på travsport i toppklass och det körs runt 40 lopp och med över 8 miljoner kronor i prispengar! Under söndagen körs StoChampionatet vilket är det största loppet som körs för de 4-åriga stona, med ett förstapris på hela 1,2 miljon kronor!

StoChampionatet

Närheten till Skara Sommarland gör dessutom att helgen är perfekt för hela familjen. Läs mer om helgen, trippeltravet och StoChampionatet på Axevallas hemsida !

Andelsspel med Axevallas tippare

Till den helgens båda V75-omgångar kommer även Axevallas ombudslag på ATG-Tillsammans anordna andelsspel där du kan köpa andelar från deras travexperter och profil som t.ex. Olof ”Speakern” Darius. Du hittar deras andelar till V75 här !

Vill du gå med i Axevallas lag på ATG-Tillsammans så kommer du dit här!

De har levererat slagkraftiga system till V75 och V86 från februari i år och redan vunnit över 100 000 kr vid ett tillfälle. De går för stora vinster och är väldigt ofta uppe och nyper på 7 eller 8 rätt. De kommer såklart vara extra laddade när Axevallas största helg går av stapeln. Sugen på att leverera resultat! Hemmaplan och allt!

Oavsett om du köper en andel så hoppas vi du besöker Axevalla och får en härlig upplevelse och många goda minnen. Kanske vann ni också på ATG-Tillsammans. Annars fick ni garanterat se Svensk Travsports framsida!

StoChampionatet 2018

Stochampionatet 2018 på Axevalla blev ett bevis på hur fantastisk Svensk Travsport är. Det var den 50:e upplagan och Sverige bästa kusk Björn Goop vann såklart, tillsammans med egentränade Mellby Free.

För Björn Goop så var det en speciell seger och nummer tre i Stochampionatet. De tidigare vinnarna var Sweet As Candy år 2000 och Carolinas Mystic år 1997. Det var också Björn Goops största storloppseger i karriären och hästen var tränad av pappa Olle Goop. Pappa Goop har själv 4 segerar i Stochampionatet som kusk. Sonen Björn tog även sin första seger i karriären här, vilket gör att han har ett extra varmt hjärta för Axevalla.

Förr året tog han bestämt ledningen med Mellby Free i ett rätt så öppet fält från spår 7, för att sedan överraskas av Vamp Kronos och Christofer Eriksson och därmed släppa ledningen. Hårt betrodda Dibaba galopperade under loppet och när upploppsklockan ringde stod det mellan Vamp Kronos och Mellby Free där Goop drog längsta strået.Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED