V86-tips

- Ta del av allt här!

V86-tips från våra miljonvinnande tippare! Läs dem här helt gratis och välj om du vill spela på V86 själv eller ta rygg på våra tippares andelsspel som grundar sig på våra V86 tips. Våra populära V75-tips hittar du här.

V86 tips hos MinAndel

Våra V86 tips ligger som grund för våra andelsspel på V86 och skrivs själva av våra travtippare. Du väljer själv om du vill göra ett eget V86-system och gå för större delen av vinsten. Eller så väljer du att köpa andelar och vara en del av ett större V86-system.

Vanliga frågor och svar om V86-tips

Var kan jag läsa V86-tips? ?

V86 tips är en djungel där ute  och andra tips för den delen. Det gäller att hitta en sida eller tippare som man tror på och som man tycker har en bra och jämn nivå när det kommer till tipsen. MinAndel tips är från tippare som själva lägger spel baserat på sina tips. De har flera höga vinster som bevisar hög kunskap inom trav på spel.

V86-tips

Var hittar jag bästa V86 tipsen? ?

Många stora vinster som resultat är såklart de bästa V86 tipsen. Men också att man håller en hög längsta-nivå och kan tydligt motivera sina val av hästar och kuskar. Trav är bland det svåraste man kan tippa på och kan man vara vinnande i längden så tyder det på en enorm kunskap inom trav och spel.

Exempel på V86 tips

Så här kan våra V86 tips se ut:

Bra tisdag allt satt både på lunch och på kvällen. Nu Solvalla/Åby. Rätt lurigt på förhand men mina drag vinner!?

V86-1

8 Tom n’JerryDiamant är en intressant häst från Tyskland som är segervan med sex segrar på 18 starter och jag gillar verkligen det jag sett av honom när jag har kollat upp honom på video. Bra segerchans i ett lopp som detta, (spåret är enbart oddshöjande)

V86-2

2 Highspirit är tillbaka i regi Flemming Jensen och den här uppgiften ser passande ut. Men galoppen senast oroar och det kan bli dito igen. En minst lika bra häst är 8 Sugar Daddy som blandar och ger en del i sina prestationer men kunnandet finns i honom. och skulle favoriten komma bort är han väldigt tidig. Tror nog det kan bli en sevärd duell dem två emellan. 3 Bottnas Commandeur är bättre än vad resultatraden visar. Borde vara med långt framme

V86-3

3 Thanasi Bob var duktig senast vid seger och blir allt bättre kan köras till tät och bestämma? Rolig och enbart 12 procent. 8 Fantastica har svarat för topprestationer varje gång på slutet och ska trots jobbigt utgångsläge inte nonchaleras. Hon är stark och tuff och tål att göra jobbet själv i loppen.

V86-4

4 El Fitzgerald var ruskigt bra senast vid seger och gör hon om den insatsen den här gången så är det bra segerchans igen. Omgångens bästa vinstchans och spiken är given!

V86-5

3 Fullpoint blir bättre och bättre hela tiden och med dessa förutsättningar så läser jag tidig ledning på honom och väl där är han främste utmanare till favoriten i loppet. 8 Valentin är stark och tuff och gynnas av aktuell distans.

V86-6

Vidöppet lopp men 11 Bossy Alley var duktig senast vid seger och gick starkt även gången före det som tvåa. Kan avsluta vasst. 4 Hugo Gustivar Boko har inte startat sedan augusti och har så klart lite tveksam form, Timo Nurmos brukar dock inte fuska med träningen och han bör således vara mogen en bra insats direkt

V86-7

9 Hierro Boko har avslutat vasst två gånger om på slutet. Utgångsläget kan passa bra får tipset om fin resa. Dagens Dubbel spik!

V86-8

8 Vien Ici avgjorde den tunga vägen senast och var mycket fin och det här är en kapabel häst som hela tiden blir bättre och bättre. Jobbigt utgångsläge nu, men med tanke på senast så ska han tas på allvar. 5 Wrongdoer höll starkt efter tufft slutvarv senast. Bra en längre tid. Kan öppna. 7 Dreamlady G Hängde med godkänt i tufft sällskap senast, bra varje gång före det. Startsnabb. Utmanar i spetskampen. 9 Cash Tj Höll undan ärligt och bra i tuff slutstrid från tät senast. Utvecklas mer och mer och är lite bortglömd 3 procent. 12 Perfect Gede har spurtat till seger från köposition två gånger om på slutet. 11 Fleuron d’Ormoy gjorde bort sig med galopp direkt i starten senast, men hade före det levererat starka insatser varje gång.

Dagens Dubbel

DD1. 9
DD2. 5-8
*200

DD1. 9
DD2. 7-9-12
*80

DD1. 9
DD2. 11
* 20

Travtips till andra spelformer

Hos MinAndel finns även travtips till fler spelformer än V86. T.ex. De skriver V75 tips, V64 tips och massor av andra speltips. Våra tippare är även inbitna sportfantaster och tippar även på t.ex. Europatipset, Bomben, PowerPlay, ToppTipset och Stryktipset med mera.

Välkommen in till MinAndel!