ATG Tillsammans – Spänningen med andelsspel i Travsport

ATG Tillsammans är ett initiativ från AB Trav och Galopp (ATG), Sveriges ledande spelbolag för trav och galopp. Det tillåter spelare att bilda lag och satsa tillsammans, vilket skapar en gemenskap och en social aspekt i spelupplevelsen. Detta erbjudande har gett en ny dimension till upplevelsen av svensk travsport.

Hur fungerar ATG tillsammans?

ATG Tillsammans förenklar processen att spela på hästar genom att erbjuda en plattform där grupper av spelare kan bildas och spelstrategier kan diskuteras för att sedan mynna ut i ett system där medlemmarna kan köpa andelar i systemet, vilket gör att de har andel i den eventuella vinsten. Dessutom kan gruppmedlemmarna följa deras insatser och se resultat i realtid, vilket ökar spänningen och engagemanget.

Vinn på ATG Tillsammans

På ATG Tillsammans ® / Butiksandelar vann vi nyligen ca 5,7 miljoner till våra andelsköpare. Det var Viktor ”Hussen” Huss som konstruerade det vinnande systemet! Vill du vara med på våra vinnande experters andelsspel till V75 ® och V86 ® så hittar du andelarna här!

Viktor Huss miljonvinst

ATG Tillsammans succéresa 

Under 2013 lanserades ATG nya storsatsning på andelsspel i form av plattformen ATG Tillsammans som även kallas V75 Tillsammans i folkmun. Där kan både privatpersoner och utvalda ATG-ombud, och nu även travbanor erbjuda privatpersoner att köpa in sig i deras andelsspel.

Från början var det endast andelsspel till V75 Tillsammans som var möjligt, men sedan 2016 så kan man också göra andelsspel för V86.

Idén kom till genom att man har länge vetat att personer spelar ihop med vänner och bekanta genom att själva samla in pengar till systemet och sedan dela ut vinsterna manuellt. Det här är också ett sätt att göra hela den processen säkrare då ATG själva sköter all hantering av andelsköpen och utbetalningarna. Lagen själva har ingen tillgång till varken spelsumman eller vinsterna utan administreras av ATG till 100%.

Butiksandelar på atg.se

Från juni 2020 så hittar man alla andelsspel på atg.se under butiksandelar. Där kan du köpa in dig i andelsspel till V75, V86 och GS75 från atg-ombud runt om i Sverige. Klicka här för att komma till ett av dom bästa ombuden.
Om du numera loggar in på atg tillsammans så kommer du bara hänvisas vidare till butiksandelar på atg.se.

ATG Torsviks Tobak

Vanliga frågor om ATG Tillsammans

Vad är ATG Tillsammans?

ATG Tillsammans är en internetsida för andelsspel på hästar som ägs av ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp). Där kan du köpa andelar i V75-system som andra privatpersoner eller tippare hos ATG-ombud har skapat. Om du köpt 1/10 av systemet, t.ex. så får du också 1/10 av eventuell vinst. Bästa andelen på V86

Hur fungerar ATG Tillsammans?

ATG Tillsammans fungerar så att du först skapar ett konto på tillsammans.atg.se. Sedan kan du logga in och välja att gå med i olika andelslag som sköts av privatpersoner eller ATG-Ombud. I de lag du går med i kan du köpa andel i V75-system som skapats av travtippare.

Hur spelar man ATG Tillsammans?

Du spelar på ATG Tillsammans genom att logga in på tillsammans.atg.se, hitta ett andelslag och ett V75-system som du köper andel eller andelar i. När V75-systemets lämnats in av tipparen får du e-post med hela systemet och kan själv rätta raden live eller i efterhand hos ATG.

Bra andelar på ATG Tillsammans

Den nya betygsmodellen visar på hur bra det går för andelslaget i jämförelse med andra lag. Det är de sex senaste månaderna som räknas och man väger in hur mycket man satsat och hur mycket man vunnit. Sen är det också en parameter hur ny en vinst är. Ju nyare vinst ju mer är den värd i bedömningsmodellen.

Man kan som mest få tre stjärnor och och som minst noll stjärnor.

Vad betyder stjärnorna på ATG Tillsammans?

Ett andelslag på ATG Tillsammans har fått ett betyg av ATG. Det kan vara noll, en, två eller tre ifyllda stjärnor. Noll ifyllda stjärnor är det lägsta betyget och tre ifyllda stjärnor är det högsta betyget. Betyget är ett omdöme av tidigare resultat och garanterar inte framtida vinster.

Vad betyder tre stjärnor på ATG Tillsammans?

Tre ifyllda stjärnor på ATG Tillsammans betyder att andelslaget är topp 10% på ATG Tillsammans. Det har vunnit mer i förhållande till insats än 90% av alla andelsslag hos ATG. Betyget reflekterar bara historiskt resultat och ger ingen garanti om framtida vinster.

Vad betyder två stjärnor på ATG Tillsammans?

Ett andelsslag som har fått betyget två stjärnor av ATG betyder att det andelsspelet går bättre än hälften av lagen på ATG Tillsammans. Det betyder att laget har genererat mer vinst i förhållande till insats än hälften av alla andelsspel. Dock inte så mycket att det är topp 10% av andelsspelen

Vad betyder en stjärna på ATG Tillsammans?

Om en andelsspel har en av tre stjärnor ifyllda betyder det att just det specifika andelsspelet har haft minst en vinst den senaste månaden. Det har inte vunnit nog mycket för att kvalificeras för två stjärnor än. Om inte andelsspelet levererar vinst inom en månad sjunker betyget.

Bästa andelen på ATG Tillsammans?

Du ser hur många stjärnor ett andelsspel har om du loggar in på tillsammansidan och går in på ett av andelslagen. Där har varje andelsspel en betygsättning av ATG som visar hur varje andelsspel har levererat. Betyget är från noll till tre stjärnor där tre är bästa betyget.ATG Tillsammans 3 stjärnor

Var hittar jag V75 andelar?

När du loggat in på tillsammans.atg.se kan du där klicka på rubriken Hitta lag, så får du flera sökalternativ. Du kan söka på ett specifikt lagnamn, ombudsnamn, andelspris, ort och mer. Du kan även välja om du vill söka bland alla lag, som då inkluderar alla lag från privatpersoner.

Största vinsten på ATG-Tillsammans?

Den största vinsten på ATG Tillsammans är lite över 43 miljoner som vanns av ett kompisgäng. Johan Ulvestål och Tommy Jakobsson vann nyligen över 6,6 miljoner på V86 Tillsammans på två separata system, till våra andelsköpares glada tillrop.

Några av våra bästa andelsspel på ATG Tillsammans för tillfället

ATG Butiksandelar
ATG Tillsammans Butiksandelar

Hur hittar man MinAndels andelsspel hos ATG?

Det enklaste sättet är att gå in på MinAndel.se där du kan välja mellan våra travtippares olika andelsspel. Om du är inloggad på ATG så kan du scrolla ner en bit för att hitta rubriken andelar. Där hittar du alla andelsspel från alla ATG-ombud som finns online. Du kan filtrera utifrån andelarnas pris, relevans och ranking. Självklart kan du välja om du vill se andelar till V75, V86 eller både och. Du kan också söka på ett specifikt namn på ett andelsspel eller ATG-ombud som t.ex. Torsviks Tobak, Axevalla eller Bergsåker som vi samarbetar med. Däremot om du vill hitta andelsspel hos ATG från privatpersoner så behöver du klicka in dig på ATG-Tillsammans.

Tillsammans för privatperson

För privatpersoner så kan man skapa egna lag hos ATG Tillsammans som man kan döpa till vad man vill. Men först måste man ha ett ATG konto för att kunna logga in på ATG.

Därefter kan man bjuda in vänner och bekanta eller till och med personer man inte känner. Vissa lag är öppna för att gå med i och andra lag är stängda och kräver ett godkännande från den som startade lag som också är Lagkapten. För lag som styrs av privatpersoner är det ingen avgift om medlemmarna i laget vill köpa andelar i andelsspelen och det finns heller ingen gräns för hur många andelar som kan säljas. Ju högre pris och ju fler andelar som säljs, desto större system kan spelläggaren göra.

En perfekt plattform och man vill spela på ATG tillsammans.

Spelläggare

Spelläggare är namnet på den person som ansvara för att skapa systemet till kommande omgång av V75 eller V86. I privata lag så kan lagkaptenen sätta någon av lagmedlemmarna som spelläggare för en omgång. Man kan alltså variera vem som gör systemet. Det kan skapa en skön varians i typen av system som skapas från omgång till omgång och kanske någon som har turen på sin sida kan få fortsatt förtroende att göra systemen.

Ändra profilbild på ATG Tillsammans och Butiksandelar

För att ändra din profilbild som syns på ATG Tillsammans och ATG Butiksandelar så behöver du gå till www.tillsammans.atg.se, logga in med lösenord eller mobilt BankID. Längst upp till höger ser du din profilbild, eller en siluett om du inte har någon bild. Klicka på den och välj sedan Kontoinställningar i listan som öppnas upp. Där kan du ladda upp en ny profilbild.

Ändra bild på ATG Tillsammans
ATG Tillsammans MinAndel

Lagkapten

Lagkaptenen eller spelläggaren väljer priset på andelen, deadline för andelsköp och vilken typ av system man vill lämna in. Det kan antingen vara ett matematiskt (en vanlig kupong) eller fil (reducerat system). Man väljer också hur många andelar varje person ska kunna köpa från 1 till 10. När deadlinen för andelsköp har gått ut så vet spelläggaren hur mycket pengar han eller hon har att förfoga över till sitt travsystem. När systemet är inlämnat så kan man välja att systemet skickas ut till alla andelsköpare via sms om man vill. Det går dock alltid ut ett mail till alla andelsköpare, så de vet vilka hästar de ska jobba in.

Kontakta andelsköpare via V75 Tillsammans

Kontakten med sina medlemmar är också enkel att hålla då det finns en chattfunktion på lagsidan. Lagkaptenen och spelläggaren har också möjlighet att skicka ut meddelande till medlemmarnas e-post. Där kan de påminna om omgången samt förmedla information om de tycker är viktig. Man kan max ha 50 lagmedlemmar i sitt lag men man har också möjlighet att plocka bort medlemmar som t.ex. kanske inte är aktiva och köper andelar under en längre tid.

ATG Tillsammans för ombud

Om man säljer andelar som ATG-ombud eller travbana så har man också möjlighet att ha en egen lagsida på ATG-Tillsammans. Den fungerar på stort sett på samma sätt som för de privata lagen. Där är det dock ingen gräns på hur många medlemmar laget kan ha. Varje andelsspel sätter också en gräns för hur många andelar ett system ska bestå av. De har dock möjlighet att sälja varje andelsspel flera gånger om man vill och efterfrågan finns.

Hos ett ombudslag så betalar också andelsköparna en provision till ombudet. Den ligger på mellan 0-6% där den summan tas ifrån priset på andelen. Vi samarbetar med ATG-ombuden Torsviks Tobak, Axevalla Travbana och Bergsåkers Travbana. Här kan du se deras andelar!

V75 Tillsammans, andelsspel och storvinster

Genom att spela tillsammans så skapas större möjligheter till att sätta storvinsten och vi har haft ett gäng under det senaste året. Victor Thelander satta 8 rätt på V86 och vann totalt över 1 miljon kronor till andelsköparna. I juli 2019 prickade också Tommy Jakobsson och Johan Ulvestål alla rätt på V86 och deras system vann tillsammans över 6,6 miljoner kr till andelsköparna. Det var nästa hälften av den total potten.

Johan Ulvestål har utöver det massor av travvinster i bagaget. Hans näst största kom på V75 Tillsammans där han vann över en halv miljon till hans trogna köpare. Ett fantastiskt sätt att med små medel kunna vara med och slåss om miljonerna när de ska delas ut. Här kan du rätta V75 resultat och här V86 resultat.

Eller så går du för potten själv och läser våra tippares V75-tips.

ATG Tillsammans V64 ®

Från början var det ju bara V75 Tillsammans som var möjligt och sen kom V86 Tillsammans. Men V64 tillsammans har varit på tapeten länge nu utan att släppts av ATG. Vi har dock information från insidan hos ATG som säger att det är nära nu. Snart kan vi spela V64 på Tillsammans.

Tänk er! Trav tillsammans nästan alla dagar i veckan. Denna kultförklarade folkrörelse som kallas V64, som startades 1999. Där gäller det att få 6 rätt i 6 lopp och man kan, fortfarande i alla fall, spela V6. Det betyder att man väljer att bara få vinst vid 6 rätt, men då 2 ½ gånger summan som 6 rätt ger.

Till skillnad från V75 Tillsammans så kommer V64 inte vara lika superanalyserat och chansen att kunna vara ensam vinnare ökar markant då man är en del av ett större system. Vi ser verkligen fram emot den dagen ATG släpper den spelformen på Tillsammans.

ATG Tillsammans BIG 9 ®

Sen september 2021 så erbjuder ATG andelspel, via ATG Tillsammans och Butiksandelar, på det nya streckspelet BIG 9. Där ska tipparen lösa 9 fotbollsmatcher från våra europaligor med 1X2-upplägg samt att varje match ska tippas om det blir totalt över eller under 2,5 mål i varje match på kupongen. En utmanare till Svenska Spels stryktips.

Så passa på att haka på oss! Mot nya miljoner!