Travtips

{{ !loading ? 'Ladda fler' : 'Laddar...' }}

Travtips helt gratis och av högsta klass

Förutom andelsspel så hittar du bloggar, videbloggar och podcasts från våra spelläggare där de bjuder på gratis travtips och analyser till Spelbörsen, V75, V86, GS75, V65, V64, V5, V4, V3, Dagens Dubbel, top7 och andra vinnarspel från ATG. Våra travtippare eller spelexperter som vi kallar dem, lägger ner oerhört mycket tid för att leverera bästa möjliga gratis travtips till våra kunder. Det kan vara allt från väl analyserade V75-tips till enskilda vinnarspel, platsspel eller hästar att hålla koll på vid nästa start. Bra tips genererar stora vinster, så passa på att rygga våra spelexperter. Då har du goda chanser att bli en långsiktig vinnare inom trav. 

Om du vill veta hur det går för våra tippare på ATG-Tillsammans kan du kolla in V75 resultat  eller V86-resultat.

Travtips

Hur skiljer sig gratis travtips från travtips man betalar för?

Inte alls, förutom att de är just gratis och bättre. Vi får våra intäkter från våra andelsspel och vill därför ge tillbaka ett mervärde till våra besökare och kunder. Vi har då valt att göra det genom gratis travtips och där varje enskild person kan välja från ett större urval av rekar. Utifrån vad som passar dem och deras plånbok. En del gillar de stora streckspelen och föredrar V75-tips, V86-tips, GS75-tips eller V64-tips medan andra gillar vinnarspel eller dagens dubbel.

Våra spelexperter skriver travtipsen

Våra spelexperter har sina egna specialistområden samt geografiska områden. En del sitter långt upp i Norrland medan en del längst ner i söder. Vissa har en förkärlek till kallblod och andra har stenkoll på lärlingskuskarna. Några jobbar för stora travtidningar och har där igenom ett stort kontaktnät och pratar dagligen med landets tränare och kuskar. Just därför känns det som en ynnest att kunna erbjuda all den kunskapen och informationen helt gratis till de som hänger på vår sida.

Det händer att vi även publicerar allmänna travtips som t.ex. Björnkollen och 5 tippar V75. Allt för att vi helt enkelt älskar Svensk Travsport.

Tipsen som ger vinster

Under åren vi har haft igång MinAndel har våra travtips genererat en massa vinster till våra besökare. Ibland har besökarna hört av sig själv och tack för bra tips som gett dem stora och små vinster. Andra gånger så är det våra tippare som själva spelat utifrån sina egna travtips. T.ex Johan Ulvestål som dragit in flera miljoner till sina andelskunder. Han är också den drivande tipparen på vår podcast Stall V75 – En podcast om trav. Där har Johan intervjuat flera tippare och resonerar även själv där om kommande omgångar på V75 och V86.

Tips till spelformer hos Svenska Spel

Vi har andelsspel hos Svenska Spel också. Dessa baseras på våra tippares analyser och speltips kopplat till spelformer som Stryktipset, ToppTipset, Bomben, Europatipset och PowerPlay bland annat.

Vad gör våra gratis travtips så bra?

Många timmars slit som i allt, skulle nog de flesta hålla med om. Men hur man tar sig tillväga skiljer sig åt. Vad som är den viktigaste faktorn för att göra bra travtips är individuellt. Vissa föredrar statistik, andra löpningsförlopp, utrustning, form, startspår, går hästen barfota runt om för första gången, jänkarvagn eller inte, öppet eller stängt huvudlag och mycket mer. Detaljerna är många att hålla koll på och alla göra det på sitt sätt, med sin egen fingertoppskänsla. Alla försöker hitta bästa möjliga kombinationen av alla faktorer för att kunna korrekt bedöma vinstchans. 

Tränare, kuskar och specifika travbanor

Vilka tränare ligger alltid lågt eller vilka säger alltid att det är vinstchans? Hur ser matchningen ut för hästen under närmsta månaderna påverkar också tipsen. Vi vet t.ex. alla hur passivt Örjan Kihlström kan köra om det är en häst som har större lopp stundande. Det är de små nyanserna och skillnaden i hur de uttrycker sig som man bara kan lägga märke till genom erfarenhet. Precis som en värmningsexpert har stenkoll på hur hästarna brukar röra sig vid värmningar, så kan man även applicera det på travkuskar och tränare.

Det skiljer sig också mycket från travbana till travbana. Där finns det variationer i hur bra startspåren är, hur kurvorna är lagda, underlaget brukar vara och det mest nämnda, hur långt upploppet är. Som ni märker är detaljerna nästan oändliga och det är precis det som gör trav så otroligt svårt. Men det ger också ett väldigt stort utrymme att hitta egna vägar till travtipsen. Alla kan vinna men om du vill vill vinna över en längre tid, då krävs det engagemang och talang för trav. 

Vinna stort på trav och våra travtips

Alla som tippar trav professionellt vill åt samma sak, vilket är ett spel där hans eller hennes bedömning av vinstchans är högre än vad oddset säger. Det är skillnaden mellan bra och dåliga spelare och tillika bra och dåliga travtips? Våra spelexperter går på sina egna intryck och bedömningar och inte på spelprocenten. Det ger också unika gratis travtips. Många tror att spelprocenten ofta är korrekt bedömda men så är inte alltid. Därför är det bättre och ett krav som vinnande travspelare att lita på sig själv. Gå sin egen väg, köra på egna idéer.

Självförtroende är oerhört viktigt för att bli en framgångsrik travspelare. T.ex. om en travhäst bedöms av totala spelarkåren vinna 10 % av gångerna, men av travtipparen bedöms hästen ha 25 % vinstchans. Då är det ett bra spel och travtips vilket är precis vad man vill ha och får som kund hos MinAndel. Men något som alla har gemensamt, utöver det, är just tiden man lägger ner på travlopp, hästar, tränar, kuskar, banor och förutsättningar.

Gratis travtips varje dag

Det är precis vad spelexperterna hos MinAndel gör. De är dedikerade och följer trav slaviskt och spenderar många timmar varje vecka i lopparkivet för att hitta spikarna, dragen. Den där fördelen som kommer ge dem alla rätt på V75 eller V86. Vissa har egna sidor som t.ex. TravPratStableEye med flera. Vi samarbetar även med sidor som skriver om travsport. T.ex. Travsystemet, Travmagi, Travservice, SvenskaTrav, som även tipsar om V75 och V86, Travguden, Travmasen och fler. Trav i världsklass helt enkelt!

Våra gratis travtips är dagsfärska, genomarbetade och genererar vinster. Förutom att vi erbjuder våra kunder bästa gratis travtipsen så kan man även läsa eller titta på andra inlägg rörande travsport. Då många av våra travexperter även är duktiga på att tippa andra sporter så kan det även förekomma speltips. T.ex. för SHL, NHL, KHL, NFL, NBA, Stryktipset, Måltipset. Även Innebandy, fotboll i form av Allsvenskan, Champions League, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga. Samt olika mästerskap som SM, VM, EM och OS.

Vi på MinAndel älskar trav

Vi som jobbar på MinAndel är alla idrottsfanatiker och älskar det mesta som man kan tävla om. Det är inte sällan interna tävlingar körs där våra spelläggare mäter muskler och kunskap inom traditionella eller obskyra områden. KänguruKampen är ett sådant stundande projekt där spelformen är V4 från Australien och kunskaper ska mätas. Trav i utlandet är också en intressant del av spelet och där omgångarna och loppen inte är sönderanalyserade. Vi har våra egna specialister i de flesta länder där man kör trav, vilket vi ser som en självklarhet. Vi vill ge så bra tips som möjligt, oavsett.

Så vare sig du gillar Trav, Fotboll, Hockey eller andra sporter. Se till att kika in på MinAndel.se och se vilka tips våra spelexperter har lagt ut för dagen. Välkomna !!